TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Yalnız bir düşünsenize Gio ve Keitanın bu çizgide ilerlediğini bunlara destek olarak orta alandan Elanoyu golcü Baros'u ve Joyu tabi bir de kewell var kondisyon sorunu çekse bile her maçın 25 dakikasına damga vuracak klasta o da ? çok mu kolay oluyor ne :D

Cevap: TSL 2009/10 23. Hafta | Galatasaray 4-1 Kasımpaşa | 28 Şubat | Maç Sonucu

Galibiyet çok güzeldi bütün oyuncuları bu yorgun avrupa sınavından sonra böle bir mücadeleden dolayı kutlamak gerekir.

Oyun anlayışımız forvette gelince daha ön tarafta baskı yapan rakibi boğan bir anlayışa doğru sürüklenmiş,burda Frank ın bir gerçeği görmeside çok etkili oldu Topal ve Sarp ın yana yana oynayamıyacak olması gerçeği.

takım iyi yolda ve avantaj bizde,fakat hala benim Galatasaray orta sahası hakkında şüphelerim geçmiş durumda değil,çok kolay orta sahamız rakibe geçit verilir halde,burda da en önemli eksiklik Mehmet topal ve onun yanında ki adamların defans bloğuna çok yaslanması.

Ne olurdu sanki ön liberoya kaliteli bir adam daha alabilseydik.

Ne mi olurdu emin olun bugün 3 kulvarda da yolumza devam edebilirdik.

Buna canı gönülden inanıyorum ki önümzde ki önümüzde ki sezon bu ekisiklikte kapatılacak ve yenilmesi güç bir takım haline geleceğiz.

Arkadaslar bu kadarda üstüne gitmeyelim sonuçlarda onlarda bir canlı :allecto:

Güzel maçtı izlemeye doyamadık.Yalnız şu Ayhan iyi oynuyor güzel oynuyorda yaş artık kemale ermiş.Yeni yıl için şöyle Topal-Elano-Keita kırması bir ortasahamız olsa :D fena olmazdı he....

Onu bunu bırakında Kewell-Baros-Elano-Hakan Balta iyileşecek Sabrimiz form tutacak eee yedekte kim oturacak... :D :allecto: :allecto:

Şimdi Rijkaard a acımaya basladım :coffee: :bgking1:

Yalnız bir düşünsenize Gio ve Keitanın bu çizgide ilerlediğini bunlara destek olarak orta alandan Elanoyu golcü Baros'u ve Joyu tabi bir de kewell var kondisyon sorunu çekse bile her maçın 25 dakikasına damga vuracak klasta o da ? çok mu kolay oluyor ne :D

birtek kadro kurmada zorlanırız artık :D

Güzel oynadik bugün, tüm aslanlarimizi kutlarim. Sezon basini hatirlar gibi oldum:

Galatasaray 4 - 1 Kayserispor

Galatasaray 4 - 1 Denizlispor

Kasimpasa 1 - 3 Galatasaray

ve bugünün 4-1'lik galibiyeti

Bence bu sezon sampiyon olmamiz icin hicbir sebep yok. Olamazsak, kendi hatalarimiz yüzünden olamayiz...

Galibiyet çok güzeldi bütün oyuncuları bu yorgun avrupa sınavından sonra böle bir mücadeleden dolayı kutlamak gerekir.

Oyun anlayışımız forvette gelince daha ön tarafta baskı yapan rakibi boğan bir anlayışa doğru sürüklenmiş,burda Frank ın bir gerçeği görmeside çok etkili oldu Topal ve Sarp ın yana yana oynayamıyacak olması gerçeği.

takım iyi yolda ve avantaj bizde,fakat hala benim Galatasaray orta sahası hakkında şüphelerim geçmiş durumda değil,çok kolay orta sahamız rakibe geçit verilir halde,burda da en önemli eksiklik Mehmet topal ve onun yanında ki adamların defans bloğuna çok yaslanması.

Ne olurdu sanki ön liberoya kaliteli bir adam daha alabilseydik.

Ne mi olurdu emin olun bugün 3 kulvarda da yolumza devam edebilirdik.

Buna canı gönülden inanıyorum ki önümzde ki önümüzde ki sezon bu ekisiklikte kapatılacak ve yenilmesi güç bir takım haline geleceğiz.

Sezon sonu orta sahaya adam alırız usta merak etme.

Atletico Madrid-Valencia maçında Valencia'nın kaptanı ceza sahası içinde elle oynadı.

İlk başta penaltıyı vermedi ama sonra Atletico'nun yoğun itirazları ile 4.hakeme gitti ve penaltıyı verdi.

Bu Atletico'da Fener balı var.

Bizim maçta elle ellerler penaltı verilmez ama onlara veriliyor.

Bugünkü maçımıza dönersek çok iyi oynadık.

10 gol falan atardık rahat ama son vuruş ve paslarda hatalar yaptık.

İleriki haftalarda 3-4 gollü galibiyetler bizi bekliyor hele Baros,Kewell,Elano döndüğünü düşünürsek.

Defansın soluna da Hakan Balta yetişicek (:

H.Ünsal'daki değişime şaşırıyorum. Gayet Galatasaraylı gibi konuşuyor ve fenerli medyaya karşı net oluyor ve doğruları söylüyor bize paralel. Bilmiyorum ne oldu ama:S

H.Ünsal'daki değişime şaşırıyorum. Gayet Galatasaraylı gibi konuşuyor ve fenerli medyaya karşı net oluyor ve doğruları söylüyor bize paralel. Bilmiyorum ne oldu ama:S

öncekı maclardan bıırnde acılan pankart fenaydı o bıraz kendıne getırdı .keske en bastan böle olsaydı ne gerek vardı kırgınlığa

Rıdvan efendi ne dedi dinleyenler biraz paylaşabilirmi.

Bugün al Galatasarayı vur fb ye diyordu.

Fenere vurdurmak için erken davranıyor gibi ona da sıra gelecek.

Sami Yen'de açılan pankarttan beri böyle şaşırttı beni de.

Mustafa Sarp'ın oynamaması çok iyi oldu bu maçta. O olsa orta saha bu kadar dirençli olamazdı. Bu arada Ayhan gibi adamı kazanmak için iyi bir maç oldu. Ama Elano iyileşince yine kesiği yiyecek büyük ihtimalle.

Fener'in Şubat ayı tablosu : 1 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet :) Attığı 12 yediği 14. Bizim savunmamızı eleştirenler "rahat uyuyun".

Fener'in Şubat ayı tablosu : 1 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet :) Attığı 12 yediği 14. Bizim savunmamızı eleştirenler "rahat uyuyun".

Bu kadar dar ve kalitesiz bir kadroyla yapabilecekleri bu kadardı zaten.

Kim ne derse desin GS bu gece şampiyonluğunu ilan etmiştir.Zaten bu saatten‚bu kadar üzüntüden sonra şampiyon olsak ne yazar coşku bitti coşku!!! Benim korkum o kadar çok ve kolay gol yiyoruzki inşallah sami yende 6-0 egale olmaz...

ANTUDAN

Geri
Üst Alt