TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Bismillah deyin bi yahu hemen sallamalar başlamış. Daha 2 hafta önce Gio neden oynatılır böyle maçta, koysana Emre Çolak'ı diyen de sizlerdiniz.

Sen benim önceki yorumlara bakmadan konuşma;) fiziksiz diyorum, lige hazır değil diyorum, top sürme kabiliyeti ardanın ilk çıktığı günkü kadar değil diyorum!!!! maçı izlediysen konuş. Ama adam olacak kumaşı var ve rijkaard adam edecek

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

ilk yari 43' de gol yemeseydik ve ilk yariyi 0-0 bitirseydik fark atardik, 2ci yari 45' bulduklari gol oyunu degistirdi BIZIM KONSANTRASYON EKSIKLIGIMIZ VAR MEDYA 5PUAN FARK VAR DIYIP TUTTURDU ISTE OLACAG BUYDU!

sadece kötü günündeydi topal hepsi bu alexe nefes aldırmadıgı adım attırmadıgı maçlarını unutmayın hemen adamı bi maçla asmayın;)

istemiyorum bu adami ilk 11 de umarim dualarim gercek olur bu macla birlikte

Fizik bu gelismesi lazim..:

boleslav2gt6.jpg

081257711541.jpg

Gercekten cok degismis ya :D Masallah :D

her ne kadar kötü oynadıysak da eskişehir de kötü oynadı, 2 şut kaleyi buldu gol oldu, zaten hakem şerefsizi de olunca maç böle bitti. kötü oynayınca illa yenilmemiz gerekmiyor, kötü oynayınca da yenebiliriz ama hakemler buna izin vermiyor, o yüzden her maç çok iyi oynamamız lazım. fener'in bir kırmızı kartı verilmedi diye 20bin kırmızı çıkardılar, biz de 20bin el mi çıkaralım ne istiyo bunlar.. adamlar baskıyı hemen oluşturuyo hakem üstünde, bizde böyle bişey yok. tamam o onların yüzsüzlüğü ama bize de bu kaç oldu sayamıyorum artık, bi şekilde tepki konmalı..

Sampiyonluk icin büyük konusmak istemiyorum , ama sampiyon olucagımıza inanıyorum . Ama canımı sıkan nokta bugünkü mac ve buna benzer maclar . Böyle bu tarz deplasmanlardan önce bütün taraftarlarımızın icinde bir süphe mactan önce puan kaybedermiyiz acaba ? Ve sezon basında böyle olan macların nerdeyse hepsinde aklıma gelenler a.gücü,bursa,kayseri,eskisehir . Fener ve besiktas maclarından puan kayıplarına hadi anlıyorum . Bu sene gercekten bir deplasmanda kazandıgımız antep macı sampiyonluk yolunda olması gereken gibiydi . Ama bakıyorum kadroya süper kadro , kenarda 10 numara teknik adam yardımcısı bile dünya capında oyuna giren oyunculara bakıyorsun ... Anlamak cok zor valla . Bugün yedigimiz gollere bakıyorum , ilk gol biz resmen gol yemek icin ugrastık , onlar atmadı biz attırdık . Diger bir gole bakıyorsun adam elini kolunu sallaya salaya ceza yayına geliyor doksana topu cakıyor arkadas . Topun gidisi bizim basiretsizligimiz diyelim zaten . Allah icin Leo iyi kaleci diyorum herkeze savunuyorum ama bir top kurtar arkadas ben bile savunmaktan vazgecicem seni artık . Hadi hepsini gectim bir adam demez mi arkadas sen nereye gidiyorsun hop tek basına ... Anlamıyorum gercekten ...

Hakemler böyle olursa maç kazanamazsın.

Yıldız oyuncuların suskun olursa yine maç kazanamazsın.

Puan farkını açarsan yine maç kazanamazsın.

Maç kazanmadan şampiyon olamazsın.

O maç bu maç yok en önemli maç önümüzdeki maç!

