TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

bu macdan sonra emre güngör ve gionun ilk 11deki yeri garanti oldu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Elbette 2. golü rahat bulamazlardı ama artık hakem konuşmaktan midem bulandı. Fenerbahçeli angutlar gibi hakemlere saldırmak istemiyorum. 1. golde hakem tesiri var. Tamam ama Koray golü atmadan bizimkiler hatalar zinciri yaptı resmen. Suçu takımda buluyorum. Hafta sonu ASY'deki maçta yine zevk veren bir futbol oynayacağımızı da düşünüyorum açıkçası.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum renkdaş. gönül ister ki hakemler gözlerinin önündeki pozisyonları görsün. Dediğin gibi de yediğimiz goller başlı başına bireysel hatalardan dolayı geldi. Total futbol, paslaşmak pres yapmak ama bizimkiler dozunu kaçırıyor:D

Pozisyona girmeden maç kazandılar.Hakem faktörleri de ayrı bir konu olur zaten.Bazı oyuncularımız hiç gününde değildi,takım da genel olarak kötüydü.

Hiçbirşey bitmedi,üzüldüm ayrı konu.Sonuçta oturupta karalar bağlayamam.

Bursa da eninde sonunda takılacaktır. Bizi kendi maçlarımız ilgilendirir.

10 maçta 10 galibiyet alırız diye demiyorum ama alırsak Bursa ne yapsa boş, bunun altını çiziyorum.

Topal bugün iyi değildi ama ben takımdan kesmememiz gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca Neill siz bir defans defans değildir.

Abi sinirden Servet yazmisim yaneil olacak :D

Ben maçların sadece futbolcuların performansı ile değerlendirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Mehmet Topal yeteneksiz, Servet kazma, Arda bitik diye futbolcularımızı kötüledik durduk. Ancak atladığımız nokta şu ki sezon ortasında davul zurnayla gönderdiğimiz Volkan Yaman bugün Keita'ya adım attırmadı. Bursaspor büyük takımların artıklarıyla bugün liderliğe aday bir konumda. Yani futbolcu isimlerinden çok teknik direktörün uygulattığı sistem ve takımın kazanma isteği maçlarda etkili oluyor bence.

Eskişehir bir haftadır bu maçla yatıp bu maçla kalkıyor. Adamlar acayip hırs yapmışlar. Her topa üç kişi bastılar. Sert ve arzulu oynadılar. Bu tip maçlarda zaten kazanma geleneğimiz yok bizim.

Son olarak bir not son 8 maçta sadece 2 kez kazanabilmişiz. Biri elendiğimiz antalya maçı biri de kasımpaşa.

Yine Eskisehir deplasmani ve yine tartismali hakem hatalari. 4-2 lik macta ofsayt´dan goller bu mactada El ile atilan bir gol üstelik ayni Futbolcu ilk önce atagimizi el ile kesti.

Hakemler´den nedir bu cektigimiz bilemiyorum sadece "El" insaf diyorum.

Eskisehir hic birsey oynamadan kazandi bu maci. Kimse cok iyi oynadi diyemez herhalde. Tüm takim kapanarak bizim hatali yapmamizi beklediler nitekim o hata geldi üstüne hakeminde hatasi eklenince gol yememiz kacinilmaz oldu.

Beni düsündüren olay Gol yedikten sonra cogu macta maci ceviremiyoruz. Bir kac istisna haric (bknz Antalya vs ).

Önemli bir mactan puan almadan eve dönüyoruz ama ben eminim ki Sampiyon olan biz olacagiz.

sarp,topal,barış ve ayhanın yerine appiah aurelio gibi 4 adam almak lazım seneye bıktık 10 maçın 2.sinde parlayıp 8,inde kazmalıklarından.güçlü ve teknik olacak orta saha oyuncun ve tabi zeki olacak yoksa forvetin torres olsun hava.

Otobüsleri taşlamaya başlamışlar.

Eskişehir'de taraftar otobüsleri taşlanmış.

Barbar Eskişehirliler taraftarlarını gördük kıllı göbekleriyle dans ediyorlardı maçtan sonra..

Ulan Tugay Mehmet'in yerinde oynasaydı var ya...:p

Yenildik yenilebiliriz de, bundada bir hayır vardır diyelim fazla cnınızı sıkmayın 34 maçlık maratonun sonunda kaç puan kaybettiğin önemli değildir şampiyon olduktan sonra , ve bu takım şampiyon olur. yeterki sahamızdaki maçların hepsini kazanalım artık eskidenmiş deplasmanlarda anadolu takımlarını kolay yenmek şimdi zoraştı

Barbar Eskişehirliler taraftarlarını gördük kıllı göbekleriyle dans ediyorlardı maçtan sonra..

Ya bana akşam akşam eskişehir taraftarını savundurtmayın allah aşkına.Samiyen'de dans eden olmuyormu kardeşim.Tamam yenildik yenilmeyi de hak ettik.Bu taraftar Rıza çalımbay gibi adamı haketmiyor.

Ankaragücü maçının topiğini açsanıza ya la?

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-0 Galatasaray | 8 Mart | İkinci Yarı

Arkadas Bizim Önliberoda Böyle oyuncular oldukca biz Galibiyeti unutalim..!!!

Ayhan ve Mehmet Topal oynadikca siz bunu unutun..!!!!

Hemen 2 Oyuncu degisikligi Sart..!!

Ayhan-Gio Santos

Mehmet Topal-Baris

Not: Ben bunu 2 Sezondur söylüyorum biktim artik..!!!

Renktaş bunu bende söylüyorum 2 sezondur ama 2 tane isimli oyuncu transfer edilince kral ilan ediliyor yöneticiler.Bu kadar yetersiz oyuncuyu görmemek ve yola bu şekilde devam etmek fiyaskodur.

Her zaman söylerim gene söylüyorum bu konuda baş suçlu Futbolşube sorumlularıdır.Bu takım şampiyonda olabilir.Ama başımızdakilerin başarılı olduğunu göstermiyecek.

Geri
Üst Alt