Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rüstü
Toroman - Ferrari - Sivok - Ibo
Ernst - Fink
Ekrem - Tabata - Yusuf
Bobo
Benco Deli Ibo´nun Keita´yi tutacak olmasi Besiktas adina en dogru karar. Ilk macta Ismail´i oynatmisti Denizli ve Keita Ismail´i rezil etmisti. Deli Ibo futbolcu degil ama hirsli adam. Keita´yla bu macta mücadele edebilecek tek adam. Ayni hirsi Keita´nin da göstermesi gerekiyor cünkü Deli Ibo cok da yavas bir futbolcu degil.Süratli. Ama Keita bu, Deli Ibo´nun ifadesini mutlaka alacaktir diye düsünüyorum. Ama Keita´nin da isi kolay olmayacak acikcasi.
Bu takımla Bjknin gol atma ihtimali yok. Sağdan iki adamla yüklenirsek ve Jo da oynarsa güle oynaya döşeriz![]()
Nihat oynamıcakmı???
Benco Deli Ibo´nun Keita´yi tutacak olmasi Besiktas adina en dogru karar. Ilk macta Ismail´i oynatmisti Denizli ve Keita Ismail´i rezil etmisti. Deli Ibo futbolcu degil ama hirsli adam. Keita´yla bu macta mücadele edebilecek tek adam. Ayni hirsi Keita´nin da göstermesi gerekiyor cünkü Deli Ibo cok da yavas bir futbolcu degil.Süratli. Ama Keita bu, Deli Ibo´nun ifadesini mutlaka alacaktir diye düsünüyorum. Ama Keita´nin da isi kolay olmayacak acikcasi.
Nihat oynamıcakmı???
Ben olsam Nihat'i yedek birakirim ondan hic bir fayda gelmez ama oynarsa bizim icin avantaj olur![]()
O Açıdan sordum keşke oynasa ben bobo dan çekınıyorum ne yapıcagı bellı olmaz...:allaalla6vr:
O Açıdan sordum keşke oynasa ben bobo dan çekınıyorum ne yapıcagı bellı olmaz...:allaalla6vr:
Beyaz forma giymek mükemmel bir psikolojik seçim olmuş.
Anlatmak zor sürer fakat Beyaz formayı seçtirten kim veya kimler ise hepsinin aklına sağlık.
Anlatmak zor olur fakat psikoloji okuyan bir insanım, şöyle diyebilirim ki, Beşiktaş'ın maça durgun, bol pas hatalı başlama ihtimali çok yüksek.