TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Servet'in hatası vardı tamam M.Topal'a ne diyeceksin hocam ordaki pas akışını bir defa o bozdu golde önde baskı felan yoktu 10-15 saniye geride pas yaptık adamlarda haliyle biraz ileri çıktı M.Topal'ın saçmaladığını görünce hemen geldi aldı ondan sonrada hakem+servet'in zincirleme hatası gelince gol oldu olabilir ya iyi mücadele ettik ama böyle yenilmek fazla üzmüyor beni şampiyon olacağız bu sene İNŞALLAH:kupa:

hocam sen 1. golden bahsediyorsun ben 2. golden bahsediyorum

birinci golde yine sağolsun m. topal, caner ve hakem üçgeni elinden geleni yaptı

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Osman arkadasin 1 hafta önceki yorumu, Kasimpasa sonrasi:

Aferin Galatasarayım benim bu işte,havamız yerine geldi dostlar sanki şampiyonluğun kokusunu almaya başladım,yoksa banamı öyle geliyor

Ve bugünkü yorumu:

tam anlamıyla rezalet,el ayak bahane rezaleti oynadık.Bu saatten sonra şampiyonluk beklemek hayal.İnşallah bursa bari şampiyon olur.kendimizi kandırmayalım.inşallah maşallahlarla olmuyor

Skor taraftari denilen kisilerden bir örnek olsa gerek :D

Nefretimsiniz: Eskişehir & Antalya. Sivas bile daha sempatik gelmeye başladı sizin yüzünüzden.

120 milyon euroluk kadro var elinde baros-kewell sakat hadi çıkaralım onları bu maliyetin karşılığı bu oyun mu olmalı yani.adam gibi oynayıp da yenilin bari ayıptır ya.pozisyonu olmayan takımdan 2 gol nasıl yenir aklım almıyo.bireysel olarak konuşmayı sevmem ama şu maçtaki çoğu şeyden sonra konuşmak gerekiyo.

Maçı hiç izlemeyip sadece olaylara baksam Arda'nın ne kadar kötü olduğunu anlarım.Ne zaman kötü oynasa saçma sapan işler yapıyo.

Laubalilikte sınır tanımadığını bir kez daha gösterdi Mehmet Topal.Arkadaş sen kaleye yakın oynayan adamsın kontrollü top yapman gerekiyorken sürekli ayağında topu fazla tutup fuzuli işler yapıyorsun.kimse de niye dur artık demiyor anlamıyorum.Mustafa Sarp'tan daha iyi deniyor ama Mustafa böyle saçma işler yapmıyor.

Bizim adımıza takımın en iyisiydi Elano.sürekli birşeyler yapma çabasındaydı.saygı duydum bugün kü oyununa.

Keita var mıydı göremedim.

Servet-Neill: bu ikili olmuyor arkadaş.Emre-Neill ikilisi çok daha sağlam görünüyo.

uğur varken sabri'yi özledik diyorduk da,uğur daha iyiymiş valla.aldığı her topu rakibe mi atar bi insan.ne ayarsız bi ayaktır o.

Dos santos oyuna girdikten sonra iyi işler yaptı.golü de bulduk onun çabasıyla ama sonradan unuttular Santos'u.Elano'yla birlikte pozitif puan alacak tek adamdır.

Bazıları maçı kaybettik hemen eleştirilere başlarsınız diye yazılar yazar da daha ne zaman yazı yazacaz arkadaş.şu maçtan sonra da bırakın yazalım yani.iyiyken övüyorsak kötüyken de eleştireceğiz.eleştirmemizin nedeni de yeteneklerini gösterememeleri zaten.

Herşeye ragmen avantaj bizde hem fener ile hem bursa ile içerde oynayacagız bi maç kaybettik diye bu unutulmasın

Dikkat edin bu Rıza ve bacaksiz şifonun bejekeye karşı aldıgı tek puan yok .

Bize gelince aslan oluyo ezikler :o

tam hayal kırıklığı...şu fena değildi bile denecek bir oyuncu göremedim,3 pas da yapılmaz mı bir defa olsun...yazmak manasız,bu kadar can sıkıcı maç olamaz...öfff!

