TSL 2008/09| 24.Hafta | Fenerbahçe 1 - 1 Kocaelispor | 13 Mart

Cevap: TSL 2008/09| 24.Hafta | Fenerbahçe 1 - 1 Kocaelispor | Tebrikler Kocaeli!

Ufuk Saygı arkadaşımızı aramızda görmeyi diliyorum.Geçen hafta topu İvankov'a attık diye kızan arkadaşımız acaba G.Gönül'ün çok daha anti etik bir davranışına ne yorum yapacak?

Cevap: TSL 2008/09| 24.Hafta | Fenerbahçe 1 - 1 Kocaelispor | Tebrikler Kocaelispor!

ohhhh !!! Tebrik ederim Kocaeli elinde geleni yaptın. en azından yediğimiz 5 helal olsun dememi sağladınız.

Maçın hakkı kocaeli ydi ama sağlık olsun.

Cevap: TSL 2008/09| 24.Hafta | Fenerbahçe 1 - 1 Kocaelispor | Tebrikler Kocaelispor!

Ya Kocaeline hayran kaldım bu akşam. Uzun zamandır bu kadar güzel oynayan bir takım izlememiştim altını çizerek söylüyorum. İnanılmazdı..

Ne yaptığını bilen, top şişirmeyen, topu yerden ve havadan iyi kullanan, orta sahada fenere top yapma imkânı vermeyen, ataklarda kanatları özellikle sağ kanadını çok iyi kullanan bir takım vardı sahada..

Şu dakikadan itibaren Erhan Altın ve sağ kanatlarında 21 yaşındaki Akeem Agbetu'yu çok yakın bir takibe aldım. Hemen transfer bölümüne de bu oyuncu hakkında başlık açacam ve takip edebilenlerin bilgilerini arz edecem.

antuda bayram var yine :) şimdde paraları haram yapıyorlar :) eğlenceye açız be bu sen demeksin antu :)

resmen tek kale oynadı Kocaeli , bunlara ne olduda böyle coştular anlayamadım

Bu Kocaeli düşerse yazık valla maçın hakkı Kocaelinindi 3 puanı kaçıran taraf oldular :D

Helal olsun Kocaeli.

Erken öten kanaryayı naparlarmıss:D seyimin lideri:D

Heheh...Helal bee Kocaeli.Yarın Sivas ta puan keybedecek beşiktaş yarın bilmem ama eninde sonunda puan kaybedecek yeterki biz şu lazları bi yenelim...

yatıp kalkıp 1 puana dua etsin fener:D

Herhangi bir Premier Lig takımı gibi oynadı Kocaelispor. Bu oyunlarını sürdürebilirlerse ligde zaten kalacaklardır. Muazzamdı. Hiçbir zaman beğenmediğim Murat Hacıoğlu özellikle süperstar kıvamında oynadı. Çok iyiydi.

Bu oyuna hayran kalmamak elde değil doğrusu. Bu kadar süratlı, bu kadar paslı oynayan, her bölgede pres yapan bir takımın puan alamaması yazık olurdu. Hayırlı olsun Kocaeli'ye.

Cevap: TSL 2008/09| 24.Hafta | Fenerbahçe - Kocaelispor | 13 Mart | 20:00

Rakip bizim arkadaslarla pes yaparken gaza geldigimiz sekilde gaza geliyor gercekten cok ilginc

sivas macı 5 atarız falan gibi demecler bizi kamcıladı bunu diyen ugur boral sonra kayseri macı stad acılısındaki tabelada 5-0 kayseri galip bunu gören taraftarlar futbolcularını hadi lan bakın bizle toshack geciyorlar cıkın oynayın diyor ve takım hırslı bi şekilde macı alıyor neyse boylesi herhalde turkiyede olur.:D

Kocaeli macına gelince eger yine sacma sapan hırs seyi bulurlarsa yenebilirler ama rehavete girerlerse bir süpriz yasanabilir benim kendi dusuncem 1-1 biter mac

Tuh lan niye iddia yapmadıysam:D

Bu Rıdvan'ında bir dediği diğerini tutmuyor.Şimdi de yerden yere vuruyor Fener'i...

Antudan Seçmeler :D

bir haftasonu daha zehir oldu.

tesekkürler oyuncularimiza.

yazıklar olsun...dün gsnin gösterdiği özverinin çeyreğini gösterseler en az 3 olurdu...ama yok yazıklar olsunnnn

Josico‚ Kazım‚ Güiza geri döndü‚ takım da eski haline döndü..

Toparlanmış takıma bu adamları tekrar sokana ne denilir ki..

Bu takımın psikoloğa ihtiyacı var.

kazım premier lige gitsin oynasın.

Geri
Üst Alt