TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 21. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 21 Şubat | 19.00

Jo'nun durumu yarın belli olacakmış galiba.Ama Sabri oynar bence.

Jo'nun oynama ihtimali Sabri'den daha yüksek.En azından 45 dakika oynayacaktır Jo.Sabri de Atletico maçına yetişebilir diyorum.

836_11.jpg

1161.gif

bilemiyorum, istatistikler bizi cok kotu durumda birakiyor, derby deplasmanlarinda bir turlu galib cikamiyoruz, ve son 10 yildaki sonuclar ortada, bazi arkadaslarin onceden yorumladigi gibi ne kadar iyi oynasak bile ne kadar rakip takimi kendi yari sahasinda haps etsek bile maglup ayriliyoruz.

ama Atletico maci bize baya bir morel oldu, son zamanlar kotu oyunumuz bu morel ile duzelme olasiligi cok yuksek, bu zorlu 3 mac serisinde 2 mac kaldi. Bu Derbiden Galip cikarsak yolumuz acik hic bir sey bizi artik tutamaz, bir maglubiyette ise kayip ettigimiz fazla birsey olacagini dusunmuyorum.

Jo'nun oynayip oynamamasi onemli degil bence, bence en onemlisi bu macta ayni atletico macinda gibi once savunma dusunerek oynamamiz bence. ki Keita Caner ve Dos Santos ile cok suratli oyuncularimiz var, Arda da biraz daha top alip takimda tutabilir ise galib gelmemiz icin hersey ortada olur. Bence tek sorunumuz Hakemin rakip taraftar baskisi altinda ezilen bir hakem ortaya cikmasi. Firat Aydinus genelde guvenilir bir hakem olsada, oyunculara tatli yaklasimi ile sert faullerde gerektigi otoriteyi gosteremdigini inaniyorum

Zor bir maç olucak sonuçta derbi. İnönüde kaç yıldır kazanamıyoruz yorgunluk falan filan bizi çok kötü etkilecek. tahminim beraberlik yönünde eger takımımız ilk yarı gol yemesse ikinci yarı bulur buna eminim. o yüzden önemli olan ilk yarı gol yememek.

10 yıldır deplasmanlarda derby maç kazanamadığımız ortada, üstüne bir de Fırat Aydınus atanınca işler bizim için daha zor olacağa benziyor. Ama takıma güveniyorum. Athletico Madrid maçında olduğu gibi önce defans anlayışıyla çıkarsak, BJK bize gol falan atamaz. Baskıyı kırdıktan sonra da, Keita, Arda, Caner (veya Santos) gibi oyuncularımızla hiç değilse bir gol bulabiliriz.

Tabi bir ihtimal daha var, JO'nun oynaması. Bu durumda da ilk 45 dakika defansif bi anlayışla oynayıp, 2. yarıya JO ile başlarsak, oyunu BJK yarı alanına yıkabiliriz ki budurumda işler bizim açımızdan çok daha iyi gidecektir.

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 21 Şubat | 19.00

akıllı oynarsak, orta saha saçma sapan pas hataları yapmazsa bence galip ayrılırız...

Emre G. oynamalı servet yerine.. Elano ve Caner'in de sakatlığı düzelir inşallah.

10 yıldır deplasmanlarda derby maç kazanamadığımız ortada, üstüne bir de Fırat Aydınus atanınca işler bizim için daha zor olacağa benziyor. Ama takıma güveniyorum. Athletico Madrid maçında olduğu gibi önce defans anlayışıyla çıkarsak, BJK bize gol falan atamaz. Baskıyı kırdıktan sonra da, Keita, Arda, Caner (veya Santos) gibi oyuncularımızla hiç değilse bir gol bulabiliriz.

Tabi bir ihtimal daha var, JO'nun oynaması. Bu durumda da ilk 45 dakika defansif bi anlayışla oynayıp, 2. yarıya JO ile başlarsak, oyunu BJK yarı alanına yıkabiliriz ki budurumda işler bizim açımızdan çok daha iyi gidecektir.

10 yıldır deplasmanlarda kazanamıyor muyuz?

Hasan%20Kabze.jpg

Şu adamı unuttun mu?

Yeniyoruz, geliyoruz.

bjkye öldürücü darbeyi vurmak icin büyük bir sans

kazanirsak bjk yarisdan kopar

Eldeki kadro dahilinde orta sahayı kalabalık oluşturup top tutan ve pas yapabilecek adamlardan kurarsak bjk hem orta sahada etkinliğini kaybedecek hemde dakikalar ilerledikçe çarşınında gazıyla strese girecektir uzun top atmaktan başka bişey de yapamayacaklardır defansımızdan dönen toplarıda orta sahamız toplayayıp bu topları süratli ve efektif kullanırsak 3 puan alan taraf biz oluruz diye düşünüyorum.Naçizane kadrom ;

Leo

Uğur Neil Servet H.Balta

Keita Elano Mehmet Arda Caner

Jo(Gio)​

Sağlıklı yaşam için Jimnastik yapalım:asd:

lk11.jpg

Şu grafiği sezon başından beri yapamayan kanallara selamlarımı iletiyorum.

Bence ilk yarı beşiktaşı kilitleyip defans yapmalıyız zaten biz ikinci yarı daha iyi futbol sergiliyoruz hem onlar strese girmiş olur hemde istediğimizi almış oluruz

Çok sıkıcı dandik bi maç olur tahminimce duran toptan gol olur. ilk golü atan kazanır.1-0 biter , düşük ihtimal 1-1. İlk golü umarım biz atarız. Ferrari oynamasaydı kesin goller bulurdukta ferrari varken zor gol yiyolar. erns fink ferrari sivok deli ibo toroman alayı kitlenıo defansta

beraberlik iyi sonuç.

Jo dönüyor mu ?

Geri
Üst Alt