TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor - Galatasaray | 8 Mart | 20:00

fenerlilerde dört gözle bu maçta puan kaybetmemizi bekliyo garipler.sen kalk okadar verdiğimiz avansı çarçur et.daha avans iste yrrüüüü anca gidersiniz.ağustosda avrupa ligi 3.turunda başarılar şimdiden..CL SİZİN NEYİNİZE:f68.gif::f68.gif::allecto:

Leo

Sabri, Neill, Servet, Hakan

Ayhan, M.Topal, Elano

Keita, Jo, Gio

Bu maçı kazanır , Trabzon ve Fenerbahçe maçlarından 4 puan alırsak şampiyonluk garanti gibi olur .

Çok zor maç,şampiyon olmak istiyorsak bu deplasmandan 3 puanla dönmemiz şart.

Gerçekten bize ters gelen bir takım.Özellikle son 2 senedir ,içeride dışarıda puan kaybettik.Bana göre temkinli oynayıp yakaladığımız fırsatları da değerlendirmemiz lazım.Kasımpaşa kadrosunu çıkarmak gayet mantıklı tek fark belki iyileşen bir Hakan Balta Caner'in yerine oynayabilir.Büyük takım olduğumuzu tıpkı geçen maç olduğu gibi hissettirmemiz lazım rakibe.Biz onlardan değil onlar bizden korkacak öyle de olmalı zaten.Bir de kalecileri çok uzun.Mümkün olduğunca top şişirmektense yerden ayağa pas yapmalı.Galibiyet için çıkmalıyız rakiplerin durumu bizi ilgilendirmiyor.Herşeyden önce ayağımız yere basmalı.Medya olayları şişirip bizi rehavete sürüklemeye çalışıyor ama biz bu tuzağa düşmemeliyiz.Çünkü aradaki farkın kapanması iki maça bakar.Hatta Bursa'yla olan farkı bir gibi düşünün çünkü Bursa ertelenen maçını çok büyük ihtimalle alacaktır.Fenerbahçe de hala bu işin içinde.Biz sağımıza solumuza bakmadan kendi işimize bakmalıyız,bu saatten sonra herşey bizim elimizde.Umarım güzel bir futbolla biraz da futbol şansıyla alırız bu maçı.Çünkü o futbol şansı sezon başından beri yanımızda değildi desek yalan olmaz.Allah yardımcımız olsun!

Elano da iyileşmiş olacak sanırım nasıl bir kadro kuracak Rijkaard çok merak ediyorum Jo ve Keita kesin gibi Arda'yı yedek oturtur mu acaba bence Santos ilk 11 çıkmalı yoksa morali bozulabilir Rijkaard yıldızları yönetmeyi çok iyi bilen bir teknik direktör olmasaydı çok korkardım. Bu kadar çok yıldız olunca hepsi de forum tutunca böyle zoe oluyormuş demek ki:D

Maç pazartesi günü ya, daha çok var. Hem hafta için hem haftasonu takımı izlemeye alışmışım şimdi garip geliyor, bizim maçımız olsa da izlesem diyorum. :)

Elano da iyileşmiş olacak sanırım nasıl bir kadro kuracak Rijkaard çok merak ediyorum Jo ve Keita kesin gibi Arda'yı yedek oturtur mu acaba bence Santos ilk 11 çıkmalı yoksa morali bozulabilir Rijkaard yıldızları yönetmeyi çok iyi bilen bir teknik direktör olmasaydı çok korkardım. Bu kadar çok yıldız olunca hepsi de forum tutunca böyle zoe oluyormuş demek ki:D

----Topal---Elano----

Keita----Arda------Gio

---------Jo-----------

:2_thumbs_up_-_anima

----Toure---Xavi----

Henry----İniesta------Messi

---------İbrahimoviç----------- :D:D:D:D

Ben tatile cikiyorum arkadaslar. Nihayet vatanima geliyorum 3 sene aradan sonra. Simdi internet minternet bulamam, Galatasaray´ima iyi bakin;) Ayrica kuslar icin toteme devam edin gözüm arkada kalmasin:D Kendinize iyi bakin.. 12 gün sonra görüsmek üzere. Basarilar Aslanlarim. 12 gün sonra farki daha da acmis olursun insallah..

arda yedek kalsın dinlensin biraz zaten f5li oguz Galatasaraylılarla doldurmuş kardoyu ilk11'de tüm oyuncularımız oynayacak bu akşam ...

Arda dinlensin bu maçta iflas edicek kasları artık

arda yedek kalsın dinlensin biraz zaten f5li oguz Galatasaraylılarla doldurmuş kardoyu ilk11'de tüm oyuncularımız oynayacak bu akşam ...

evet ya milli maç yüzünden amma oyuncu kaybettik. Umarım yine kaybetmeyiz

Şu f5'i bırakalım arkadaşlar, diger ezik forumlar gibi olmasın. Fenerbahçe.

----Leo-----

Sabri--Neill--Servet--Caner

-----M.topal--Elano------

-Keita----Arda-----Gio---

--------Jo---------------

Yeter ki Kasımpaşa maçındaki pres ve istekle oynayalım.Gerisi kolay.

Kasımpaşa maçında çok iyi pres yapıyoduk. Top dönüp dolaşıyodu taca :D

Es Es liler kendi forumlarında sanki eskişehirsporu değilde manu yu anlatayıoalr yok neymiş yok yine yeneceklermişde bilmemneymişde ulan siz kaç günlük takımsınız siz piyasada yokken biz monacolarla kupa galipleri kupasında rövanş maçlarına çıkıyoduk mallar

Ümit Karan'ı tribünlere çağırsak, alışılmışın dışında güzel bir tezahürat yapsak... veya ona özel bir pankart... Farklı olduğumuzu, vefa yönümüzü göstersek... süper olurdu...

Ümit'e de kendi takımı önünde onore etmiş olurduk...

Hala 3-0'dan 3-2 getirdiğimiz Liverpool maçını arasıra açar seyrederim... Sanki canlı izliyormuşcasına heyecanlanırım...

Bu duyguyu 3-2 yendiğimiz Glasgow Rangers maçında hissetmiştim. CL maçıydı kapalıdaydım. Tüm stat o zaman orda oynayan Tugay'ı tribünlere çağırmıştı. Tüm stat alkışlamıştı, tüylerim diken diken olmuştu.

Biraz sans yanimizda olursa fark atariz.

Geri
Üst Alt