Anlamayan?

süper !:2_thumbs_up_-_anima

Arkadaşlar birbirimizle dalaşmayı bırakalım. Bu takım er yada geç şampiyon olacak. Ben sonuna kadar inanıyorum. Hala çok ciddi bir fikstür avantajımız var.

önümüzdeki 3 maçı 7 puanla kapatsak işte o zmn lig biter şampiyonluğumuz ilan ederiz diyebilirim sonrası önümüz açık çünkü fenerin derbileri daha duruyor gerçi biz hariç içerde oynayacaklar ama içerde de hiç birşeyin garantisi yok hele bunlar iyice şampiyonluk potasına girmişken

Cumlemize gecmis olsun. Bu mac'ta anladim ki Sampiyonluk daha cok uzak.

Ilk yari hic bisey oynamadik malesef Arda,Keita,JO cok etkisiz kaldi buna karsi Eskisehirspor'da fazla pozisyon uretemedi ilk yarinin sonlarina dogru gelen elle gol malesef kaderi degistirdi kotu oldu ve 2e yarinin hemen basinda gelen gol planlarimizi alt ust etti. Bu maci unutup haftaya Ankaragucu macina konsantre olmamiz lazim.

ne çabuk umudunuzu kaybettiniz her maç kazanılacak diye bir şey yok dünyada hiçbir futbol takımı her maç aynı seviyede top oynamıyor ayrıca sezon sonu başarılı olursak bu mesajı hatırlatırım sana

Sen benim önceki yorumlara bakmadan konuşma;) fiziksiz diyorum, lige hazır değil diyorum, top sürme kabiliyeti ardanın ilk çıktığı günkü kadar değil diyorum!!!! maçı izlediysen konuş. Ama adam olacak kumaşı var ve rijkaard adam edecek

Bence de, maçı İzledikten sonra gel.

Keşke Giovani Dos Santosu ilk dakikadan oynatsaydık ya Ayhan Akman'ın yerine..

Eskişehirspor gibi diri ve hızlı oyuncuları olan bir takım görünce bizimkiler şaşırdı bence,fizik gücü falan yalan oldu...

Eğer oyuncun iyi ise her maç oynatıcaksın ilk 11'de...

Benim bu maçta en çok sinirime giden şey ,

Emre Çolak'ın şutundan sonra dönüp Haldun Üstünel'e Emre'yi şikayet eden :badwords: herifti acayip uyuz oldum ona inat Emre'nin şut çekmesini istedim ceza olayı olmasa acayip saydırıcamda neyseeee..

Sorarım size dünyada söz sahibi olan hangi klüpte 20 metreye pas atamayan ön libero var? (bizde bir tane değil 2 tane var mübarek)

Defans yapmayı bilmeyen ve şişirme toplarla çıkan kaç defans oyuncusu var?

Sorarım size 22 yasında hemde kaptan olan bir adam bütün maç boyunca eli belinde sahada dolasmaya hakkı var mı?

Eğer sen buraları düzeltmezsen başarı elde etmen imkansızdır.

Elde ettiğin başarıda lokal basarıdan öteye gidemez

onuda böyle ıkına sıkına zorla elde edersin

hala lideriz rakiplerde daha cok puan kaybeder

hersey bizim elimizde

Futbolcu eleştirilmez mantığıyla fenerlilerin Aziz Yıldırım eleştirilmez mantığı arasında bir fark yok. Kayseri'de 2 puan gitti tamamdır olur gider. İnönü'de 1-0 korunamadı, tamamdır derbidir o da iyi 1 puan. Bugğn yen be kardeşim, yen artık o kadar yatırım yapılmış stad falan bitecek bu sene şampiyon olacaksın işte dünyaları yıkacaksın bu yıl şampiyon olup. bi geldim eve açtım 2-0. şaşırmadım da zaten ne şaşırcam orda 0-2 yazsa daha çok şaşırırdım. Şimdi inanılmaz stresli maçlara çıkacak takım ya Eskişehir'de kaybedilen 2 puan aranırsa sezon sonu? kim verecek hesabını?

Geri
Üst Alt