TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Jo gerçekten iş yapacak.

Ben Elano'yu hep korudum.Çünkü adam ışık veriyordu ama Santos futbol adına tek bir ışık bile vermiyor.Jo mükemmel bir futbolcu sene sonu kesinlikle alınmalıdır ama Santos futbol oynamayı unutmuş.Bu adamı Barcelona'da izlediğimde çok beğeniyordum ama çocukta özgüven sıfır.Santos'a bu kadar şans verileceğine orada aslanlar gibi EMRE ÇOLAK var ve Santos'tan kat kat daha verimli olur...

ey güzel allahım 2o yaşında biri nasıl unutur futbolu, kendin söylüyosun özgüven sorunu var diye. bu da yavaş yavaş gelişecek, çok sıkıntılı bir dönemde direk rotasyonda, hatta 11 de buldu kendini. sorun burda.

emre çolak la ise hiç alakası yok, santos kanat, emre çolak ortasaha rotasyonumuzda yer alıcak.

Ibrahim Üzelmezin ne kadar cirkef bir futbolcu oldugu bugün yine ortaya cikti, BJK defansi resmen Keita'ya saldiri düzenlemis az daha kolunu kopartacaklardi, Deli ibo sari kart bile gördü Keita'nin dirsegi adrese teslim olmus

Şu maçtan sonra Leo'ya sallayabilenler, Gio'nun faul yaptığını iddia edenler önce maçı izleyin ondan sonra gelip kurtlarınızı dökün. Ayıptır yahu.

Mücadeleden dolayı takımımızı tebrik ederim. üzüntüm alıcagımız maçı vermek yazık oldu cidden. kanat bindirmeleri olsaydı biz farka giderdik.

Elano'yu çıkarmasaydı keşke ya Rijkaard .

Barış Özbek'in ismini duyan var mı ikinci yarı ?

Ayrıca Uğur Uçar her zamanki gibi çok kötüydü..

Dön Sabri dön :)

Cok iyi diil mi ya ? Ispanya ve inonu deplasmanindan maglup olmadan ciktik.Bence cok iyi.

Haydaaa arkadaş kaç maç oynadı bu adamda kötü diyorsun...

Ayrıca oynadığı maçlarda taş gibi gollük pozisyonlar yarattı çocuk dikkatli izleyin biraz maçları Galatasarayın gol atmasına odaklanıyorsunuz oyunculara değil

izlemesem inancam hangi maçta iyi oynadı şu çocuk söyle bana.bi kişi söylesin ALLAH aşkına ya.sabit görüşlü olmayın.caner şuanki haliyle bunun 5 katı top oynuyor.yapmayın allah aşkına yaa ayıptır.bu yetenekli ama uyum sürecini mi atlatamamış problemimi var bilmiyorum benm beklentim çoktu.amaa yarısnı bile alamadım.umarım kısa zamanda gerçek kimliğini gösterir

1.Hakemin vermediği Beşiktaş'ın gol beklediği pozisyondan önce ofsayt var.

2.Mehmet Topal'a yapılan penaltı verilmedi.

3.Santos orada faul yapmadı.

4.Yediğimiz golde Leo'ya faul var.

Aynen.. Maçın özeti budur abicim.

Keita son dakka kırmızı görebilirdi hakkatten

Olamaz ya ne güzel alıyorduk.

Elano tek kelimeyle harika bir oyuncu..Cok kaliteli..

İstediğimizi aldık beyler.Takım iyi.Sakatlar iyileşiyor.Daha iyi yerlere gelecek bu takım.:asd:

Geri
Üst Alt