TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Emre çolak gayet iyi oynadi hep oyun'un içerisindeydi bazi top kayiplari yapti tamam ama biraz daha gelismesi lazim anlayana.........

böyle maclarda oyuna GIRECEK ADAM DEGIL, fizigine bak ya havadan oynuyoruz kac tane olumlu top kullandi!?

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

sağlık olsun tüm maçları kazanalım yine şampiyonuz

Bursa sisirilmis bir balon dur o'da UEFA'da 5yer geri gelir fenerbahçe ve Bjk çok ama çok kotu bursa anadolu takimlarin'dan aldigi puanlar ile buraya kadar geldi

galatasarayı feneri beşiktaşı yendi bursa farkındaysan

Bursa eksik maçını kazanırsa lider değiliz ne yazık ki .

aynen bence de anca çarşambaya kadar lider olabiliriz ama kasımpaşayla oynuyo bursa o maçında ne olacağı belli olmaz daha çoook sular geçer bu köprünün altından ben kendi adıma rahatım şampiyonluktaki 2 takım bize geliyor onu da geçtim onlarında haftaya ne yapacağı belli değil

topal ve servet yetiyor takimi siradanlastirmaya

abartiyor diyebilirsiniz ama

uefadanda bu adamlar yuzunden elendik

ligide bunlar yuzunden zora sokuyoruz

Servet gene geçen senelerde iyi oynuyordu , servete pek laf etmem , ama bu mehmet topal tam bir şişirilmiş balon ... İyi bir veya iki ön libero alınmazsa hep aynı sendromu yaşarız , ernst tarzı bi adama bile razıyım yıldız olmasına filan gerek yok yani .

haftaya servet out emre in

mehmet topal out - giovani in

ayhan out mustafa in

Bu servet bu takımda oldugu surece işkenceye devam.Adam Neil'in oynayışını bilmiyor Emre ne guzel alışmıştı ona.Mehmet topal'a birşey demiyorum yeteneği o kadar.5 toptan 4ünü rakibe atan başka bir oyuncu varmıdır acaba.

F5 ve Gs ne kadar puan kaybeder ligin sonuna kadar az çok tahmin edebiliyoruz ama bence Bursa o kadar çok puan kaybetmez!!!

Servet oynamamalıydı onun yerinde Emre olsaydı daha iyi olurdu.

M.Topal ve Ayhan'ın yerine Gio ve Sarp oynasa ..

hepsi ayni ha Topal ha Baris ha Sarp kimse o oynasaydi demesin Ayhan 2. yari biraz iyi oynadi ama ilk yari yine berbatti 2. golde hatasi var.. Servetin 2 goldede hatasi var

Boyle adami banlayacaksin arkadas. gizli angut musun lan sen!

adresini verde ne oldumu gösterim klavye delikanlısı,bölelerinin kafasını koparsan yine canlanıp cen cün ederler üzerinden silindirle geçmeli.

Bursa sisirilmis bir balon dur o'da UEFA'da 5yer geri gelir fenerbahçe ve Bjk çok ama çok kotu bursa anadolu takimlarin'dan aldigi puanlar ile buraya kadar geldi

inşallah, ben Fenerden çok rakibimizi Bursa görüyorum..

Ayhan'ın ne hatası vardı Allah aşkına? Ayhan çıktıktan sonra ileriye top taşıyabildin mi? Ayağa pas yapabildin mi? Durmadan şişirdin. Gerçekten anlamıyorum, bazı arkadaşları....

Keşke Giovani Dos Santosu en baştan oynatsaymışız penaltı kazandırdı bize direk etkisini hissettirdi...

Birde Keita'yı çıkartıp 18 yaşında Emre Çolak'ı sokarak intihar ettik bence,çok zayıf kaldı Eskişehirli futbolcuların arasında

Ben bursanın bizden daha fazla şansı olduğnu düşünüyorum şampiyonluk konusunda şu anda gizli lider bursadır seneye avrupada 5 yer o başka ama şu an şampiyonluk havasına giren tek takım ve tek şehrin bursa olduğunu düşünüyorum ve buda tehlikeli.

hepsi ayni ha Topal ha Baris ha Sarp kimse o oynasaydi demesin Ayhan 2. yari biraz iyi oynadi ama ilk yari yine berbatti 2. golde hatasi var.. Servetin 2 goldede hatasi var

Yahu topun önünden kaçıyor servet ne zaman defans yapmayı ögreneceksin bea amatör şaşkın

2 puanlik avantajimiz var diyorlar hala yahu, eyyy Galatasaraylilar, 2 puanlik avantaj yok......... Fenerin puani 51, (1 mac fazla) Bursanin 2 maci eksik, hadi bunu bir kenara brakalim, Ankaraspordan 3 puan al sana 49 puan + 2 mac eksik olan bursaspor.

Eger besiktas ibb yi yenerse iste o zaman besiktasla aramizda 2 puanlik fark kaliyor, geriini siz düsünün...

puan farki var diye niye kandiiyorsunuz kendinizi ve milleti.

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | İkinci Yarı

ben aferin size iyiki yenildiniz,böle devam edindesem.çokmu iyi olacak.butbolda bunlar var alkışlanırsın eleştirilirsin.sezon başından beri takım oyunu oynamıyoruz.saman alevi gibi bir yanıp bir sönüyoruz.ben bu gitti geldilerden şikayetçiyim arkadaş.takımı sevmek,yenilincede aferin demekle olmuyor.evet eleştirdim,kızdım napiyim.ama ondan başkada kimsem yok.canım GALATASARAYIM.keşke sen bugün yenilcene ÖLSEYDİM.amin

Yav eleştiri olacak öyle birşey demiyorum.Ama yenince takımını kötü yönünü bırakıp iyi yönünü görüp kötü yönü yokmuş gibi davranıp yenilince devamlı kötü olmuyor.

Ama eleştirirken birde zaten üzüntülü olan taraftara tahrik eder gibi cümleler yazılıyor.Senin için demiyorum bunu.Buda adamı iyice deli ediyor ;).

Rijkaard'ın 4 maçta 10 puan planı olmadı ne yazık ki

Bursa'nın 2 maç eksiği de gözlerden kaçıyor nasıl oluyorsa

Ve bizim fikstürümüz

Ankaragücü (ASY)

Trabzon (Deplasman)

Fenerbahçe (ASY)

Bu maçtan en kötü beraberlik çıkarmamız lazımdı

Artık telafisi olmayan haftalara girdik

Bunun bilinci yoktu bugün futbolcularda,kim ne derse desin.

Yoksa hırslı istekli bir Galatasaray ilk 11'de kim varsa onla çıkar alırdı bu maçı

Herşey taktiksel de değil

Hakemleri işin içine katmıyorum bile iyi niyetli olmadıkları kesin,ama çıkıp oynayacaksın topunu sen Galatasaraysın.

Yazık oldu inşallah aramayız bu puanları,yakışmıyor bize rakiplerin puan kaybetmesini beklemek,inanın buna.

Geri
Üst Alt