TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Resmen hakem hatası ve bal ile berabere kaldık..

Adamların kı.ına başına çarptı yine onların önüne düştü gol oldu,attıkları golün başlangıcında faul kesinlikle yok!!

Bunun yanında bu maçın hakkı beraberlikti objektif olmak gerekirse :) hatta Beşiktaş galibiyeti bile olabilir sonuçta çok kötü forvetleri varmış adamların dua edelimde

Jo tamam da Santos ' u alacaklarını zannetmiyorum . Başta ben de umutluydum da ne yalan söyleyim pek kalmadı umudum .

Santos'u yeterınce barçada izledim çok yeteneklı bir topcu.. Herkez bunu bılıyor, kendısını guclendırır ve diğer sezona hazırlarsa bize katkısı çok buyuk olur Arda'nında gittiğini varsayarsak.

arda elano çok iyiydi özelllikle elano . inşallah atleticoyuda elicez.jo mutlaka alınmalı.

Napcaz?.. Kötü oynuyo diye tapcaz mı?.. Allah'ım ya..

Adam sezon başından beri kötü.. Bi bu maç değil..

Yavaş, futbol zekası zayıf, fizik olarak güçsüz.. Ben bile daha oynarım sağ bekte..

Kimi oynatıcam sağda arkadaşım....Allah allhhhhh Yat uyu ya yOKSA SATICAN HEMEN FUTBOLCULARI.......:omg:

Ole kolay gorunuyo tv den Taraftarkarı saymıyorum bıle karsında ekrem denen adam var...Senı yer yerrrr ham yapar :)10 dakakada aglarsın Tabı dalagın şişmesse oda....:D

Macin iyileri Arda,Elano,Keita,Leo Franco ve Neil bana Gore.. Leo franconun kendine guveni geldi..

Atletico Madrid karşısında turu geçelim hiç umrumda değil bu puan kaybı

leo 2 maçtır harika.

Yavaş, futbol zekası zayıf, fizik olarak güçsüz.. Ben bile daha oynarım sağ bekte..

Hayatında halı sahada baklavasına oynanan maçlardan öte bir maça çıktın mı ? Merak ediyorum.

Maçın yıldızı Neill'dı bence kim ne derse desin adam harbi defans

Bjk'nin golünde Leo'ya faul yokmu?

Rijkaard'tan Arda müjdesi

Turkcell Süper Lig'de 22. haftanın derbi mücadelesinde Beşiktaş ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Frank Rijkaard, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Rijkaard, "İki takımı da tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Özellikle son 4 günde 2 maç yapan futbolcularımı kutluyorum. Beşiktaş karşısında aldığımız sonuç bence iyi. Zor deplasmandan bir puan aldık." dedi.

Arda'nın soyunma odasında sakatlığı ile ilgili ciddi bir sorununu görmediğini ifade eden Hollandalı teknik adam, Arda istediği için kendisini değiştirdiğini ifade etti.

Servet'in ilk 11'de olmaması ile ilgili bir soruya ise, "Sonuçta 11 kişi ile oynayabiliyoruz. Bu akşam Emre Güngör ve Neill çok başarılı bir oyun çıkarttılar. Kendilerini kutluyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

21.02.2010

Kaynak : Sporx.com

Alemdar da 3 nokta hastalığı vardı sende de 2 nokta hastalığı mı var?

Seyir açısından çok zevkli ve heyecanlı bir maç izledim. Franco hayatının en iyi maçlarından birini çıkartmış olmalı bugün :)

Arda,Elano,Emre,Neill,Topal bugün harikaydı. Uğur en kötü maçlarından birini oynadı bugün maalesef. Ayrıca Rijkaard'ın Dos Santos'un kulağını çekmesi lazım bence.

bazı kafalarında ŞUAN gionun top oynamadığını anlamasıı gerekiyor.

ben zaten iyi top oynamadığını görüyorum merak etme sen =)

Ama cahil gibi bu adam topçu değil demiyorum =)

Zira bu adam 3 haftadır takımda, ve de takımla bir hazırlık dönemi yaşamadı, futbol oynayan herkes bu ikisinin ne kadar önemli olduğunu bilir, ben halısahada bile başka bir takımla oynadığımda bazen ne olduğumu şaşırıyorum, ama alıştığım takımla oynadığımda bir anda performansım 5 kat artıyor..

Maalesef futbol hakkında konuşanların çoğunun hayatında ayağına top değmemiş ne yapacaksın ;)

Onlardan futbolu anlamalarını beklemiyorum zaten =)

Takımımı tebrik ediyorum güzel oynadık defansta da iyiydik...

Yanlız Uğur Uçar çok kötüydü...

İyi bir sonuç alacagımız maçtı ama yine sansızdık....

Rıdvan mantıklı şeyler söylüyo. Beraberlik Fenerin işine yaradı diye mi :D

Geri
Üst Alt