TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 21 Şubat | 19.00

Jo oynarmı maçta arkadaşlar??????

Jo oynarmı maçta arkadaşlar??????

Sakatligi gecti. Oynamasi kesin gözüyle bakiliyor. Ne kadar süre alir, bunu bir tek Rijkaard biliyordur. Jo u sakat degilken bile 60. en fazla oynatti Rijkaard onu.

Ya ilk 11 de baslar ve maca yarim saat kala yerini baska birine brakir, yada 2. yari oyuna girer.

Jo nun 90 d. oyunda kalicagini hic zannetmiyorum.

Büyük ihtimalle Jo oynar zaten oynasında.Elin adamı ayağı kopsa bile oynuyor :o

Şaka maka bi yana 4 ay içinde oynyacağı en önemlimaçlardan biri bence.

Bu arada Everton Manchester United´i 3-1 yenmis. Bu sene Avrupa Ligi´nde basarili olursak CL´de basarili olmus gibi bakacagim.

Bu arada Everton Manchester United´i 3-1 yenmis. Bu sene Avrupa Ligi´nde basarili olursak CL´de basarili olmus gibi bakacagim.

hep sonradan oyuna giren oyuncular atmış golu eğer at. madrid i elersek büyük ihtimalle everton ile karşılaşacağız ama inş. At. madrid karşısında gol yeneden maçı bitiririz zaten gol yemezsek skor ne olursa olsun bir üst tura çıkıyoruz:2_thumbs_up_-_anima

Jo bu maçta gol at da şu rıdvana kapakları sok..

Bu maçtan korktuğum kadar Madrid maçından korkmadım.Bu maçı alalım önümüz çok açılacak

Maçı alırsak Sergen'in yüzünü görmek isterim.

Bizim için Sergen'in yüzü için alın bu maçı :p

Beşiktaş mutlak süretle maça baskılı başlayacaktır. Gol bulmak için fırsatları değerlendirmeye bakacaktır. İlk 20 dk. gol yemezsek maçı kazanabiliriz diye düşünüyorum. Beşiktaş'ın durumu çok daha kötü çünkü biz lideriz ve deplasmandayız, fakat Beşiktaş evinde oynuyor, ligte üst sıralara çıkmak istiyor ve kazanmak zorunda. Bu baskının altından kalkmak için dediğim gibi maça asılacaklardır yani ilk dakikalardan itibaren baskılı oynayacaklardır. Biz de Atletico Madrid maçında ki gibi oynarsak ilk 20 dk. felan gol yemez isek maçı koparabileceğimizi düşünüyorum. Sakatlığı iyileşen Jo bize avantaj sağlayabilir ama yeni iyileşti 11'de başlaması olakansız gözüküyor antreman eksiği felan var çünkü 2.yarı girer oyuna. Bunun dışında şu kadroyla çıkarı diye düşünüyorum;

__________________Leo__________________

Uğur_________Neill______Emre________Hakan

________________Mehmet_________________

_________Barış(Ayhan)__Elano______________

Arda______________Keita_____________Caner

*Dikkat ettiğim nokta kadroyu yazarken hep orta alanı 2+1 şeklinde yazıyorsunuz beyler/bayanlar. Fakat biz 1+2 şeklinde oynuyoruz. O şekilde yazarsak daha iyi olur.

Cola Turka İdman Raporu: 20 Şubat 2010 Cumartesi

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30’de, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı.

Jo bu antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştırıldı.

Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.

Sabri Sarıoğlu ve Milan Baros salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldılar.

Harry Kewell ve Gökhan Zan da tedavilerin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılıyorlar.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Turkcell Süper Lig 22. Haftasında Beşiktaş ile yapacağı karşılaşmanın hazırlık çalışmalarını 21 Şubat Pazar sabahı basına ve taraftara kapalı olacak yapacağı son antrenmanla tamamlayacak.

Jo takımın tümüyle birlikte çalılştırılmış.

Kewell,Baros,Sabri dönüyor be harika olucak takım.

Sanki yeni transfer yapmış gibi olucaz.

*Dikkat ettiğim nokta kadroyu yazarken hep orta alanı 2+1 şeklinde yazıyorsunuz beyler/bayanlar. Fakat biz 1+2 şeklinde oynuyoruz. O şekilde yazarsak daha iyi olur.

1+2 'den kastın çift önliberolu sistemse biz bunu bu kadro ile oynayamıyoruz ve oynamamızda zor. Sarp-Topal ortsahasıyla pas trafiğimiz 0 oluyor. Biraz dişli A.Madrid maçında daha net ortaya çıktı bu. Halbuki Sarp-Elano, Topal-Elano ikilisiyle daha makul bir ortasaha olur düşüncesindeyim. Önlerinde de Arda olabilir ama forvet sıkıntısından bunu oynamamız şimdilik zor. Jo oynadığı zaman Sarp(Topal)-Elano ve Arda 3 'lüsüne döneriz diye düşünüyorum. Sol taraf için Caner 'e, Dos Santos 'a hatta geri dönecek olan Kewell 'a yer açılır.

Jo'nun dönmüş olması büyük avantaj olacak bizim için.

Şu 11 nasıl ?

----------------Ufuk--------------------

--Sabri----Neill--------E.Güngör-----Balta--

---------Topal----Elano-----Ayhan---------

----Keita----------Jo--------------Arda-----

Zor maç hemde çok zor.

Mustafa Sarp oy-na-ma-ma-lı !

Valla renktaslar ben bu mactan gercekten cok korkuyorum.A.Madrid macindan sonra bence takimimiz bu maca pek konsantre olmayacaktir.Buda bjk icin buyuk bir avantaj.Bide bjk bu maca kendini coook verecek,kendilerini taraftarlarina affettirmek icin.Kizmayina ama ben bir Galatasarayli olarak bu maci kaybedecegiz gibime geliyor.

Umarim bari 1 puan alabiriz,sonucta derbi maci.

Leo

Ugur-Neill-Servet-Hakan

M.Sarp-M.Topal-Elano

Keita-Jo-Arda

%90 bu kadro ile çıkacağız,Jo'yu oynatmazsa Dos Santos ve Caner arasında tercih yapar.

Taktik idmanlarda E.Güngör'ü 11'de oynatmış.

Geri
Üst Alt