Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu
İlk yarı ofansif oynamadık taktik anlayışımız gereği. 2.yarı beklediğim gibi biz daha baskılıydık, daha çok pozisyon bulduk ve golü attık Arda ile çok güzel goldü gerçekten. Sonrasında Beşiktaş olmadık yerde bir gol buldu ve maç berabere sonuçlandı. Ben çok olumsuz eleştri yapmayacağım, beğendim takımı genel anlamda. Zaten fazla kasmadık, kasmakta gereksizdi hafta içi Madrid ile oynayacağımız maç var çünkü bu anlamda gereksizdi ve sonuçta yenilmedik, fena bir sonuç almadık.
Önce Madrid ile Vicente Calderon'da oynayıp sonra rakip çok çok zor durumdayken İnönü'de oynamak çok zor bir işti gerçekten. Birincisinde çok iyi skor aldık, ikincisinde kötü oynamadık, iyiydik, şanssızlık golü yedik ve berabere kaldık. Bu 2 maç toplamında sonuçtan memnunum açıkçası. İnşallah hafta içi tur geçersek o moralle çok iyi bir çıkış yakalayabiliriz, zira 2 hafta sonra Baros dönecek, şimdi Jo döndü, forvetsizlik sıkıntısı da ortadan kalkıyor yavaş yavaş ve takım istediği zaman gene pozisyon bulup gol atıyor bu güzel birşey. Bu nedenle ben umutluyum, aslanlarımızı da tebrik etmek istiyorum.