Burak Alparslan
Parçalı Üye
- 3 Ocak 2009
- 2.795
- 0
- 1.306
Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu
Kardeşim yazını şimdi okudum,gerçekten süper yazmışsın,2 çift lafda ben edeyim,Hasan Şaş ve Hakan Şükür 7 ceddine yetecek kadar para kazandıkları bu kulübe bunları yapmalaı nankörlüktür.Ayrıca ben ne Hasan'ın nede Hakan'ın Galatasaraylılığını tartışacak kişi değilim,fakat şunuda biliyorumki ikiside Bülent KORKMAZ 'ın tırnağı bile olamaz.
Ben bu yorumun aynısı medya haberlerde "La porta olmasa Barçayadaydım" konusuna yaptım. Barış ve Hüseyin arkadaşlarımın yorumlarının özetini yazdım.
FB Tv spor kanallarına yakın olduğu için özelikle ligtv ye bazen geçerken denk geliyorum. O aralar denk geldim baktım Hasan var. Dinledim resmen ezikçe bir açıklama ve adamlara eğlence vermiş. yorumcular :"Hasan futbolu bıraktıktan sonra şeker bir insan oldu bize güzel anılarını anlatıyor fenerliler mutlu oluyor" dedi. Bu laf ne demek o adanalı kültürsüz kafası alsa konuşmaz zaten. Lanet olsun bunlara ya gerçekten ağrıma gidiyor. Unutuyorlar, sizin sorununuz yönetimlerle ya da herneyse ama bu klüp ve renklerle bu renklere aşık insanlarla olamaz. Beni küçük düşürme hakkı değil Hasan Şaş'ta "olasılık yok biliyorum" Metin Oktay'da bile olamaz, olmadıda. Bu bugün çok sevdiğimiz Arda içinde geçerli.
Teklifler almışmışmışlar, gitseydiniz arkadaş zorla mı tuttuk. Para kazandırmayıp giden oyuncularımız! oldu zamanında onları hazmetmişken senin yaptığın sivri sinek saz affedersin. Adam gibi verimli olduğun 2 sezondur ey Hasan. Eleştirdiğin Arda seni çoookkktaaannnn geçti. Gerek gol gerekse asistleriyle en önemlisi adabı ve efendiliğiyle. Zoruna gitmiş son maçta ıslıklanmak. """Oy-Na-Ma-Ya-Cak-Tın"" Bülent hocaya beni al demiyecektin arkadaş. G.t göbek olmuş 50'lik dayılar gibi çıkmış maç kurtarcak. Topa bile vuramadın gelen topu pas bile yapamadın. Ne yapsın taraftar bu insan bu o an kızar üzülür. Senin aldığın paraların, kazandıklarının hesabını nasıl sormadıysak "helal olsun" diyorsak ve hala da diyorsak sen ya bu camiaya sahip çıkarsın -diğeleride- ya da çıkar söylersin :"Galatasaray'da oynadım ama bende Selçuk Yula'yım, yani bu renklere aşık değilim çokta umurumda" deyin. Bu nedir lan, sizinle mi uğraşacak bu camia yoksa sizlerin bıraktığı -son zamanlardaki- hataları mı düzeltsinler. Gruplaştınız, ağabey ayaklarına yattınız elinizde tesbih ile medyaya çıktınız. Artık yeter, gerçekten yeter. Eğer hala bu işten ekmek yiyorsan dua et bu klübe seni aldı orta takımlardan Avrupa'nın en önemli maçlarına çıkardı, en özel anlarını yaşatıp kariyerine kupalar, dünya kupası maçları ekletti. Adam ol önce sonra ya bize sahip çık ya da çek git. Mazisiniz artık, bizlerde öyle olucaz ama bu renkler yaşayacak.
Kardeşim yazını şimdi okudum,gerçekten süper yazmışsın,2 çift lafda ben edeyim,Hasan Şaş ve Hakan Şükür 7 ceddine yetecek kadar para kazandıkları bu kulübe bunları yapmalaı nankörlüktür.Ayrıca ben ne Hasan'ın nede Hakan'ın Galatasaraylılığını tartışacak kişi değilim,fakat şunuda biliyorumki ikiside Bülent KORKMAZ 'ın tırnağı bile olamaz.