TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Necati omursun yaa sempatik dedi yaaa:DHuhahaaaaaaaaa volkan için desen daha ıyı olurdu:ciftetelli::ciftetelli:

Sempatik adam ya :D

Sapkasini giymis demin LigTv'de konusuyordu :bgking1:

ya Allah askina maci izlemeyenler macin hakkinda yorum yapmasin.

Bjk'nin golünde Leo'ya faul yokmu?

Var Desekte Degişen bir sey olmuyacak.. Kötüsü uzaklastırdıgı halde bjk da kalmasi bizim sansızlıgımıza.. Leo Franco ya bastan beri inaniyordum.

Hocam rica ederim kapat su tv'yi izleme.Yok izleyecem diyorsanda orada konusulanlari gelip forum'a yazma.Bu bir ricadir.Anlayisli olmani bekliyorum.

Hocam hic söyleme. Yemin ediyorum ben izlemiyorum. Maalesef Babama gücüm yetmiyor. Bilgisayar TV nin odasinda ister istemez bu dingil oglu dingilleri dinliyorum..

"Baba bu adamlari ne olur seyredipte Reytinglerini artirma bunlara Para kazandirtma, ikimizde Adnan Polat destekcisiyiz bunlar Adnan Polat, Galatasaray Düsmani. Galatasaray busene Avrupa Sampiyonu dahi olsa bunlar begenmezler..! "

diyorum ama kapatmiyor..

Maç Sonu : Frank Rijkaard

Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, Beşiktaş karşılaşması sonrası görüşlerini açıkladı:

"Tabii ki galibiyeti son anda kaçırdığımız için üzgünüz ancak yine de oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Hafta içi zorlu bir maç oynadık ve birçok oyuncumuz o maçta 11'de oynadı. Bugün çok iyi bir iş başardılar, çok çalıştılar." Karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Kaptan Arda'nın durumuna ilişkin bir soruyu "Arda'yı soyunma odasında gördüm iyiydi. Bir sıkıntısı yok gibi gözüküyordu" şeklinde yanıtlayan Rijkaard, Servet'in oynamamasına ilişkin soruyu "Sahada 11 kişiyle oynayabiliyorsunuz. Bugün oynayan defansımız iyiyidi. Emre Güngör de iyi iş yaptı" şeklinde yanıtladı.

Galatasaray.org

Amatörde kaç maç oynandığını öğrenirsen sevinirim..

Lisansım çıktı ilk yıl az forma aldım doğal olarak..

2.yıl 9 maçta oynadım.. 5 aydır futbol oynamıyorum..

Gidin maçı tekrar tekrar izleyin..

Bir kere top alabildi mi bir bakın Ekrem denilen kazmadan..

Ekrem denılen kazma sneın yanından geçer ya belin kırılır yada görmessin:)Hocan futboldan anlıyomus senı oynatmamakla...:D

Amatörde kaç maç oynandığını öğrenirsen sevinirim..

Lisansım çıktı ilk yıl az forma aldım doğal olarak..

2.yıl 9 maçta oynadım.. 5 aydır futbol oynamıyorum..

Gidin maçı tekrar tekrar izleyin..

Bir kere top alabildi mi bir bakın Ekrem denilen kazmadan..

İyi o zaman bi an önce dön sahalara noooolur. Senden adam olursa, Uğur'un yerine alırız :)

Uğur iyi değil arkadaş, Ekrem karşısında çok kötü oynadı bugün.Ekrem gibi bir adam bile kaç tane bindirme yaptı sağdan.Sabri'yi çok arıyoruz, bir an önce dönsin artık.

Leo Franco ya kötü diyenlerin beyinleri göz algılarını iyi çalıştırmmamakta bence,yada maçı değil de teletabileri seyredenlerdir.

bukadar cahilce kötülememi olur

bu kişisel kincilikten başka birşey değildir

kininizide alın gidiniz efem gidiniz maç seyrediniz..

takimin defans hatti tas gibi oldu tek eksigimiz duran toplar

orta sahayada topal ve elanonun yanina bi adam bulursak bu takimi kimse durdurmaz

Maçtan önce 1puana hepimiz razıydık ama 3puanı kaçıran biz olduk bunuda müthiş mücadelemiz sağladı bütün futbolcularımıza teşekkür ediyorum

Bence

Maçın adamı : M.Topal

Neill, Emre, Elano ve Arda'da harikaydı ayrıca Jo'yuda çok etkili buldum

Gio bi pozisyonda çok kötü ara pası attı goldede faulü o yaptı ama ben bu adamdan umutluyum umarım beklediğimiz patlamayı yapar

Uğur iyi değil arkadaş, Ekrem karşısında çok kötü oynadı bugün.Ekrem gibi bir adam bile kaç tane bindirme yaptı sağdan.Sabri'yi çok arıyoruz, bir an önce dönsin artık.

Ekrem Türk olmasaydı, böyle bi cümle kurma gafletinde bulunmazdın.

Leo Franco ya kötü diyenlerin beyinleri göz algılarını iyi çalıştırmmamakta bence,yada maçı değil de teletabileri seyredenlerdir.

bukadar cahilce kötülememi olur

bu kişisel kincilikten başka birşey değildir

kininizide alın gidiniz efem gidiniz maç seyrediniz..

Bu maçta laf söyleyenler büyük ihtimal maçı izlememiştir

bu adam topçu değil diyen zaten geçmişini bilmiyor demektir.ama benm düşüncemde şu bu adam ŞUAN çok kötü.

şuanda kötü olduğu bariz zaten söylemeye gerek yok ama, kötü olması anlaşılabilir

insAllah Baris bidaha ilk11'de baslamaz

Gerçek Keita bu değil. Gerçi önündeki kasaplardan dolayı oynayamadı tam.

Elanoya sallayanlar neredeler bugün bilmiyorum.

Kaptan güzel gol attı tebrikler onada ama şu topu ayağında çok tutma be kaptan.

Ben Leo'ya çok sallardım ancak düzeliyor sanırsam. İnşallah beni rencide etmeye devam eder.

Neill için transferinde kafamda soru işaretleri vardı. Ancak hiçbir şey kalmadı artık. 10 numara, orkestra şefi gibi. Ayrıca çok soğuk kanlı. Tebrik etmek lazım onuda.

Hakan da iyiydi Emre Güngörle birlikte, zaten defans sorununu çözmüş gibiyiz ( Uğur'u saymaz isek, dön Sabri yaa:( ).

Gio'nun uyum sorunu ne zaman bitecek çok merak ediyorum. En kısa sürede toparlanması dileğiyle.

Jo gerçekten kaliteli bir forvet ancak Baros'a tercih etmem :).

Yinede 1 puan almak güzeldi. Zevkli bir maçtı, keita'nın da kırmızı yememesi iyi oldu. O dirseği görseydi yan hakem kötü olurdu. Neyse hakem hatalarını konuşmak istemiyorum. Umarım yarın akşam liderliği kaybetmeyiz.

Uğur futbola stoper başlayan ve sonradan bek olan bi oyuncu.Doğal olarak yavaş..Sabri'yle kıyaslamam bile onu sabri'ye yazık:)

Baroş döndüğü anda bütün dertler bitecek eminim, sadece tek maç... A.Madrid maçını geçelim yeter..

Geri
Üst Alt