TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

bazıları hakaret ediyor,kimse ses çıkarmıyor.aynı şeyi ben yapsam.çoktan ceza almıştım.önüne gelen basıyor hakareti,ne yani bizdemi hakaret edelim.kimse kimsenin yorumuna karışamaz.isteyen istediği gibi düşüncesini söler kabul edersin etmessin.hakaret ve küfür olmadıkça insan düşüncesini paylaşmalı.ne yani bizdemi hakaret edelim,öleyse serbest bıraksınlar , neler diyorum.hatta o hakaret edenleri reelde karşımda gördüğümde,kaçacak delik bulmalarına nasıl yardımcı oluyorum.

Rapor edilenlere yada tespit edilenlere gerekli düzenleme yapılır.Rapor ettiniz mi?

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Keita çok kötü oynadı bugün ama bende bu değişiklikten biraz korkuyorum geleceğe bir yansıması olur mu diye?Çünkü Keita'da bu durumlarda tavır koyma,alınma gibi bir havayı hep sezmişimdir.

Keita haksız mı peki ???

Keita'ya kötü oynadı diyoruz peki maç boyunca eli belinde dolaşan Arda ne yaptı

Bence Rijkaard burada adaletsiz davrandı

Arda'nın cıkması gerekirdi Keita'nın değil !!!

Besiktas, Fb, Bursadan biri sampiyon olursa Türk Futbolunun bittigi, yerle bir oldugu an olur..

nasil onlar bizim savunmaya pres yapti bizde yapmaliydik anlamam top sisirimisler falan filan, biz pres yapsaydik eli ayagi dolanirdi defansin, hataya zorlardik zaten hep kazma futbolcularla dolu defanslari, uzun adamlarla, top kullanamayan adamlarla

Beni onayladın sanki?Biz pas yaptık onlar pres yaptı,biz pres yapamadık çünkü hepsi aldığını şişirdi.

Rijkaard'da çıkmış milli maç yapan oyuncularımız yorgundu diyor ya.Herkes formsuzdu bu akşam hoca da eklendi buna.Milli maç çarşambaydı yahu 5 gün olmuş geçeli.

o girseydi şu çıksaydı yorum yapmak istemiyorum,insanda birazda şans olacak arkadaş.onu bunu bilmem 2 sezondur sakatlıklarla boğuşuyoruz,her türlü aksilik bizi buluyor.sakatlana oyuncularda en önemli oyuncularımız.bence biri büyü yaptı yada nebilim kurbanmı keselim.kuşmu keselim bilmiyorum.

Gelecek için umutluyum arkadaş.

Kim ne derse desin.

Yenilmeyi hak ettik ama Eskişehir'in futbol şansı çok yanındaydı. Koray başka bir takıma bize attığı gibi goller atar mı bir daha? Adamı maçın kahramanı ilan ettiler. :o

2 puanlık avantajımızın garantisi yok maalesef. Bursa bu hafta kazansın, D.Bakır maçı içinde hükmen galibiyet vs alırsa bir bakmışsın 2 puan geridesin. Hatyadır bugün oynanan oyun.

diyar maçı için 3 0 dan başka bi seçenek yok

Manyakmısın abiciğim adamlar aldığını şişirdi nasıl önde basacaktık?

Adil,

maçı izledin mi bilmiyorum. Ben izlemiş biri olarak ilk yarı ve ikinci yarı topu topu 10dk yaptık ve ya taca ya bize ya da riskli bölgelere oynamak zorunda kaldılar. Bugün oyuncularımızda hırs yok bu üzen beni. Yenilebiliriz ama zamansız ve kendi ellerinle yaparsan insanlar durr bir dakika ne oluyor der. Yaptığımız geri paslar gerçekten çok komik arkadaş sıkışınca şişir gerekirse istediğimden değil ama son çaren bu ise şişir çünkğ kısıtlı yetenekli oyuncularımız çok. Jo neden oynuyor hava topları için gönder adama topu pres yediğinde bunu Barça bile yapıyor. Her ne kadar ihtiyaçları olmasada.

