TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Vay be 3 gunde ispanya ve inonu deplasmanindan maglup olmadan ciktik.Tebrik ederim takimi ve hocamizi.

Tek sorun nasıl Barış oluyor anlamıyorum..

Sırf altyapıdan geldi diye Uğur'a neden göz yumuluyor..

Adamlar full sol taraftan geldi.. Uğur her pozisyonda aynı çalımı yedi..

Gönderin yahu şunu.. Boşa para vermeye gerek yok..

Maçı izlemedim ama kağıt üstünde Barışın oynaması mantıklıydı. Orta sahaya mücadele gücü kazandırırdı.

Hala Keita'nın son dakikada pas vermeyip nerdeyse 0'a yakın pozisyondan kaleye vuruşuna yanıyorum.. Mükemmel bir mücadeleydi. Uzun süredir gerçek Mehmet Topal ile Emre Güngör'ü izlememiştik. Atletico maçına da bu defans 4lüsüyle başlanmalı. (Eğer sabri iyileşmesse)

Kaçan 2 puandan çok Arda'nın sakatlığının önemli olmasından endişe ediyorum.

İlk yarı ofansif oynamadık taktik anlayışımız gereği. 2.yarı beklediğim gibi biz daha baskılıydık, daha çok pozisyon bulduk ve golü attık Arda ile çok güzel goldü gerçekten. Sonrasında Beşiktaş olmadık yerde bir gol buldu ve maç berabere sonuçlandı. Ben çok olumsuz eleştri yapmayacağım, beğendim takımı genel anlamda. Zaten fazla kasmadık, kasmakta gereksizdi hafta içi Madrid ile oynayacağımız maç var çünkü bu anlamda gereksizdi ve sonuçta yenilmedik, fena bir sonuç almadık.

Önce Madrid ile Vicente Calderon'da oynayıp sonra rakip çok çok zor durumdayken İnönü'de oynamak çok zor bir işti gerçekten. Birincisinde çok iyi skor aldık, ikincisinde kötü oynamadık, iyiydik, şanssızlık golü yedik ve berabere kaldık. Bu 2 maç toplamında sonuçtan memnunum açıkçası. İnşallah hafta içi tur geçersek o moralle çok iyi bir çıkış yakalayabiliriz, zira 2 hafta sonra Baros dönecek, şimdi Jo döndü, forvetsizlik sıkıntısı da ortadan kalkıyor yavaş yavaş ve takım istediği zaman gene pozisyon bulup gol atıyor bu güzel birşey. Bu nedenle ben umutluyum, aslanlarımızı da tebrik etmek istiyorum.

Hala Leo Francoya laf edenler var akıl alacak gibi değil. Bundan sonra daha koyu Leo Francocu olacağım daha sert cevaplar verecem Leoyu eleştirenlere. Yeter be her maç Leo Francoya sallama modunda herkes. Çok biliyosanız siz geçin o kaleye. Athletico ve Bjk maçlarının kopmasını önledi. Kurtarışları olmasaydı çok erken geriye düşerdik bu maçlarda.

Leo ilk yarıda olmasaydı kalede beşiktaşdan fark yemıstık.Maç izlemeden adamlar sallıyooo yeter yaaa..

Tüh be.

Haketmiştik.

Gio'yu alacağına al E.Çolak'ı.

Neyse beklediğimden iyidik.

sen heralde izlemiyorsun bu adam ilk defa oynamıyor geldiği günden beri oynuyor sadece bi maçla adam kıyaslamam ben.santosa kötü futbolcu demiyorum.ama bi türlü alışamadı.ne zaman alışcak 3 ay sonra gittiğinde mi? böyle oynarsa bonservisini felan almazlar.inşallah alışırda yeteneklerini gösterir.

Haydaaa arkadaş kaç maç oynadı bu adamda kötü diyorsun...

Ayrıca oynadığı maçlarda taş gibi gollük pozisyonlar yarattı çocuk dikkatli izleyin biraz maçları Galatasarayın gol atmasına odaklanıyorsunuz oyunculara değil

1-0'dan sonra 1-1 olması hepimizi üzdü ancak iyi bir skor olduğunu düşünüyorum unutmamalıyız ki perşembe akşamı çok zorlu bir karşılaşma yaptık. Skordan önemli olan Arda'nın durumu. Frank Rijkaard basın toplantısında bir sıkıntısı bulunmadığını söyledi umarım yapılan sağlık kontrolünde de oynamasına engel olacak bir durum yoktur

Maçı izlemedim ama kağıt üstünde Barışın oynaması mantıklıydı. Orta sahaya mücadele gücü kazandırırdı.

Usta Barış kötü oynadı..

Ama maçın içine eden Uğur'du..

Maçı izleyin görün..

Bir tek topta kademeye giremedi.. Sağ bekte Leo'yu oynatırım Uğur'u gene oynatmam..

Açıkcası Arda gol harici maalesef yine yoktu =(

Arda ve Elano devam edebilselerdi, eminim 3'e giderdi.

1.Hakemin vermediği Beşiktaş'ın gol beklediği pozisyondan önce ofsayt var.

2.Mehmet Topal'a yapılan penaltı verilmedi.

3.Santos orada faul yapmadı.

4.Yediğimiz golde Leo'ya faul var.

+1905

Bugün bjk'yi sampiyonluk yarisindan düsürmemek icin hersey yapildi

Şaka gibi, alabilirdik bu maçı.Yenmeyecek gol yedik..

futbol olarak ilk yarı kötüydük, sadece mücadele gücümüz iyiydi. jo oyuna girdikten sonra ilerde top tutup ardayla golü bulduk. arda çıkıp santos girince beraberbilğe razı olduk. olayın özeti bu. mücadele olarak bütün futbolcuları kutluyorum ama galatasarayımızın daha daha yaratıcı bir oyun oynaması lazım. inş. kewell ve baros dönünce bunu da yapacağız.

Hakem Keitadın dirseğini görse kırmızı kart..Haketti ama Deli İbo..

Yanarım yanarım, golü attıktan sonra Keita-Jo ikilisinin harcadığı pozisyona yanarım.Ne güzel 2-0 yapacaktık, orda koparacaktık maçı.

Ayrıca Franco'ya laf atmayın sakın. Çok iyiydi bugün, kurtardığı gol olağan üstüydü ben yedik diye ayağa kalktım ama Franco inanılmaz şekilde tuttu topu. Ve yediğimiz golde de hatası kesinlikle yoktu, tamamen şanssızlık.

Geri
Üst Alt