TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Osman arkadasin 1 hafta önceki yorumu, Kasimpasa sonrasi:

Ve bugünkü yorumu:

Skor taraftari denilen kisilerden bir örnek olsa gerek :D

Arkadaş demekki o kokuyu şampiyonluk kokusuyla karıştırdı:D

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

dostum fenerin maç fazlasını ankaraspor olarak görüyorsan o hafta bizimde diyarbakırla samiyende maçımız var hadi fenere 3 puan verdinde bize niye 0 yazdın

yahu demek istedigim fenerin banko 3 puani var ama bizim o 3 puani almak icin 90 dakka ter dömemiz gerek. Futbol bu, hicbirseyin garantisi olamaz. Kaldi ki Diyar buyuklere karsi cok istekli oyniyor, fenerden 2 puan almislardi hatirlarsan. Büyük ihtimal yeneriz tabii Diyari ama demek istedigim o 3 puan garanti degil ama fenerin 3 puani garanti, cunku oynamadan alicaklar, biz ise oynamak zorundayiz!

Beni en çok üzen ilk goldü.Galatasaray böyle bir gol yememeliydi.

M. Topal beni deli ediyor..

Kanser olucam bu adam yüzünden..

Yeter artık yeter!!!

Tekrar söylüyorum Emre Çolak bu fizikle golf bile oynayamaz.

kasımpaşa bursayı her türlü yener biz feneri yener trabzonla berabere kalır şampiyon oluruz

edit

neyse lig daha çekişmeli oldu belki bu rekabet oyuncuları motive eder kimse ne olacağını bilemez

lütfen kimse emin konuşmasın herşey için daha erken ama maçtan önce şampiyonluk yolunda ne kadar şansımız varsa şu anda o kadar var

önümüzde daha çok maç bu ligde her an herşey olabilir

şampiyonlar liginde başarılı oalcağına ,oradaki takımalrdan fark yemeyeceğine inansam bursaspor şampiyon olsun derdim ama türkiye adını kötüleyeceği için hiç gitmesin ayrıca bursaspor un fikstürüde kolay değil belli mi olur son haftalar seri mağlubiyetlerle şampiyonluk potasından çıkıverirler

Sınırsız yabancı uygulamasına daha sıcak bakmamı sağlayan bir maçtı.

Mehmet Topal'ı İngiltere'den bir takım alsın artık nolur.Kaçıncı ligten olursa olsun yeterki alsınlar!!!

Siz yayıncı kuruluş olsanız ve ihaleyi 2 katından fazla para verip kazansanız!! kluplere ve mhk'ye rica etmez misiniz: şampiyon belli ama lige heyecan gelmesi için çelme takın!! diye?? soruyorum sizlere

neye yarar bu saatten sonra eleştirmek,benim üzüldüğüm şey,bu sene çok masraf yaptık.istediğim enaz 2.ci olabilmek.aslında okadarda konum itibari ile kötü deiliz.fenerin gençler maçı çok zor.beşiktaş belli belirsiz.bursa lih stresini kaldırırmı o belirsiz yani rakiplerimizde öle ahım şahım değiller.Bursa ve fenerle evimizde oynamız büyük avantaj,heleki o maça sakatlarımız yetişirse çok iyi olur.kredimiz bitmedi henüz.ama bu futbol yani ayağa pas yerine paspas yapıyoruz.bizim artık ayağa pas yapamasak bile orta sahada pres yaparak rakibi bunaltan futbol oynamamız gerek.madem futbol oynamıyoruz,enazından çok arzulu ve baskılı oynamamız lazım.

Cumlemize gecmis olsun. Bu mac'ta anladim ki Sampiyonluk daha cok uzak.

Ilk yari hic bisey oynamadik malesef Arda,Keita,JO cok etkisiz kaldi buna karsi Eskisehirspor'da fazla pozisyon uretemedi ilk yarinin sonlarina dogru gelen elle gol malesef kaderi degistirdi kotu oldu ve 2e yarinin hemen basinda gelen gol planlarimizi alt ust etti. Bu maci unutup haftaya Ankaragucu macina konsantre olmamiz lazim.

Şampiyonluk hala bizim elimizde, kendi ipimizi kendimiz keseceğiz. 2 puan avantajı var. Fener bu hafta Gençlerbirliğine puan kaybeder. ASY'de Ankaragücünü rahat geçeriz.

Yanlız bu maçta eyyamın kralı döndü. Hakem denilen adam 2 kere elle oynadığı adamı 2 sarı kartla atmadı. Atılması gereken adam 2 gol attı. Skora direk etki etti.

Geri
Üst Alt