TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 21 Şubat | 19.00

Bir maç yapmıştık Bjk ile, geçen sene değildi galiba.Lincoln ne çalımlar yapmıştı :). İbrahim Toraman tutuyordu onu oynatmıştı İbrahim'i Lincoln.

Rüstü

Toroman - Ferrari - Sivok - Ibo

Ernst - Fink

Ekrem - Tabata - Yusuf

Bobo

Bu takımla Bjknin gol atma ihtimali yok. Sağdan iki adamla yüklenirsek ve Jo da oynarsa güle oynaya döşeriz :)

Beşiktaşın ileri hücum hattı Ekrem, Tabata, Yufuf ve Bobodan oluşursa bence çok kolay olur.

Benco Deli Ibo´nun Keita´yi tutacak olmasi Besiktas adina en dogru karar. Ilk macta Ismail´i oynatmisti Denizli ve Keita Ismail´i rezil etmisti. Deli Ibo futbolcu degil ama hirsli adam. Keita´yla bu macta mücadele edebilecek tek adam. Ayni hirsi Keita´nin da göstermesi gerekiyor cünkü Deli Ibo cok da yavas bir futbolcu degil.Süratli. Ama Keita bu, Deli Ibo´nun ifadesini mutlaka alacaktir diye düsünüyorum. Ama Keita´nin da isi kolay olmayacak acikcasi.

Evet maç sonunda ya Keita atılır yada İbo İkiside çok agresif oyuncular.....Ateşle barutt yani:D

2-1 alırız diye düşünüyorum ..

bence Nihatı çıkarmaz 11de..

biz ilk gölü nasılsa bulucaz o zaman sahaya atar debelensin diye xD

o da bulduğu yerden şut çeker

Benco Deli Ibo´nun Keita´yi tutacak olmasi Besiktas adina en dogru karar. Ilk macta Ismail´i oynatmisti Denizli ve Keita Ismail´i rezil etmisti. Deli Ibo futbolcu degil ama hirsli adam. Keita´yla bu macta mücadele edebilecek tek adam. Ayni hirsi Keita´nin da göstermesi gerekiyor cünkü Deli Ibo cok da yavas bir futbolcu degil.Süratli. Ama Keita bu, Deli Ibo´nun ifadesini mutlaka alacaktir diye düsünüyorum. Ama Keita´nin da isi kolay olmayacak acikcasi.

Evet ben de böyle düşünüyorum . İbrahim ' le dalga geçiyor herkes de o kadar kötü futbolcu değil . Hırs yapınca , gaza gelince iyi oynuyor adam , özellikle bizim maçlarda .

Nihat oynamıcakmı???

Ekrem`in yerine Nihat oynayabilir. Keşke oynasa. Toroman - Ekrem ikilisi oynarsa sağdan atak geliştiremezler ama bizi de iyi durdururlar orada. Ama sağ açık Nihat olursa bize atak yapma şansı doğar. Nihat çekinilecek bir adam değil şu anda. Çekinilecek adam Holosko. Sağolsun Denizli oynatmıyor.

Demirören derbiye gelecek mi?

Beşiktaş yeniden başknalığa seçilmesinin ardından maçlara gelip gelmeyeceği mrak konusu olan Yıldırım Demirören'in Galatasaray derbisinde aldığı karar belli oldu!..

Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'in verdiği bilgiye göre, başkan Yıldırım Demirören'in şeref tribünündeki yerini alacağı öğrenildi. Demirören'in eşi Revna Demirören ve kızlarının da maçtaki yerini alacakları belirtildi.

Yıldırım Demirören, Denizlispor'la oynanan Beşiktaş'ın 1-0 kazandığı maçtan beri İnönü Stadı'ndaki maçlar gelmiyordu.

(Ligtv.com.tr)

O Açıdan sordum keşke oynasa ben bobo dan çekınıyorum ne yapıcagı bellı olmaz...:allaalla6vr:

Bobo bitmis ölmüs bir oyuncu Neill ve Emre'nin arasinda kaybolup gider.

Beyaz forma giymek mükemmel bir psikolojik seçim olmuş.

Anlatmak zor sürer fakat Beyaz formayı seçtirten kim veya kimler ise hepsinin aklına sağlık.

Anlatmak zor olur fakat psikoloji okuyan bir insanım, şöyle diyebilirim ki, Beşiktaş'ın maça durgun, bol pas hatalı başlama ihtimali çok yüksek.

Üzerimize gelicek bir bjk var.Caner Keita etkili olurlar.Bu arada içimden bir ses Dos Santos gol atacak diyor :)

2.50 saat kaldi maca

Yavaş yavaş havaya girelim hadi bakalım.:D

Beyaz forma giymek mükemmel bir psikolojik seçim olmuş.

Anlatmak zor sürer fakat Beyaz formayı seçtirten kim veya kimler ise hepsinin aklına sağlık.

Anlatmak zor olur fakat psikoloji okuyan bir insanım, şöyle diyebilirim ki, Beşiktaş'ın maça durgun, bol pas hatalı başlama ihtimali çok yüksek.

Allah Allah.

Büyük Kaptan konusuyor suanda LigTv'de

Geri
Üst Alt