TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor - Galatasaray | 8 Mart | 20:00

Sinan Hemserilerine söyle efendi olsunlar adam olsunlar az seni örnek alsınlar olum:)

Hemşolar ayık olun,gelicez 3 puanı alıp gidecez,kusura bakmayın kritik dönemdeyiz,artık efendi olun :D,sözümü dinlersiniz biliyorum...

eskişehirde manisa dan transfer edilen sezer de oynayacak bizle adı anılan sezer dün lig tv de roportajını izledim baya hırslıydı yani eskişehirde sezer volkan aydın ümit karan gibi bir çok adam var bize karşı ayrı bi motivasyonla oynayacak maçın eskişehirde olmasından çok en büyük zorlugu bu bana göre.

Jaycee'nin Youla'dan hiçbir farkı yok, tecrübe hariç.

elano ve uğur iyileşmiş takımla çalşmışlar .kewell haberini bekliyorum ama haftaya kalacak herhalde.kendisi p.tesiden itibaren takmla çalşcam dmişti hala olmadı 4 gün oldu. baros da inşallah trabzon maçında oynayacak duruma gelr..h.balta da yetişemicek sanki eskşehire... 11 ; leo sabri neill servet caner(hakan) m.topal ayhan keita elano(d.santos) arda JO .

elano ve uğur iyileşmiş takımla çalşmışlar .kewell haberini bekliyorum ama haftaya kalacak herhalde.kendisi p.tesiden itibaren takmla çalşcam dmişti hala olmadı 4 gün oldu. baros da inşallah trabzon maçında oynayacak duruma gelr..h.balta da yetişemicek sanki eskşehire... 11 ; leo sabri neill servet caner(hakan) m.topal ayhan keita elano(d.santos) arda JO .

h.balta yetişecekmişde kewell baros beklenenden çok geç katılacaklar takıma hani insanın bazen sezon bitti daha ne zaman dönecekler diyesi geliyo:)

h.balta yetişecekmişde kewell baros beklenenden çok geç katılacaklar takıma hani insanın bazen sezon bitti daha ne zaman dönecekler diyesi geliyo:)

Bide Baros yetişiyo diyolardı :o Bari Ank.gücü maçına yetişseler beaa

Kasımpaşa maçındaki kadro korunmalı.

Elano oynayabilir.

Ligde liderliği ele geçiren Galatasaray'da iyi gidişin sürmesi için sakatların dönüşü bekleniyor.

Ezeli rakibi Fenerbahçe’ye ligde 5 puan fark atarak önemli bir avantaj sağlayan Galatasaray’ı, kalan 11 haftada birbirinden zorlu maçlar bekliyor. Telafisi olmayan bu maraton için elinde geniş bir kadro olmasını isteyen Rijkaard, doktorlardan sakatlar hakkında sık sık rapor alıyor. Sağlık ekibinden elde edilen bilgiye göre; Harry Kewell 25. haftadaki Ankaragücü maçında, Hakan Balta ile Uğur Uçar 26. haftadaki Trabzonspor karşılaşmasında, Milan Baros 27. haftadaki Fenerbahçe derbisinde, Gökhan Zan ise 28. haftadaki Sivasspor mücadelesinde ilk 11’de oynayabilecek duruma gelecek. Bu isimler arasından Kewell’ın, pazartesi günkü Eskişehir deplasmanına götürülmesi ve 18 kişilik kadroya alınması bekleniyor.

Eskişehirspor,Ankaragücü,Trabzonspor,Fenerbahçe maçlarından 10 puan çıkarırsak galiba yolu yarılayacağız arkadaşlar.Öyle bir hesap yaptım.

Eskişehirspor,Ankaragücü,Trabzonspor,Fenerbahçe maçlarından 10 puan çıkarırsak galiba yolu yarılayacağız arkadaşlar.Öyle bir hesap yaptım.

Dediğin gibi olursa ne yarılaması olduk şampiyon:D

27.Haftaya kadar her maçı kazanıcaz.

Fenerbahçeyi'de yenicez.

Ama arkamızda kalanlar napar bilmiyorum.

Farkı açarız 7-8 puan olur heralde.

Trt 3 de Galatasaray kasımpaşa maçının tamamı veriliyo santosu izleyin :D

yeniliriz

Geri
Üst Alt