2 puanlik avantajimiz var diyorlar hala yahu, eyyy Galatasaraylilar, 2 puanlik avantaj yok......... Fenerin puani 51, (1 mac fazla) Bursanin 2 maci eksik, hadi bunu bir kenara brakalim, Ankaraspordan 3 puan al sana 49 puan + 2 mac eksik olan bursaspor.

Eger besiktas ibb yi yenerse iste o zaman besiktasla aramizda 2 puanlik fark kaliyor, geriini siz düsünün...

puan farki var diye niye kandiiyorsunuz kendinizi ve milleti.

nasıl fenerin puanı 51.ankara maçını kastediyorsan bizim o hafta diyarbakıra kaybedeceğimizimi düşünüyorsun.

Osman arkadasin 1 hafta önceki yorumu, Kasimpasa sonrasi:

Ve bugünkü yorumu:

Skor taraftari denilen kisilerden bir örnek olsa gerek :D

Afedersin, Osman arkadaşım ama skor taraftarısın. Bence kendini savunma şu noktadan sonra...

Biz kötü oynamadik skor taraftari filan da yapmiyoruz, benim sinirlendigim

1. Hakemin rezilligi

2. Rakip takimin rezilligi

3. Rakip takimin rezil TD

4. Kontra atak futbol oynayan 100 kisi ile defans yapan dünyada ne kadar takim varsa

5. Orta sahamizin olmamasi( Topal, Sarp, Baris, Ayhan hepside rezil futbolcu)

6. Sol bekimizin olmayisi (Caner sol bek degil) her mac hata yapiyor Milli Takimdada cok kolay adam gectiriyor

Ya aslında yabancı sınırı 7 falan olsa bir tane yabancı ön libero alsak yemin ediyorum Avrupa için sağlam bir kadromuz olur

Herşeyi anlıyorum da biz bu sol bek yokluğunda Volkan'ı niye sattık onu anlamıyorum. Hakan Balta da sağolsun sırf yattı bu sene.Canerin sol bek olmadığı belli, Hakanın habire sakatlandığı belli. Sanki 10milyon euro para veriyoruz . Dursundu işte yedekte. Sorun çıkartmaz bir yedekti. Hadi onu sattık Alpaslanı da sattık. Al sana çakma sol bek Caner. Ve sol beksizlik yüzünden kaybettiğimiz kaçıncı puan?

Nefretimsiniz: Eskişehir & Antalya. Sivas bile daha sempatik gelmeye başladı sizin yüzünüzden.

Eskişehir

Antalya

Sivas

Ankaragücü.

Bunların hepsi satılık şerefsiz takımlar.

olaya genis pencereden bakmayi ogrendiginde bi sikintimiz kalmaz.

Tamam kotu oynadik, hatta berbat oynadik evet ama gecen hafta da super oynamistik.

Bundan sonra da kotu oynadigimiz maclar olacagi gibi cok iyi oynadigimiz maclar da olacak. Her mactan sonra firildak gibi bi oraya bi buraya donen zibidilerin artik kendine gelmesi lazim.

emre çolak: fizik yok arkadaşım sende! top sürmek '0'. Ama sabriyi adam eden Rijkaard, gelecek seneye kadar seni de adam edecektir. Şimdi biraz tecrübe kazan.

Gio ve keita: ikisi de aynı kanat oyuncuları olduğu açık şekilde görünüyor. Ama özellikle gio'nun serbest pozisyonda oynamasını tercih ederim.

ASY'deki maçlarda takımımız kesinlikle mustafa sarp(barış)-elano-gio-arda-keita-jo(baroş) bir arada oynamalılar.

Şampiyonluk bizim olacak, kimse ümitlenmesin.

Ayrıca eski, bizi yenmezse; i.b.b fnri yenmezse bu ligin nasıl tadı çıkacak??? farkedin artık adamlar ezeli rekabet çıkarmak istiyor ve ayrıca bize karşı 11 kişi değil 15 kişi oynuyorlar!! Bakın tüm takımlara, bizi yendikten sonraki hafta ya kaybederler ya da zar zor kazanırlar. çünkü bizi yenmek için her oyuncuları 30ar km. koşuyor

Bismillah deyin bi yahu hemen sallamalar başlamış. Daha 2 hafta önce Gio neden oynatılır böyle maçta, koysana Emre Çolak'ı diyen de sizlerdiniz.

Geri
Üst Alt