TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

off ya bitti, cok üzgünüm ya, keske sabaha kadar oynasalar, gözümü kirpmadan izlerdim bu maci. Ne keyf aldim ama haa.

Ayhan

Santos

Keita macin adamlari yahu.

Ne gol atti Keita ama ya, off

Bana sor Barış. Anneme dedim bira kaldı mı bitti dedi. 5 bira içmişim maç boyunca:) Harikaydı ya :) Golü yedik inatla söyledim, yenecez diye "gol ve goller gelecek" diye yazdım hatta.

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

bu yorumcular neden tarafsız olmaz tarafsız degilseniz ne işiniz var ?

Allah seni bildiği gibi yapsın, Sinan. Yuh yani, birde futboldan anlıyor diye oraya koymuşlar!

Sen bide Rıdvana gel... neymiş bugünkü oyunda Jo'nun kalitesinden değilmiş.Jo ilerde duruyo diye iyiymiş. Vay anam vayyyy. O zaman kütük dikelim ileriye o zamanda oynarmışız biz.

Bizim transferlere iyi demicek ya. Daha nasıl kıvırıcak bakalım...

yemin ederim 18 yaşındaki çıtır hatunla çıkmak gibi bişeydi bugünkü futbol.zevkden mest oldum:D

Giovanni=çim uçağı.

Rıdvan Gio'ya gel Gio'ya geveleme!

Beyler herşeyten öte en sevinmemiz gereken nokta Ayhan'dır.

Yorumlara bakıyorum çok iyi oynamış sanırım. Eğer böyle devam ederse Elano'nun yanına sene sonuna kadar oynayacak çift yönlü bir oyuncu gelmiş olacak.

Hadi Ayhan. Allah aşkına devam et böyle her maç iyi oyna yeter bize... !

Tebrikler ASLANLAR

Ulan Gio neler yaptın oğlum sen, daha da form tutarsa neler olur tahmin edemiyorum.

Uğur'un yerine Sabri oynayınca nasıl da çalıştı sağ kanat.

Teşekkürler aslanlar, bize bu akşam büyük bir keyif yaşattığınız için.Hepinize helal olsun.

jo ya sallayan rıdvana:jo kaptırdığı her topta geriye kaçıp adam kovaladı naber

Giovani Dos Santosun en beğendiğim özelliği defansa bile gelip deli gibi pres yapması...

Yemin ediyorum bu adamda süper enerji var yorulmadı maç boyunca..

Oynadığımız oyun çok güzeldi zira mustafa sarp yedekte kaldı ve oyuna girer girmeZ kalitesiz paslarına başladı . Pasa yi da unutmamak lazim keske bütün ANadolu takımları onlar gibi ayağa lpasi düşünse

Bana sor Barış. Anneme dedim bira kaldı mı bitti dedi. 5 bira içmişim maç boyunca:) Harikaydı ya :) Golü yedik inatla söyledim, yenecez diye "gol ve goller gelecek" diye yazdım hatta.

Aynen, golü yedik ama ben aynen senin gibi kazanacagimizdan emindim.

Rahat rahat, doya doya izledim valla.

Beyler herşeyten öte en sevinmemiz gereken nokta Ayhan'dır.

Yorumlara bakıyorum çok iyi oynamış sanırım. Eğer böyle devam ederse Elano'nun yanına sene sonuna kadar oynayacak çift yönlü bir oyuncu gelmiş olacak.

Hadi Ayhan. Allah aşkına devam et böyle her maç iyi oyna yeter bize... !

maçın görünmeyen yıldızı inanın ayhandır.harika oynadı vvalla şarap gibiydi

Fenerliler ne oldu yaf sizin fikstür avantajınıza :)

ahahahaha :) önce top oynayın. Kasaplarla nereye kadar. Luganobahçe koyduk sizin adınızı. Baroni kırmızı görmedi ya ona şükredin siz. Alex gibi adamı bile delirttiniz. Reziller sizi.

Jo'nun penaltısında pası atan caner miydi kaçırdım orayı

Yalnız Jo'da çok sağlam adammış hava toplarında mutlaka müdahalesi vardı...

Teknik kapasitesi ve paslarıda çok iyi...

Allah'ım ne güzel bir gün :D

Caner Gioya pas atmadı mı özellikle yoksa bana mı öyle geldi renkdaşlar??

Gio gioo giooooo ....

Geri
Üst Alt