Deniz Özer
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.060
- 1
- 1.363
Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu
Şampiyonluk nağmeleri inletiyor Sami Yen'i.
Şampiyonluk nağmeleri inletiyor Sami Yen'i.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rıdvanı mı dinleyim,burdaki yorumları mı okuyum yoksa antudaki yorumları mı okuyim, ne yapacağımı şaşırdım
rıdvanı mı dinleyim,burdaki yorumları mı okuyum yoksa antudaki yorumları mı okuyim, ne yapacağımı şaşırdım
hey yavrum be 1-1 oldu ha gayret
Bu tempoyla oynarsa Paşa 2 yide bulur cok iyi oynadı son 10 dakika
Hadi kasimpaşa iki gelsin.
1 tane yetmez 2 olsun‚ hadi pasa
Devamini bekliyoruz..
cenk ikinci golü senden bekliyorum
paşam gömecek az sonra
beni şuan ders çalışıyo sanıyorlar ama gizlice bu maçı takip ediyom arkamdan birisi gelcek beni görecek diye korkuyom hadi lan paşa biraz da olsa teselli et
ohaaa be gole baka anasini saa=tayim ya
Bu takımı bu hale getiren Bursa maçındaki yuhalayacılar utansın.
TARAFTAR İSTİFA !!!
hakem falanda adamlar oynuyor kardeşim daha kewell ile baros gelcek göreceksiniz bunlar yakın zmanda avrupada iyi işler yapacak bizde hedef küçültelim
artık 5 puan farkı istesekte kapattırmazlar![]()
valla bunlar bugün yenerse kasımpaşa yı ki öyle görünüyor bizim hayaller hepten suda olur
az önce de dedim, fenerbahce the end
seneye inşallah
şampiyonluk gitti diyorum boşuna beklemeyin eğer tersi olursa özürdileyeceğim tabi bunun içinde deplasmanda gs-ankaragücü ve gençlerbirliğini yenmemiz lazımki bu da bir mucize olur.
birakin sampiyonlugu il 5 e girersek iyi
Resmen verdiğimiz aptal saptal puanlarla adamları şampiyon yaptık. Sorumluluk iş bilmeyen yönetimimizindir.
Gio'ya balon diyenler nerdeeeeeeeeeeeeeee???????????![]()
![]()
![]()