TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Sizlerden rica ediyorum; Telegol'u izleyip orada soylenenleri forum'a yazmayin.Lutfen !

Elano süper oynadı bundan sonra laf söyleyen çıkamaz + oturmuş bir takımda Elano'yu ızleyıp ne kadar buyuk bı topcu oldugunu hep beraber gorecegız. İnşallah aslantepede olacak hepsı. Jo'yu ve Santosu kesın almalıyız.

Jo tamam da Santos ' u alacaklarını zannetmiyorum . Başta ben de umutluydum da ne yalan söyleyim pek kalmadı umudum .

Santos Telloya o pozisyonda faul yapmadı.

Frank bu akşam sahaya dahiyene bir sistemle çıktı,bu bence fantastik bir kadroydu bu akşam için ve bence alabileceğimiz en iyi skoru aldık bu sistem sayesinde.

İşte sistem takımı bu olmalı oyunun her bölümünde yardımlaşma ,hatlar arasında sağlam domino taşları ve önde alan değiştiren ve rakibi sarsan bir oyun yapısı,gerçekten yavaş yavaş sistem takımı olmaya başlıyoruz.

Evet maçı kazanmka içten bile değildi belki basit bir şans golünü kalmeizde görmeseydik kaymaklı kadayıf tadında bir maç sonucu olacaktı.

Maalesef şans yanımızda o pozisyon için değildi ,fakat şunu da kabul etmeliyz ki direnen ve iyi pozisyonlara giren ,A.Madrid takımından daha derli toplu bir takım vardı.

Maçın adamı kuşkusuz Frank tır.

Bu sonuç kimseyi üzüntüye düşürmesin alabileceğimiz iyi sonuçlardandı.

Beğenmediğim yanlar

Yine söylüyorum Uğur Uçar bu takımın adamı değil,yedek kadrosuda bile yer almamalı.

Ve tabiki de Dos Santos..

Biri bana Ibrahim Üzülmez denilen (insert a küfür buraya) insanin nasil bu maci kartsiz bitirdigini anlatabilir mi? Kafayi tirlattim yahu... neyse hic olmazsa Keita gerekeni yapti :D

bende leo yu eleştirdim daha önce ama bu maç için insaf edin,leo kötü değildi,hatta biraz özgüvenini kazanmış gibi geldi bana...uğur hep kötü,barış GS kadrosunda hiç olmamalı zaten...bir gün sabri nin takıma dönebilmesini bu kadar isteyeceğim aklıma gelmezdi...

takım gayet iyiydi.. santos ve uğur çok kötü durumdalar.. madrid'i eleyelim yeter..

Elano sen ne müthis bir topcusun helal olsun valla HELAL OLSUN!!

Bjk'ye karşı neden böyle saçma sapan goller yiyoruz yaaa:mad:Leo topu yumrukladı gitti Bjkli'ye çarptı, şansa bak.

Buraya yorum yazanların %60'ı maçı izlememiş izlemişse bile justin.tv'den donma ola ola seyretmiş bariz belli oluyor

Benziyor ?

Benzemek değil, boş değil, bomboş bir adam.

Neyse Allah'tan kiralık.

Ama Jo gerçekten çok iyi ışık veriyor.

Elano muhteşemdi.

Takım iyiye gidiyor.

Bu ne yahu? Neye göre bomboş bi adam? Sabretmeyi öğrenin ayıptır.

caner ne zamandır takımla beraber? Santos ne zamandır?

caner ilk geldiği zaman sanki harikalar yarattı

bırak ya savunamazsın şuanki futbolunu hiç bir ışık yok caner ilk başlarda eşşek gibi mücadele ediyordu yabancı diye baş tacı yapma biz yeteneksiz mi diyoruz.ama adam alışamamış belli.alışsın yetenklerini göstersin sonra savun.

Mücadele güzeldi,buna hak verelim.Bu kadar eksikle ancak bu kadar mücadele olabilirdi.Yediğimiz golde hakemin bariz hatası vardı.beşiktaş maçda pekde ağırlık koyamadı,çoğu zaman biz iyiydik ama unutulmamalıki bu takım 2 gün önce madrid deplasmanında önemli bir maç oynadı.Bu dönemeci bu şekilde en az kayıpla atlatmak güzel,yarınki bursa fener maçında artık bursa takımı bursalı gibi oynar ise maçı alır düşüncesindeyim ama bu zamana değin bursa fener maçlarında bizleri çok yanılttı umarım yarında bizleri yanıltıp feneri yenerler.

1 puanda güzel sonuç bu akdar eksikliğe rağmen..

Neyse hadı herkeze ıyı akşamlar biraz yorumları izliyim:DMadriti gecer Haftaya kasımpasayı yenersek :)Süper olucak guzel gunlr yakın:)

Elano süper oynadı bundan sonra laf söyleyen çıkamaz + oturmuş bir takımda Elano'yu ızleyıp ne kadar buyuk bı topcu oldugunu hep beraber gorecegız. İnşallah aslantepede olacak hepsı. Jo'yu ve Santosu kesın almalıyız.

Santos'u bilmemde Jo kesin alınması lazım.Müthiş bir futbol zekası var adamda.Boşa oynamıyor ve bencil değil..

Al işte tamam ugur kotu oynadı da her kotu oynayanı da satacaksan yandık.Senın yorumunda bence suanda kotu hadı banlayalım oldumu şimdi:D

Napcaz?.. Kötü oynuyo diye tapcaz mı?.. Allah'ım ya..

Adam sezon başından beri kötü.. Bi bu maç değil..

Yavaş, futbol zekası zayıf, fizik olarak güçsüz.. Ben bile daha oynarım sağ bekte..

Sinan Engin Rijkaard Dos Santosu gideceği takıma hazırlıyor, duygusal olarak bakıyor diyor..

:asd::asd::asd:

Bravo Sinan ben hayatımda böyle bir hayalgücü görmedim :asd::asd:

Bence Bjk'nin attığı golde başta faul yok ve Leo Franco'ya faul var.Mehmet Topal'a yapılanı ve İbrahim Üzülmez'e verilmeyen kartı söylemiyorum bile..

Geri
Üst Alt