TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Ben bu yorumun aynısı medya haberlerde "La porta olmasa Barçayadaydım" konusuna yaptım. Barış ve Hüseyin arkadaşlarımın yorumlarının özetini yazdım.

FB Tv spor kanallarına yakın olduğu için özelikle ligtv ye bazen geçerken denk geliyorum. O aralar denk geldim baktım Hasan var. Dinledim resmen ezikçe bir açıklama ve adamlara eğlence vermiş. yorumcular :"Hasan futbolu bıraktıktan sonra şeker bir insan oldu bize güzel anılarını anlatıyor fenerliler mutlu oluyor" dedi. Bu laf ne demek o adanalı kültürsüz kafası alsa konuşmaz zaten. Lanet olsun bunlara ya gerçekten ağrıma gidiyor. Unutuyorlar, sizin sorununuz yönetimlerle ya da herneyse ama bu klüp ve renklerle bu renklere aşık insanlarla olamaz. Beni küçük düşürme hakkı değil Hasan Şaş'ta "olasılık yok biliyorum" Metin Oktay'da bile olamaz, olmadıda. Bu bugün çok sevdiğimiz Arda içinde geçerli.

Teklifler almışmışmışlar, gitseydiniz arkadaş zorla mı tuttuk. Para kazandırmayıp giden oyuncularımız! oldu zamanında onları hazmetmişken senin yaptığın sivri sinek saz affedersin. Adam gibi verimli olduğun 2 sezondur ey Hasan. Eleştirdiğin Arda seni çoookkktaaannnn geçti. Gerek gol gerekse asistleriyle en önemlisi adabı ve efendiliğiyle. Zoruna gitmiş son maçta ıslıklanmak. """Oy-Na-Ma-Ya-Cak-Tın"" Bülent hocaya beni al demiyecektin arkadaş. G.t göbek olmuş 50'lik dayılar gibi çıkmış maç kurtarcak. Topa bile vuramadın gelen topu pas bile yapamadın. Ne yapsın taraftar bu insan bu o an kızar üzülür. Senin aldığın paraların, kazandıklarının hesabını nasıl sormadıysak "helal olsun" diyorsak ve hala da diyorsak sen ya bu camiaya sahip çıkarsın -diğeleride- ya da çıkar söylersin :"Galatasaray'da oynadım ama bende Selçuk Yula'yım, yani bu renklere aşık değilim çokta umurumda" deyin. Bu nedir lan, sizinle mi uğraşacak bu camia yoksa sizlerin bıraktığı -son zamanlardaki- hataları mı düzeltsinler. Gruplaştınız, ağabey ayaklarına yattınız elinizde tesbih ile medyaya çıktınız. Artık yeter, gerçekten yeter. Eğer hala bu işten ekmek yiyorsan dua et bu klübe seni aldı orta takımlardan Avrupa'nın en önemli maçlarına çıkardı, en özel anlarını yaşatıp kariyerine kupalar, dünya kupası maçları ekletti. Adam ol önce sonra ya bize sahip çık ya da çek git. Mazisiniz artık, bizlerde öyle olucaz ama bu renkler yaşayacak.

Kardeşim yazını şimdi okudum,gerçekten süper yazmışsın,2 çift lafda ben edeyim,Hasan Şaş ve Hakan Şükür 7 ceddine yetecek kadar para kazandıkları bu kulübe bunları yapmalaı nankörlüktür.Ayrıca ben ne Hasan'ın nede Hakan'ın Galatasaraylılığını tartışacak kişi değilim,fakat şunuda biliyorumki ikiside Bülent KORKMAZ 'ın tırnağı bile olamaz.

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Meşhur laf : "İçimizdeki İrlandalılar" :

- H.Şaş (Diğerlerinin yaptığını tek başına yapıp saçmalaması, fener medyasına bizi küçük düşürmesi)

-H.Şükür (Kendini hala başımızda kaptan sanıp Arda'dan tutun Rijkaard'a acımasızca eleştirmek ve yönetime karşı propaganda)

-H.Ünsal (Yönetim ve futbolcuları acımasızca eleştirmek, son haftalarda değişti hadi hayırlısı)

-Emre B. (Baroş'u sakatlamak, çirkeflik yapmak ve fenerli olduğunu söylemek)

-A.Erdem (Ali Sami Yen'de oynamayı hiç özlemedim !)

yazık fenerbahçeliler hakeme sallıyor.3dk özette 13 net pozisyon saydım:) dahada gösterilmeyenler var.maç abartısız 12-3 falan biterdi.kasımpaşa çok iyi bir takım.böyle başka takımları yakaladığında 3 atıp gider:) bknz fb.

İlk önce çok güzel bir galibiyet oldu bizim açımızdan.

Fakat bu 4-1 lik skor bizi yanıltmasın orta sahamız rakibe okadar kolay pas yaptırıyor ki adamlar çok rahat defans bloğu ile karşı karşıya kalıyor.Bu durum devam ederse ilerki maçlarda ciddi sıkıntılar yaşayabiliriz.

