TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Arda gol dışında ne yaptıki be

Sivogun yanindan gecerken osur... onu etkisiz hale getirdi.... Allahim sen bana sabir ver.

Cocuk forvet mevkinde oynamasina ragmen elinden gelen herseyi yapti, üstelik bir gol ile 1 puan kazandirdi, daha ne yapsin

B_6245_baris1-b.jpg

spacer.gif

Maç Sonu : Barış Özbek ve Joao Alves

Futbolcularımızdan Barış Özbek ve Joao Alves, Beşiktaş maçı sonrasında görüşlerini şöyle belirttiler.

Barış Özbek:

Son dakikalarda bir gol yedik. Şanssızdık. Beşiktaş ilk yarıya çok iyi başladı. Gol pozisyonlarını değerlendiremedik. İkinci yarı biz daha iyiydik. Ama son dakikalarda gol yedik. Şanssızdık. Ama hayat devam ediyor.

Joao Alves

Bana doktorlar 4 haftalık bir süre vermişlerdi ancak 2 haftada geri döndüm. Kendimi iyi hissediyorum. Tedavim de bir yandan devam ediyor. Her hafta daha ileriye gideceğim. Bu derbide oynamak benim için önemliydi. Şampiyonluk yolunda 2 puanlık fark önemli değil ama ilerde daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Galatasaray.org

Toramanda M.Topalı künde yapmış arkadaş.

Hocam,topal ile gungor iyi oynamadilar mi ? Ben ikisinide begendim.Gayet yerinde müdahaleleri vardi.

Güngör iyi oynadı, ama Lucas Neill'e bakınca daha yüksek not vermek abes olur... Marquez yerine Lucas Neill'ı almakla iyi mi ettik ne ? :D Topal fena değildi ama özellikle ilk yarının bir bölümünde yapması gerekenleri yapmadığı için orta sahada ki tüm topları Beşiktaş aldı, bu sebeple öyle bir not verdim, yoksa enlemesine pasları fena değildi...
winku.gif

Gercek olan su ki bu zor ve sancili dönemden fazla yara almadan cikmayi basardik. Lideriz ve en kötü durumda 1 puan geri düsecegiz ama rakibimize göre daha avantajli olacagiz.

Nedenleri:

1. Kayserispor, Besiktas gibi zorlu maclari atlattik.

2. Sakatlik problemini en iyi sekilde atlattik. ( Cok geriye düsmeden )

3. Fenerbahce, Bursaspor gibi en önemli maclari evimizde, mabedimizde oynayacagiz.

4. Artik forvetsiz degiliz

5. Oyun sistemi artik yavas yavas oturmaya basladi, güzel futbol sergilenmeye basladi

6. Forvetsiz pozisyon yaratmayi ögrendik

7. Defansimiz ilk yaridan cok daha kuvvetli

8. Ve en önemlisi Kasimpasaspor macindan sonra en önemli 2 silahimiz Kewell ve Baros aramiza dönecek

Bu etkenler yeterince mutlu olmamiz icin yeterlidir:D

Ulan arkadaş yediğimiz gole bak ya. Gio'nunki faul değil, Toraman'ın Leo'ya faulu vari daha ne olsun. Ulan Aydınus yatacak yerin yok senin. Topal'ın ceza sahasında sürüklenmesini görme, Toraman'ın Arda'ya tekmesini görme, Toraman'ın Leo'ya faulünü görme... helal sana.

Toramanda M.Topalı künde yapmış arkadaş.

Yok hacı ya Mehmet sırtını dayamıs arkaya dogru toramanda bıraz gerı cekılınce elı koluda rahat durmuyo Olur ole seyler....Ama Santos faul yapmadı Sabaha kadar tartısırım o pozısyonu...:mad:

Gercek olan su ki bu zor ve sancili dönemden fazla yara almadan cikmayi basardik. Lideriz ve en kötü durumda 1 puan geri düsecegiz ama rakibimize göre daha avantajli olacagiz.

Nedenleri:

3. Fenerbahce, Bursaspor gibi en önemli maclari evimizde, mabedimizde oynayacagiz.

5. Oyun sistemi artik yavas yavas oturmaya basladi, güzel futbol sergilenmeye basladi

8. Ve en önemlisi Kasimpasaspor macindan sonra en önemli 2 silahimiz Kewell ve Baros aramiza dönecek

Güngör iyi oynadı, ama Lucas Neill'e bakınca daha yüksek not vermek abes olur... Marquez yerine Lucas Neill'ı almakla iyi mi ettik ne ? :D Topal fena değildi ama özellikle ilk yarının bir bölümünde yapması gerekenleri yapmadığı için orta sahada ki tüm topları Beşiktaş aldı, bu sebeple öyle bir not verdim, yoksa enlemesine pasları fena değildi...
winku.gif

Hücuma katkısının 2008deki gibi olmadığı kesin hatta şuan 0 gibi ama o olmasa şuan level atladı dediğimiz savunmamız kötü bi durumda olabilirdi adam herkesin kademesine giriyor ve çok özverili zaten bide top kullansa dünyanın en iyi ön liberosu olur :)

Yok hacı ya Mehmet sırtını dayamıs arkaya dogru toramanda bıraz gerı cekılınce elı koluda rahat durmuyo Olur ole seyler....Ama Santos faol yapmadı Sabaha kadar tartısırım o pozısyonu...:mad:

Apış arasından topa dokundu tello da havuza atlar gibi atladı.

maçtaki mücadele güzeldi ama bilmiyorum belkide objektif bakamadığımdandır fırat aydınus pekte iyi bir maç yönetemedi ki mehmet topalın kündeye getirilmesi bjk'nin golünde francoya toromanın yaptığı faul ve maçın başında oyunu germesi...

sizce çok mu subjektifim

şu dos santos bir maçta skora etki edecek mi? çok merak ediyorum.

Ekrem kimdir arkadaş? Uğur iyi bir bek gibi oynasaydı bugün görürdüm Ekrem'in halini.Uğur'un kötü oyunu nedeniyle bu kadar iyi göründü Ekrem.Oynayana değil oynatana bakın.

Tamam bigün senle futbol tarışacak seviyeye gelirsem pm atarım sana. :D

Sakatlar döndükten sonra takım

Leo

Sabri Neill E.Güngör Balta

Elano Mehmet Topal

Arda

Keita Baros Kewell

olmalıdır.

Zira E. Güngör'ü tercih etmemin sebebi Servetin yaptığı gereksiz hareketleri yapmaması, tek hamleli oyuncu olmaması Servet gibi, ve de daha agresif olmasıdır.

Elano da daha fizikli, ve mücadeleci bir hale büründüğüne göre, sadece Mehmet Topal veya Mustafa Sarp la oynayabiliriz, ikisi arasında çok büyük uçurum yok ikisi de tercih edilebilir ama şahsen benim fikrim topu daha iyi kullandığı ve daha genç olduğu için Topaldır ama sizin farklı olabilir.

Bu takım mükemmel pas alışverişi yapar, savunmayı hücumda yaparız o zaman da..

Nedenleri:

Mükemmel bir post :)

Yediğimiz golü şimdi izledimde.Az kalsın çıkarıomuşuz yaw =) golü görünce üzüntüm biraz daha arttı.Yemeyebilirdik o golü.Neyse hayırlısı olsun. Eğerki yarın fb puan kaybederse kazanmış kadar oluruz.

Geri
Üst Alt