TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Elano sakatlanmadı ki

maçtaki mücadele güzeldi ama bilmiyorum belkide objektif bakamadığımdandır fırat aydınus pekte iyi bir maç yönetemedi ki mehmet topalın kündeye getirilmesi bjk'nin golünde francoya toromanın yaptığı faul ve maçın başında oyunu germesi...

sizce çok mu subjektifim

Yav Franco'ya ne faulü var orada hocam?:o zıplamamış topu kontrol etmemiş topu sektirdikten sonra Toraman sırtıyla poposuyla omzuna değiyor Franco'nun..

Topal'ın pozisyonu da penaltıysa her hafta 5-10 penaltı çalınmalı bu ligde..İkili mücadele abartılacak bir pozisyon kesinlikle değil..

Keita'nın direseğine de görüntülerden ceza gelecektir sanırım..

Biraz subjektif olmuş bence..:)

Leo : Maşallahı var. Önemli maçlarda çok çok daha iyi oynuyor.

E.Güngör : Gaaayet başarılıydı. En azından top ondayken rahat olcağım kadar iyyidi..

Neill : Sanki 20 yıldır Galatasaray'da oynuyor. Tam bir görev adamı. Profesyonel..

Caner : Yorum yok..

Jo: Keşke ilk 11 de çıksaydı.

M.Topal : Maşallahı vardı.

Barış : Ben bu adama uyuz oluyorum :D Dikkatsiz..

Keita : Son 10 dakika bi an oturup 'Ben oynamıyorum dinlencem' dicek sandım. Çok yorgundu..

Elano : Sahada görmek istediğimiz Elano bu. Liderlik ve dirilik gelmiş.

F.Rijkaard :Her ne kadar Elano'yu çıkarmasına anlam veremesem de sonuna kadar arkasındayım..!

M.Denizli : Az daha kalpten gitcekti. :D

Sadece köpeklerin dünyası siyah beyazdır.

Not: Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı ;) <Rüştü>

23693_317907029326_175174619326_3705227_4556101_n.jpg

:005:

bu arada almeira atleticoya koydu :D

Almeria 1 Atletico Madrid 0

Geberin emi :D

mim yine mi sen kardeşim ya.

yav franco'ya ne faulü var orada hocam?:o zıplamamış topu kontrol etmemiş topu sektirdikten sonra toraman sırtıyla poposuyla omzuna değiyor franco'nun..

Topal'ın pozisyonu da penaltıysa her hafta 5-10 penaltı çalınmalı bu ligde..ikili mücadele abartılacak bir pozisyon kesinlikle değil..

:d bencede...

Yav Franco'ya ne faulü var orada hocam?:o zıplamamış topu kontrol etmemiş topu sektirdikten sonra Toraman sırtıyla poposuyla omzuna değiyor Franco'nun..

Topal'ın pozisyonu da penaltıysa her hafta 5-10 penaltı çalınmalı bu ligde..İkili mücadele abartılacak bir pozisyon kesinlikle değil..

Keita'nın pozisyonu dışında doğru bence eğer öyle görüntüyle ceza verceklerse tosuna her maç 3 maçlık ceza vermek lazım

Sinan Engin : Rijkaard´ın Tolunay´dan , Yılmaz Vural´dan +sı yok tek avantajı yabancı olması

ee yuh artık ebesinin

Harika bi fotograf cikmis ortaya.Aslanimsin Arda!

Mim Sami Agcan sana sevgilerimi yolluyorum kardeşşş :D

Yanlız şu realın stadı benı bıtırdı yaaa Off nebıcım bısey buuuu:)

bence Leo Franco'ya ayrı bir parantez açmamız lazım. Bu adama geldiğinden beri denilmedik şey bırakılmadı. Büyük takımın kalecisi 5-6 maç kurtarır dendi. Madrid ve BJK maçlarını bence kurtaran adam.(tabiki diğerlerinin hakkını yemiyorum). Çizgiyi geçmeyen toptaki müdahale inanılmazdı. Gözümü kapattım, bir baktım Franco da top.. Bu pozisyon bana Henry'nin kafa vuruşunda Tafarrelin kurtardığı pozisyonu hatırlattı.

Bu maçı kazanabilirdik Arda çıkmasaydı eğer.Ama olsun böyle bir maçta yapılması gerekeni en iyi şekilde yaptık.Ev sahibi doğal olarak baskılı oynadı ,bizde harika defans yaparak önce durdurduk sonra vurduk.Kişisel hatalar her maçta biraz daha azalıyor.Bu maçta aşırı önemli denilebilecek belkide Santosun gereksiz(tartışılır) faul pozisyonu olabilir.

Takımda en önemlisi disiplin ve sisteme bağlılık gibi kavramlar kendini hissettirmeye başladı.:) Benim için en önemlisi bu.

Bu dönem için hiçte fena değil :)

ya su spor programlarini izlemeyin çunku: onlar hep negatif bakarlar olaylara bunlari hiç derler mi ki: Galatasaray'in isleri yolunda gittigini? demezler çunku rating duser ama sansasyon yaratmak için tabii ki kotu dusunuyorlar

Geri
Üst Alt