Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hasan Kabze gibi sonradan oyuna girip golünü atıcak bir adam lazım bize![]()
@Serdar Aydın
Lütfen büyük puntolarla yazmayın.
Cimbombomum cimbombomum
canım feda olsun sana
hiçbir şeye değişilmez
senin sevgin bu dünyada…:f50::f50::f50::f50::007::
Ninni söylemeye devam yani?![]()
Ninimi ne alaka hacııı![]()
Biz, gol yerken Sen varya sen, elenirken nevizade gecelerini söyleyen taraftar profilimizi ne zaman degistirecegiz acep?Istermisin bugün de gol yerken Bülent Ersoy dan bir parca patlatsinlar?Arkadas takimi motive edin, uyutmayin!
Golmu yedik kardeşim şimdi biz...:allaalla6vr:Anlamadım maç öncesi şuan..Nezaman yenikken bu solenmişş???
Antalya macinda, rakip koner atiyor, bizimkiler SEEEN VARYA SEEEEN diyor, sonuc?Kornerden gelen top gol oldu, ne bi islik ne bi ugultu,yazik.
Elenırken sen türbün lideri olsan ne sölerdin...1 Tane bir kuble solermısn merak ettim.O zaman daha net anlıcam dedıklerını...:ask::idea:

O tezahürat söylendiginde Durum 1-0 idi ve iyi oynuyorduk, rakip korner kullaniyor ve bizim takimin kornerdeki acemiligini sagir sultan duymus, bizim taraftar rakibi baski altina alacagina Ninni ile kendi takimimizi uyutmaya calisiyor sanki...
Bizim orta sahanin göbeginde Mustafa ve Mehmet oynuyormus Ligtv'deki angutlara göre. Bunlara göre Elano nerde oynuyor acaba cok merak ediyorum![]()
Bizim orta sahanin göbeginde Mustafa ve Mehmet oynuyormus Ligtv'deki angutlara göre. Bunlara göre Elano nerde oynuyor acaba cok merak ediyorum![]()