TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Şampiyonluk nağmeleri inletiyor Sami Yen'i.

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Sarpin yerine oynayan Ayhani cok begendim. Hic degilse panik yapmiyor, guzel pas dagitiyor. Akilli oyniyor.

15 gol kacirdik.

rıdvanı mı dinleyim,burdaki yorumları mı okuyum yoksa antudaki yorumları mı okuyim, ne yapacağımı şaşırdım

Fenr maçından sonra bile Gio ve Jo transferlerine sallayan Rıdvan'ın Jo ve bilhassa Gio hakkındaki yorumlarını biri aktarabilir mi acaba?

Bu mac berabere bitseydi vallah kafayi yerdim.

gio nun arkasında motormu vardı neydi birader.herif remen uçuyodu.gionun lakabıda benden olsun speedy gonzales yada speedy dos santos

Rıdvan daha gelemedi Gio'ya.

Soruyorum şimdi ey ezik medya :

Bugün Allah korusun bir kaza puan kaybetsek ve Gio ilk haftalar gibi oynasaydı ne diyecektin Rıdvan insanı ? Kalitesiz mi ? Daha bugün akşam 5.15 sularında söyledi dallama. Söyle bakalım Gio kötü de, kalitesiz de. Altyapı oyuncusu de. Senin Alex'ini gördük bugün :)

Gio'ya balon diyenler nerdeeeeeeeeeeeeeee??????????? :D :D :D

Gio'nun kumaş iyi diyoduk.Kanıtladı :).

Gio sana diğer maçlardan sonra bir halt dediğim için binlerce özür diliyorum.

Böyle devam et aslanım. :bid: :bid: :bid:

Çok güzel bir maç oldu tşk aslanlar! Sabri ve jo'nun geri dönmesine giovani'ninde form tutmaya başlamasına çok sevindim...

Antu'dan inciler.

1-1 olunca ;

hey yavrum be 1-1 oldu ha gayret

Bu tempoyla oynarsa Paşa 2 yide bulur cok iyi oynadı son 10 dakika

Hadi kasimpaşa iki gelsin.

1 tane yetmez 2 olsun‚ hadi pasa

Devamini bekliyoruz..

cenk ikinci golü senden bekliyorum

paşam gömecek az sonra

beni şuan ders çalışıyo sanıyorlar ama gizlice bu maçı takip ediyom arkamdan birisi gelcek beni görecek diye korkuyom hadi lan paşa biraz da olsa teselli et

Golden sonra ;

ohaaa be gole baka anasini saa=tayim ya

Bu takımı bu hale getiren Bursa maçındaki yuhalayacılar utansın.

TARAFTAR İSTİFA !!!

hakem falanda adamlar oynuyor kardeşim daha kewell ile baros gelcek göreceksiniz bunlar yakın zmanda avrupada iyi işler yapacak bizde hedef küçültelim

artık 5 puan farkı istesekte kapattırmazlar :(

valla bunlar bugün yenerse kasımpaşa yı ki öyle görünüyor bizim hayaller hepten suda olur

az önce de dedim, fenerbahce the end

şampiyonluk gitti diyorum boşuna beklemeyin eğer tersi olursa özürdileyeceğim tabi bunun içinde deplasmanda gs-ankaragücü ve gençlerbirliğini yenmemiz lazımki bu da bir mucize olur.

birakin sampiyonlugu il 5 e girersek iyi

Resmen verdiğimiz aptal saptal puanlarla adamları şampiyon yaptık. Sorumluluk iş bilmeyen yönetimimizindir.

:D :D Bunlar çok komik insanlar yahu. :D

Ahmet Çakar : Dos Santos FR oglu :D

rıdvan zevk almısss :D :D

macin yildizi kesinikle GIOVANI DOS SANTOS

durun daha bu sadece yüzde 30du :D

helal aslanlar

rıdvan zevk almış..

Aferin al tabii,sana da nihat gibi almak yakışır..

Geri
Üst Alt