Çıkarılacak çok ders var. E.Çolak'a kızmıyorum, Rijkaard'ın bu çocuğu alırken Keita'yı çıkarmasına kızıyorum. Fiziki açıdan yetersiz benden bile kötü fiziği arkadaş. Top sürmesinde bile eksiği var kaptırdığı toplar mağlup durumdaki takım için maçın sonudur.

Fener, Bursa, Antalya, Ankaragücü ile evimizde oynicagiz.. Bu takimlardan neffret ediyorum, eze eze yenemiyorsak bunlari, Sampiyon falan olmayalim zaten...

bu hafta sonu fenerle fark yine 5 puan olur önemli olan su asamada bursanın takılmasıdır.

Bursa da eninde sonunda takılacaktır. Bizi kendi maçlarımız ilgilendirir.

10 maçta 10 galibiyet alırız diye demiyorum ama alırsak Bursa ne yapsa boş, bunun altını çiziyorum.

Neyse ne kadar konussak bos artik onumuze bakmaliyiz

Leo

Sabri Emre Servet Caner

Sarp

Ayhan-Elano

Keita Jo Gio

bu 11 le cikmaliyiz

Topal bugün iyi değildi ama ben takımdan kesmememiz gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca Neill siz bir defans defans değildir.

Yenilmeyi hak ettik ama Eskişehir'in futbol şansı çok yanındaydı. Koray başka bir takıma bize attığı gibi goller atar mı bir daha? Adamı maçın kahramanı ilan ettiler. :o

Çok güzel elle gol attı o yüzden mi kahraman yaptılar acaba :)

topal ve servetin olmadigi maclarda zorlanmayiz rahat olun

bence bu son oldu

Ayrıca hakem 1. goldeki eli görmese de 2-0'dan sonra biz bastırırken lehimize çok karar verdi. Mesela penaltımız böyleydi. Hakemi eleştirmiyorum o yüzden. Takım olarak kötüydük. Büyük kulüp olduğumuza göre bahanelerin arkasına saklanmamalıyız.

renkdaşım büyük klubuz ve asla bahanelerin arkasına sığınmayız ama şu 1. gol ve penaltı meselesine katılmıyorum. Rakip maçı 2-0 koparsın! ve uyduruktan penaltı vererek bize de kıyak geçmiş olsun. bu nasıl bir mantıktır?? Adamlar skor avantajıyla daha kapanıp, net oynasın bize de bir penaltı verilsin idare et denilsin!! Sence eskisehr, ılk golü atmasaydı 2. golü çok rahat bulabilir miydi??

bu olaylar bir pozisyonda gerçekleşmiş değil. Yani 1 hata sizde bir hata bizde demek ki maçın hakkı 1-0 sizin alın 3 puanı demek yanlıştır

Elano'yu Topal'ın yanında ikinci önlibero oynatmakla, Topal'ın yerine önlibero oynatmak aynı şey mi?

Tek güvencem zaten, herkesin futbolun kitabını yazdığı bi ülkede, FR gibi futbolu yeni yeni öğrenmeye başlamış bir teknik direktörümüz olması.

Hafızalarınız Topal'ın, 2 sezon önceki şampiyonluğumuzdaki payını ya da Avrupa Şampiyonasındaki performansını hatırlayamayacak kadar rezil durumdaysa, sizin için tek yapabileceğim üzülmek olur.

Elano,Sarp ve Topal kadar mücadele ediyor.Tekniğide ikisinede on basar.Elano tek ön libero oynatılabilir.Sarp ve Topal'dan kötü olamaz.

Ek olarak futbolda dün olsaydı kimse bugünü konuşmazdı :)

Bu noktada sen benim için üzüledur,senin için üzülmek bile içimden gelmiyor.

Eskişehirin ne iğrenç bir bandosu var ya maç boyunca uykumu getirdi :)

Adamlar müzik çalıyorlar resmen maçta şaka gibi...

bu macdan sonra servet bidaha oynamaz

Elano,Sarp ve Topal kadar mücadele ediyor.Tekniğide ikisinede on basar.Elano tek ön libero oynatılabilir.Sarp ve Topal'dan kötü olamaz.

Ek olarak futbolda dün olsaydı kimse bugünü konuşmazdı :)

Bu noktada sen benim için üzüledur,senin için üzülmek bile içimden gelmiyor.

son nokta..

bravo.

Geri
Üst Alt