TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonuc

Hakkaten'de yaw ne adammis bu Keita. Insallah seneye bizimle kalir. Malum Dünya kupasi var.

Cevap: TSL 09/10 | 17. Hafta | Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği | 19 Aralık | Maç Sonuc

Angut.com isyanları oynuyo :ciftetelli::ciftetelli: yok bi de gençlerbirliği galatasarayı ezdi demezler mi!!Bunlar boşuna angut olmamış arkadaş :D

Hocam Gençleri 3 pozisyon buldğunda biraz oynadı. şimdi Şansal söyledi GEnçler 6 dk oynadı o kadar onda da maçı kazanabilirdi dedi.

90 dk nın 75 dk Tek kale GS 10 dk gereksiz zaman 6 dk da GEnçler oynadı.

Hala gençler diyorlar ya ilginç..

Kesinlikle oynar. Ben böyle teknik esnek - güçlü - seri ve zekalı bir oyuncu görmedim.

İçeri inanılmaz kıvrılıyor resmen yağ gibi kayıyro sahada..

Lyon da Keita ayarında 1 tane adam yok. Böyle bir oyuncuyu oynatamamk için biraz gerzek olmak gerek.

Lille de Gervinho var feneve takacak fena :D Bizim Keita ile tarzı aynı hatta daha teknik hali ama daha güçsüz memleketlisi :D yazık oldu "vedevsona" :D

Angut.com isyanları oynuyo :ciftetelli::ciftetelli: yok bi de gençlerbirliği galatasarayı ezdi demezler mi!!Bunlar boşuna angut olmamış arkadaş :D

Angutlar yarınki Trabzon maçını konuşsunlar önce :D

Kusura bakmayın her başlıkta hayranlığımı dile getiriyorum ama bu Harry nasıl bir futbolcudur. Nasıl büyük bir insandır. Çok seviyorum çok.

İnanılmaz profesyonel.

Stoper, Ön libero,Forvet Arkası, Sol kanat, Sağ kanat ve forvette oynadı bu iki yılda. İnanılmaz inanılmaz.

İçim içime sığmıyor bu adam için.

ntv sporda "mert aydın'ın" objektif yorumlarını beğeniyorum bu her maç için her takım için böyle kendisine saygılarımı sunuyorum burda olduğu gibi :

"Galatasaray’ın duran toplardaki bu ofsayt taktiğini ya doğru düzgün uygulamalı ya da bundan vazgeçmeli. İnanılmaz hatalar yüzünden genelini üstün oynadıkları bir maçı kaybedebilirlerdi. Tüm rakip oyuncular Kahe gibi cömert olmaz. Hele hele Agüero, Forlan, Simao, Maxi hiç olmaz."

not: yazının ufak bir özeti ve sonucu olarak alıntıdır bizimde ders çıkarmamız gereken kısmı.

Kewell. . Golden sonra itti Serdar ' ı golden çok sevindirdi bizi :D

Bu harekete KIRMIZI vermeyen adam hakem fln olmasın!!

Burada Keita nın dizi de yan bağları da FUTBOL hayatı da bitebilirdi.

ERman ve Şansal bile İsyan Etti.!!!

Oyuncularımızın hepsini tebrik ederim.

Kuddusiyide ÖPERİM ;);)

1. yarı çok iyi 2. yarı çok kötü oynadık, bir türlü rahat maç izleyemeyeceğiz galiba biz. allahtan bu sefer kahe sayesinde kahır olmadı maç. yalnız kazanırken eksiklerimizi görmek lazım takım savunması kötü, savunma oyuncuları ise rezalet, mutlaka stoper almamız lazım, bide santrafor yoksa duman oluruz valla.

Bu kadarıda fazla.Angut.com'da bize Allahsız diyorlar.Öyle bir konu var ...

Geri
Üst Alt