TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Bizim haftaya maçımız neden Pazartesi ?

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

İçimde gol atamamanın üzüntüsü var !

28 Şubat 2010 Pazar * 21:38

Giovani dos Santos'un Süper Lig'de Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 4-1 yendiği maçtan sonra mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.

İşte Santos'un sözleri: "Annem ve babam beni tebrik etti. Telefonda onlarla konuştum. İspanya'da bizim maçlarımızın çoğu yayınlanıyor ve onlar da izliyor. Kendimi saha içinde her geçen gün biraz daha iyi hissediyorum. Sakatlıktan sonra yavaş yavaş form buluyorum ama her maç daha iyi oluyorum. Tabii ki içimde gol atamamamın verdiği bir burukluk var ama önemli olan takımın maçı kazanması ve bunda benim katkımın olması. Ben her geçen gün daha iyi hissediyorum daha yüzde yüz hazır değilim. Gerek tüm takım ve gerekse taraftar bugün çok önemli bir iş başardı." ifadelerini kullandı.Kaynak: Webaslan.com

Açıkcası bende de bir burukluk var.Gio gol atmalıydı.Bugün çok çalıştı,çok şut çekti ama olmadı

zenci bulmak önemli değil‚ önemli olan yeteneklisini bulmak‚ mevkisinin oyuncusu olmak‚ iyi araştırmak lazım... zenci bulmak mesele değil...

Antudan alıntıdır. Zuhahaha

bu yorum bomba ama haa....gaza getirecekler adamı valla durduk yere:D:D

Kim ne derse desin GS bu gece şampiyonluğunu ilan etmiştir.Zaten bu saatten‚bu kadar üzüntüden sonra şampiyon olsak ne yazar coşku bitti coşku!!! Benim korkum o kadar çok ve kolay gol yiyoruzki inşallah sami yen çöplüğünde 6-0 egale olmaz

zenci bulmak önemli değil‚ önemli olan yeteneklisini bulmak‚ mevkisinin oyuncusu olmak‚ iyi araştırmak lazım... zenci bulmak mesele değil...

Antudan alıntıdır. Zuhahaha

Onların acayip zenci aşkı var

B_bf9f4e00553e1dab9ce09019a054f7d3.jpg

Bu resmin 1200'lüğünü nerden bulabilirim masaüstü arkaplan yapıcam da?

https://i48.tinypic.com/wrie6h.jpg

Buyur Onur.

Resimi biraz büyüttüm senin icin. :D

Çok güzel bir galibiyetti.Zevkli bir maçtı.

Şampiyonluk için son 11 maç.

Karşımızdaki takım bizim gibi futbol oynamaya çalışan bir takımsa fark oluyor ama geriye yaslanan takımlara karşı bugünkü gibi zevkli bir oyun ortaya koyabilirsek çok güzel olur.

Angutların bir başlığı bize 3 zenci lazım diye.Her gördüğümde kopuyorum ya:D

----------------Elano-------------Arda----------------

-Keita------------------------------------------Gio-----

---------------------Jo----------------------------------

-----------------------------Baros---------------------

5 tane yeriz, 10 tane atarız :D

----------------Elano-------------Arda----------------

-Keita------------------------------------------Gio-----

---------------------Jo----------------------------------

-----------------------------Baros---------------------

5 tane yeriz, 10 tane atarız :D

Stoperde Kewell olsun :D

Bugün kazanmak için çıktık sahaya ve bunu maçın her saniyesinde hissettirdi takımımız.Sezon başındaki Galatasaray'ı hatırlattı takım bugün.Bir forvet ne kadar değiştiriyor gördük işte.Herkes iyiydi herkese teşekürler.Hep böyle olalım ciddiyetle oynayalım oyunumuzu.Bütün oyuncularımıza teşekkürler!

Geri
Üst Alt