Kasımpaşa ligin ayağa pas yapan en iyi takımlarından biri.Bu yüzden bugün öyle oldu ama fiziki mücadele yapıp kapanmaya çalışan takımlara karşı böyle olmayacaktır eminim

Pozisyonları tekrar tekrar izledim dikkatimi çekti Leo hatası var yediğimiz golde. Saçma bir şekilde diğer köşeye yönelmiş, kendini atsaydı adamın önüne ellerini açarak gol falan olmazdı Yekta beklemiş birde :)

Öyle ama ilk dakikadaki pozisyonu da kurtardı ofsayttan gol oldu ya o pozisyon.Orda da hakkını verelim yani

- H.Şaş (Diğerlerinin yaptığını tek başına yapıp saçmalaması, fener medyasına bizi küçük düşürmesi)

-H.Şükür (Kendini hala başımızda kaptan sanıp Arda'dan tutun Rijkaard'a acımasızca eleştirmek ve yönetime karşı propaganda)

-H.Ünsal (Yönetim ve futbolcuları acımasızca eleştirmek, son haftalarda değişti hadi hayırlısı)

Bunların içinde Kralın yeri benim için ayrıdır.Kralın Galatasaraylılığından asla ama asla şüphe etmem ve bizi baltalamak veya art niyetli yorum yapmak gibi bir niyetinin olduğunu asla ama asla düşünmem.Ben 10-11 yaşlarındayken Kralın Bursasporda oynadığı zamanlarda Bulgaristanla yaptığımız bir milli maçta attığı golü hala hatırlarım.Sene 91 veya 92 falan olması lazım.Uzun saçlı çıta gibi incecikti o zamanlar Kral.Yani kendimi bildim bileli Kralı bilirim ve bunların arasında tek mazur göreceğim adam Kral Hakan Şükür'dür.Babası fanatik fenerli olduğu halde Türkiye'ye geri döndüğünde Galatasaray'ı seçmesi de onun nasıl bir Galatasaray'lı olduğunu gösterir bence

Öyle ama ilk dakikadaki pozisyonu da kurtardı ofsayttan gol oldu ya o pozisyon.Orda da hakkını verelim yani

Leo'yu en çok savunan biri olarak bunu söylemek istedim sadece. O golde hatalıdır bir kaleci olarak.

H.Şükür Galatasaraylılığı değil mevzu, şuan ki icraatları beni üzen ve geren. Yoksa H.Şaş'ta Galatasaraylı.

Leo'yu en çok savunan biri olarak bunu söylemek istedim sadece. O golde hatalıdır bir kaleci olarak.

H.Şükür Galatasaraylılığı değil mevzu, şuan ki icraatları beni üzen ve geren. Yoksa H.Şaş'ta Galatasaraylı.

Ben Kral'ın bizim hakkımızı da yeri geldiğinde savunacağını düşünüyorum.Başkanla yaşanan şeyleri de keşke daha uygun yollardan dargınlık olmadan halletselerdi.Belki birgün o da olur

Temiz 3 puan aldık.Gio harikaydı.

Galatasaray adam gibi adamı her zaman bir yerlere getirir.

İşte Tugay Kerimoğlu. Galatasaray'dan gitti tek bir kötü laf etmedi. Yıllarca mesleğini yaptı profesyonelce. Belki eleştirmiştir ama onurluca. Şimdi bu camia ona Guardiola olma şansı verdi. 4-5 sene sonra bu takımın başında siyah kabanı, beyaz gömleği ve siyah kravatıyla Mourinho karizmasında görmek istiyorum onu.

İşte Bülent Korkmaz. Teknik direktörümüz oldu. Gönderildi ama yönetim onu onore etti. Aylardır belli olmasına rağmen Rijkaard konusu son ana kadar Bülent Korkmaz da hocamız olabilir dediler. Medyanın önüne atmadılar başarısızlığın nedeni olarak. Giderken de bir gün tekrar takımn başında göreceğiz diye açıklama yaptılar.

Ucuz oynuyosunuz Hakan Şükür, Hasan Şaş, Hakan Ünsal ve diğerleri. Çünkü siz hangi maddi çıkarları alıyosunuz bilmiyorum ama para kazanmasanız da bir eliniz yağda bir eliniz balda yaşarsınız. Bu camia size yedi sülalenize yetecek kadar kazandırdı. Ama alıştınız sevgiye. Bu taraftarın sevgisine. Onsuz eksik kalırsınız. Onu Fener lobisinin vereceği 3-5 kuruşla satın alamazsınız. Nefretle yaşanmaz. Ömür boşa gider. Bir gün olur da nefretiniz geçerse hiç kimse tarafından sevilmeyen, kullanılmış, yalnız ve zavallı bir insan olarak bir çuval paranın üzerinde buluverirsiniz kendinizi. Altına bakarsınız, futbolcuyken kazandığınız 10 çuval para daha görürsünüz. İşte o zaman bir damla yaş akar gözlerinizden ama sizi teselli edecek bir allahın kulu bulamazsınız. Kendinize kızar ayıbınızla yaşarsınız.

