TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 21 Şubat | 19.00

y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m+demir%C3%B6ren+yeter.jpg

Hasan Kabze gibi sonradan oyuna girip golünü atıcak bir adam lazım bize :D

bülent korkmaz güzel konusuyo ligtv de suan helal olsun kendini bozmamış hakan ünsal gibi.

@Serdar Aydın

Lütfen büyük puntolarla yazmayın.

Ninimi ne alaka hacııı:mad:

Biz, gol yerken Sen varya sen, elenirken nevizade gecelerini söyleyen taraftar profilimizi ne zaman degistirecegiz acep?Istermisin bugün de gol yerken Bülent Ersoy dan bir parca patlatsinlar?Arkadas takimi motive edin, uyutmayin!

Biz, gol yerken Sen varya sen, elenirken nevizade gecelerini söyleyen taraftar profilimizi ne zaman degistirecegiz acep?Istermisin bugün de gol yerken Bülent Ersoy dan bir parca patlatsinlar?Arkadas takimi motive edin, uyutmayin!

Golmu yedik kardeşim şimdi biz...:allaalla6vr:Anlamadım maç öncesi şuan..Nezaman yenikken bu solenmişş???

Golmu yedik kardeşim şimdi biz...:allaalla6vr:Anlamadım maç öncesi şuan..Nezaman yenikken bu solenmişş???

Antalya macinda, rakip koner atiyor, bizimkiler SEEEN VARYA SEEEEN diyor, sonuc?Kornerden gelen top gol oldu, ne bi islik ne bi ugultu,yazik.

Antalya macinda, rakip koner atiyor, bizimkiler SEEEN VARYA SEEEEN diyor, sonuc?Kornerden gelen top gol oldu, ne bi islik ne bi ugultu,yazik.

Elenırken sen türbün lideri olsan ne sölerdin...1 Tane bir kuble solermısn merak ettim.O zaman daha net anlıcam dedıklerını...:ask::idea:

Elenırken sen türbün lideri olsan ne sölerdin...1 Tane bir kuble solermısn merak ettim.O zaman daha net anlıcam dedıklerını...:ask::idea:

O tezahürat söylendiginde Durum 1-0 idi ve iyi oynuyorduk, rakip korner kullaniyor ve bizim takimin kornerdeki acemiligini sagir sultan duymus, bizim taraftar rakibi baski altina alacagina Ninni ile kendi takimimizi uyutmaya calisiyor sanki...

Tribün liderleri ve ultrAslan hepimizden daha iyi biliyor ne yapıcaklarını.

Bizim orta sahanin göbeginde Mustafa ve Mehmet oynuyormus Ligtv'deki angutlara göre. Bunlara göre Elano nerde oynuyor acaba cok merak ediyorum :asd:

O tezahürat söylendiginde Durum 1-0 idi ve iyi oynuyorduk, rakip korner kullaniyor ve bizim takimin kornerdeki acemiligini sagir sultan duymus, bizim taraftar rakibi baski altina alacagina Ninni ile kendi takimimizi uyutmaya calisiyor sanki...

Anladımda hacı şimdi Beşiktaş maçına hazılanıyoruz heycanlıyız Ondan solenmiş bir tezeharat..Ki bütün taraftarların gıptayla baktıgı....Şimdi senin durp durrken gelip Brakın niniyi demen!!!! bu tezeharatla nini yi bağdaştırman !! çok acı verıcı...Sonu gayet coşturucu kanımca :rolleyes: saygılarımla:ask:

Bizim orta sahanin göbeginde Mustafa ve Mehmet oynuyormus Ligtv'deki angutlara göre. Bunlara göre Elano nerde oynuyor acaba cok merak ediyorum :asd:

Arda solda oynayabilir Jo da santrafor o zaman

----Mustafa---Mehmet--

---------Elano-----------

-Keita----Jo-----Arda

Caner yedek kalıyor yada Arda santrafor Caner solda.

Maçı netten mi izlesem yoksa o uğursuz kahveye mi gidip izlesem kararsız kaldım şimdi :D

Geri
Üst Alt