TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

keitaya ceza verilmesi konusunda şunu belirteyim eğer maçı alsaydık fenerasyon ceza olarak keitaya muhakkak ceza verecekti ama sanmıyorum.eğer verirlerse bilicanın her maç buna benzer 2-3 hareketi oluyor onlara veremiolar...

Soru1: 4 haftadir en iyi oyununu oynayan Elano.En iyi oyununu hangi macta oynamistir?

Bence Ali Sami Yen deki tepki aklını basına getirmiş Hakanın..

Macin hakki beraberlikti kesinlikle. Kazansaydik süperin ötesi bir durum olurdu ama ben bu skordan da memnunum, cunki aslan gibi oynadi futbolccularimiz.

3 mactir santos,caner ve colak gibi genc oyuncularin hatalari yüzünden 3 gol yedik ama kizamiyorum...

Canerin madride krasi ve santosun besiktasa krasi yaptiklari hareketler faul degil ama hakemler bu tarz hareketlere cogu zaman faul veriyorlar.Akilli davransaydi hem Caner hem Santos bu gollri yemezdik.

Neyse, futbolcularimiza helal olsun , süper mücaDEle ettiler madride ve besiktasa karsi.

Haftaya madridi gectik mi, baska da birsey istemiyorum, uni icin rahatca calisicagim.:)

bi Baros'umuz olsaydı kazanırdık, Neill süper oynadı her zamanki gibi ama Barış ve Uğur çok kötüydü.Sağlık olsun Atletico'yu eleyelimde başka bişey istemiyorum

Bu Hakan Ünsal'ın kafasına saksı mı düştü ne oldu? Bizi savunuyor.

bize sallamanın eline bişey geçirmediğini gördü ntv deneyiminden sonra... eee atalarımız çok güzel demiş sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş:D:D:D

Mustafa Sarp ve Servet'ten arındırılmış bir Galatasaray ; oh be ... :)

Feyyaz Ucar: Hayatimda Neill kadar muhtesem bir stoper görmedim

Şu şarlatan spor medyasını seyretmeyin ,ben starda filim seyrediyorum

bir ara telegol ( sallamasyongol ) e baktım sinir katsayım fazlalaştı..

Bi de yenilseydik dansöz asena gibi , göbek atacaklardı....

GS yın büyük takım oldugunu , hala anlamıyan dangalak spor yazarları , oldukça

spor programı seyretmemek lazım...

Neticede hepsi uzaktan kumandalı tvciler..:D

saygılar...:bgking1::bgking1::bgking1:

devam devam kızdırıp kızdırıp koy önümüze..:rolleyes:Ben sana 2 DVD yaparım o görüntülerden son 10-15 yıla bakarsak...

Bir anlam ifade etmiyor..Dün başkaları bu görüntülerinin içinde sarı kırmızı olanlarını gösterdiğinde sesini çıkartmayanların bugün bunları savunma hakkı hiç yok..Hiiç kusura bakmasın kimse..

Keita'ya da ceza gelmesi lazım diyelim gerilmeyin bu kadar..Gelir mi gelmez mi bakarız artık hep birlikte..

Şu şarlatan spor medyasını seyretmeyin ,ben starda filim seyrediyorum

bir ara telegol ( sallamasyongol ) e baktım sinir katsayım fazlalaştı..

Bi de yenilseydik dansöz asena gibi , göbek atacaklardı....

GS yın büyük takım oldugunu , hala anlamıyan dangalak spor yazarları , oldukça

spor programı seyretmemek lazım...

Neticede hepsi uzaktan kumandalı tvciler..:D

saygılar...:bgking1::bgking1::bgking1:

kardeşim meyve veren ağaç taşlanır :D

en iyi kadro, en iyi teknik ekip en iyi yönetim ve en büyük TARAFTAR bi takımda toplandıysa doal olarak ona sallamak onlara reyting getirir prim yaptırır :cool::cool::cool:

İlkyarı istediğimiz futbolu sergileyemedik.Gerçekten forvet sıkıntısı yaşadık.Beşiktaş da beklendiği gibi golü bulmaya çalıştı.

Jo'nun oyuna girmesiyle ileride daha çok top tuttuk.

Jo oyunda kaldığı sürece takıma birşeyler katmaya çalıştı.Arda'nın golünde yanılmıyorsam onun da gayreti vardı.Önümüzdeki lig maçlarında daha çok dakika forma giyecektir.

Mustafa ve Giovani kısa bir süre forma giydiler.Giovani hala beklenen düzeyde değil,umarım daha iyi olur.Zaman gerek sanırım.

Elano bugün gerçekten çok güzel futbol sergiledi.Tam bir takım oyuncusu,sol ayağını çok güzel kullanıyor.Böyle oyuncular çok önemlidir.

Mehmet,Lucas ve Emre de gecenin başarılı isimlerindendi diyebilirim.Özellikle Lucas,gerçekten profesyonel bir oyuncu.

Uğur,Sabri'nin yokluğunda elinden geleni yapıyor.Garanti oynuyor,Keita ile bugün iyi anlaştı diyebilirim.Kötü oynamadı.

Keita da elinden geleni yapmaya çalıştı.İbo'nun darbelerine maruz kaldı,en sonunda kızdı ve o da bir dokunuş yaptı.İstekli görünüyordu her zamanki gibi.

Arda'ya da söylenecek laf yok,verilen görevi elinden geldiğince yerine getirmeye çalışıyor,maç boyunca sahada yok deniliyor ama takıma hemen hemen 1 puanı kazandıran oyuncu oluyor.

Caner ve Hakan'ın da öyle önemli bir hatalarını görmedim.Hakan'dan zaten fazla bahsetmeye gerek yok.Çünkü görevini çok iyi yapıyor.

Son olarak Leo'nun performansı gerçekten umut veriyor.Kontenjan dolduruyor deniliyor ama, Leo bunlara gereken cevabı son maçlarda fazlasıyla veriyor.Umarım böyle devam eder.Bu takımın bu kaleciye ihtiyacı var.Golde de tamamen karambol yaşandı.Leo'nun suçu yok bence.

İnönü'de 1 puan alabilmek kötü değil,yenemiyorsan yenilmeyeceksin böyle kritik maçlarda.Sonuç olarak, kötü durumda değiliz,2 haftaya sakatlarımız da aramıza döndüğünde takım olarak daha güçleneceğiz.İnşallah önümüzdeki avrupa maçını da kazasız bir şekilde tur atlayarak geçersek bu takımı çok iyi yerlerde göreceğimden şüphem yok..

devam devam kızdırıp kızdırıp koy önümüze..:rolleyes:Ben sana 2 DVD yaparım o görüntülerden son 10-15 yıla bakarsak...

Bir anlam ifade etmiyor..Dün başkaları bu görüntülerinin içinde sarı kırmızı olanlarını gösterdiğinde sesini çıkartmayanların bugün bunları savunma hakkı hiç yok..Hiiç kusura bakmasın kimse..

Keita'ya da ceza gelmesi lazım diyelim gerilmeyin bu kadar..Gelir mi gelmez mi bakarız artık hep birlikte..

Agla lan agla

:m26: :m26: :m26: :m26:

Barış bugün varmıydı yokmuydu pek anlayamadım. Demek ki tek ön libero ile oynayabilirmişiz. Ozaman Baroş döndüğünde Jo - Baroş ikilisi daha verimli olacaktır gibi geliyor bana :)

Son 10-15 yıla girersek fenerin görüntülerinden 2 dvd değil Box Set çıkar :2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Geri
Üst Alt