Bu adamlardan Şükür, Ünsal ve Arif'i hiç bir zaman sevmedim. Galatasaray'da oynarlarken de sevmedim, gelecekte de sevmeyeceğim. Konuşuyorlar diye değil. Başka sebeplerden dolayı. İster kral olsun isterse imparator benim gözümde hiçbirşey. Hakan Şükür adamlıkta ve futbolculukta Arda'nın mahallesinden geçemez. Arda'yı boşverin daha 6 aydır Galatasaray'da oynayan Sarp'ın ayak başparmağının tırnağının içindeki kir bile olamaz.

Ben Galatasaray başkanı olsam çağırırım bunları getiririm UEFA kupası Ve SÜPER kupayı alın sizin olsun diye veririm ellerine gönderirim.

Bu adamlardan Şükür, Ünsal ve Arif'i hiç bir zaman sevmedim. Galatasaray'da oynarlarken de sevmedim, gelecekte de sevmeyeceğim. Konuşuyorlar diye değil. Başka sebeplerden dolayı. İster kral olsun isterse imparator benim gözümde hiçbirşey. Hakan Şükür adamlıkta ve futbolculukta Arda'nın mahallesinden geçemez. Arda'yı boşverin daha 6 aydır Galatasaray'da oynayan Sarp'ın ayak başparmağının tırnağının içindeki kir bile olamaz.

Ben Galatasaray başkanı olsam çağırırım bunları getiririm UEFA kupası Ve SÜPER kupayı alın sizin olsun diye veririm ellerine gönderirim.

Bu öfke niye hayırdır?

Takımda bir gerçek forvet oyuncusununun bulunmasının takıma ne kadar faydalı olduğunu dünkü maçta bir kez dehe gördük. Jo, bu örneği fazlasıyla sundu dün bize. Arda'ya attırdığı golden başka ileride topa basıp saklaması oyunu kanatlara açması fevkalade olumlu yansıdı takım üzerine. Herkes kendi mevkiisinde oynayınca verim iki katına çıkıyor. Sistem kendi kendine çalışmaya başlıyor.

Maçta bir ara gerildik biraz panik olur gibi olduk ama kalite farkı ortaya çıktı.Neticede 2.golü bulduktan sonra ip koptu. Rahat bir galibiyet aldık.

Keita'ya özel olarak değinmek istiyorum. Dünkü maça bir başka başladı. Çok istekliydi, arzuluydu, sağ kanatta, sol kanatta, forvette hatta savunmda bile gördük. Emeğinin karşısını da aldı. Santos için de iyi bir maç oldu, yavaş yavaş kendine geliyor, inşallah ileriki günlerde daha iyi olacak.

arkadaşlar gio diyoruz ama kasımpaşa yatmayan ve cesur oynayan bi takımdı haliyle boş alanda bıraktılar.gioda o boş alanlardan faydalandı.inş performansı böyle gider veya artar ama gionun defansif oynayan top geçsin adam geçmesin mantalitesindeki antalyaspor eses diyarbakır gibi maçlarda gene etkisiz olacağından korkuyorum.bu maç bize moral olsun ama rehavet olmasın önümüzde çok zorlu maçlar var şimdiden fenerlilerin gazına gelip kendimizi şampiyon ilan etmeyelim 10 hafta önceden.unutmayalım 2006 denizliyi,konsantrasyonumuzu kaybetmeden,gaza gelmeden rakibimizinde kötü olduğu şu haftalarda maximum puanları almaya bakalım

Hakan Şükür bu takımın unutulmazlarından biridir. Hakan Şükür'ün senin gözünde hiçbirşey olmaması onun değerini bizim nazarımızda azaltmaz . Bizim için hala Kral'dır kendisi.

Eskisi gibi değil. Artık her takım çağdaş futbolun gereklerini az çok yerine getirebiliyor. Büyük takımlarla küçük takımların futbolu arasında dağlar kadar fark yok artık. Dün akşam Kasımpaşa'nın prese rağmen ne kadar rahat top çevirdiğini hepimiz gördük. Bunu artık bir çok takım yapabiliyor. Eskiden bu tür takımlar genelde savunmaya önem verip kontra yakalamayı düşünürlerdi. Şimdi değiştiler maça başlar başlamaz prese başlıyorlar, hele kendi sahalarında oynuyorlarsa bunu daha iyi yapıyorlar.

Öncelikle en az rakip kadar mücadele etmek gerekiyor. Artık pabuç pahalı, kimse kimseden çekinmiyor. Herkes canla başla oynamaya çalışıyor, oynuyorda.Büyük takımlar bünyelerinde barındırdıkları kaliteli ayaklarla farkını belli ediyorlar.

maçta yekta gol atınca sevinmedi neden acaba?

maçta yekta gol atınca sevinmedi neden acaba?

hem sevinmedi hemde o ilk dkdaki ofsayt pozisyonunda emreye bagirdim bana birak diye ama tribünün müthis sesinin yüzünden duymadi heralde dedi :D

bu adam Galatasarayli bence

Gol ve asist isatistiklerini nerden bulabılırız arkadaslar var mı bilen?

Geri
Üst Alt