TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Diyeceğim şu ki iki haftada tamamen tezat futbol izledik aynı oyuncularımızdan. Bunu açıklayabilecek en iyi kelimeler deplasman fobisidir. Kendi sahamızdaki hırslı, arzulu oyunu deplasmanlarda oynayamıyoruz. Kasımpaşa'dan başka 2 farklı galibiyet aldığımız takım yok deplasmanda.

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

2010 beni ilgilendirmiyor 3.lige kadar düsmüsler. insAllah Es-Es dahada beter olur bidahada cikamaz aynisi Antalyaspor icinde gecerli.

antalya da hiç umrumda değil ama esesten oldum olası nefret etmişimdir anadolu ünide okuyorum hayatımda bu kadar ezik bi taraftar görmedim esteki arkadaşlar ne demek istediğimi daha iyi anlarlar kendilerini barçadan üstün görüyorlar ve bizde göz göre buna 2 senedir katlanıyoruz şu an arabalarla şehir turu yapıyorlardır ve dövüp bıçaklayacak galatasaray formalı adam bekliyorlardır onların taraftarlıktan anladğı bu

Şu maçı Fenerle yapsaydı, onlara en az 6 dakika uzatma verirdi hakem, yenecez diye söylemiyorum, ama öle işte.

emre çolağın o şutu girse yeni arda olcaktı

eskişehir acaba beşiktaşla gene evinde karşılaşsa bu oynadıkları oyunun % kaçını oynarlardı?

bu hafta sonu fenerle fark yine 5 puan olur önemli olan su asamada bursanın takılmasıdır.

Neyse ne kadar konussak bos artik onumuze bakmaliyiz

Leo

Sabri Emre Servet Caner

Sarp

Ayhan-Elano

Keita Jo Gio

bu 11 le cikmaliyiz

Bence reijkaard artık bindiği dalı kesmeye başladı.Keita gibi kritik adamı alıp emreyi koymak tam bir kumardı ve rıza çalımbayın ekmeğine yağ sürdü.Çalımbay agresif bir oyunla bizi bunalttı,3 kez adam gibi geldiler ve bunların 2sini gole çevirdiler.Zaten böylesi posizyonları harcamaz iseniz maçı kazanıyorsunuz.Biz dişli rakiplere karşı etkisiz oynuyoruz,defansımız hep hata veriyor.Orta alanda ayhan ve topalın yerlerde sürünmesi es-ese yaradı.

Şuanda öyle bir tablo oluşduki fener bile şampiyon olabilir.trabzon ve fener maçları dönüm noktaları olacak ,artık bazı şeyleri oyuncuların düşünmesi lazım.Frank reijkaardda artık şapkasını önüne alıp iyi düşünmeli.Elinde güzel bir kadro var ve biz artık güzel futbol görmek istiyoruz.Şu maçda baros ve kewell haricinde ciddi bir eksiğimiz yoktu dolayısı ile reijkaardın biraz teknik hatalara düşdüğünü ve özellikle oyuncu değişikliklerini hatalı yaptığını düşünüyorum.

Elbetteki reijkkardı yerden yere vuracak değilim ama artık son maçlara geliyoruz,arayı açmak yerine rakiplere kapatıyoruz ,reijkaardın yumuşak davranmaması lazım takıma karşı çünki bizim oyuncularımız avrupa standartlarında profosyonel hareket etmiyorlar,yabancılarda avrupaya göre gevşek hareket ettiklerinde ortaya disiplinsiz ve agresif olmayan bir takım çıkıveriyor.

Sakatlıklar veya hakem hatalarından bahsetmek istemiyorum çünki her zaman olan şeyler,ben takımın sahada gevşek ve gayriciddi davranışlarından oldukça rahatsız olduğumu dile getiyorum,bunuda önleyecek tek kişi frank reijkaarddır ama reijkaard yumuşak bir teknik adam olduğundan oyuncular rahatça takılıyorlar.

Bunun sonucu işte bu es-es maçı skorudur...

Ayrıca hakem 1. goldeki eli görmese de 2-0'dan sonra biz bastırırken lehimize çok karar verdi. Mesela penaltımız böyleydi. Hakemi eleştirmiyorum o yüzden. Takım olarak kötüydük. Büyük kulüp olduğumuza göre bahanelerin arkasına saklanmamalıyız.

eskişehir acaba beşiktaşla gene evinde karşılaşsa bu oynadıkları oyunun % kaçını oynarlardı?

Yahu bu ne kadar saçma bir anlayış,adam oynayacak tabi kalesini açıp gel Galatasaray bana gol at,beni yen mi diyecek çok komik duruyor buradan böle şeyler tasvip edilmez.

senin takımın çıkıp oynamayacak,adam gibi mücadele etmeyecek sonrada bahaneyi eskişehir bize başka oynadı diye bulacaksın

olmadı bu olmuyor.

Konu Topal'dı, önerin Elano oldu o bölgeye.. Saçmaladığının farkına varırsın umarım. :D :D Oynamayan adamları öven, taraftar profilini oldum olası gülünç bulmuşumdur.

Neyse, elle kesilen atağımızdan, elle yediğimiz golden bihaber olan ya da maç bittikten sona unutmuş olan arkadaşlara bir tavsiyede bulunayım. Bugün illa futbolculara sallayacam ben diyorsanız, Topal'a sallayana kadar Keita'ya, Arda'ya sallayın.

Neyse size iyi sallamalar... Meydan sizindir. Ama sakın bugün salladıktan sonra, kazandığımız maçlardan sonra ortaya çıkmayın. Çünkü sizi, herkes gayet iyi biliyor. Haftaya Ankaragücü'nü yeneriz, bugün salladığınız oyuncuları, hep beraber översiniz.

Elano,Atletico Madrid maçlarında ön libero oynadı ve gayet başarılıydı.Xavi ve Lampard özelliğinde bir futbolcu.Sarp ve Topal kadar mücadele gücü yüksek.

Öte yandan benim gibi Frank Rijkaard'ta saçmaladı demeye getiriyorsun,çünkü sen beni sallada Rijkaard'tan daha iyi biliyorsun futbolu demekki:rolleyes:

Rijkaard,Elano'yu lig maçlarındada ön libero gibi oynattı defalarca;)

Ek olarak sallayanlar ve sallamayanlar diye iki sınıfa ayırmak kadar işin kolayı olmadı bu başlıklarda,işin kolayına sende kaçsan ha bir eksik ha bir fazla ne fark eder?

Maçı baştan çıkaran bir adam vardı sahada Mehmet Topal ilk geldiği günden beri bu adam Galatasaray da nasıl oynar diye düşünüyorum hala düşünüyorum ve bu adamı izleyen milyonlaca taraftar kahrolurken(top kontrolü denen birşey sıfır,kafası yerde maç oynayan ,dünyada az bulunur top kontrol şekli,yan oyuncuya pas atamayacak kadar aciz)bizim yönetimiz görmüyorlar mı diye esefle durumu izliyorum

bu akşam nihayet ben kötü futbolcuyum bu takımda yerim yok der gibi patlamasını yaptı ve 3 puan mal oldu.

ayhan: yahu bu adamı neden oynatırlar bu kadar al gülüm ver gülüm oynayan kim var acaba

Ve Frank geçen hafta dahiyane dediğim sistem ve oyuncu değişiklikleri bu hafta inadına bir çırpıda ezdi geçti.

maça ayhan ve topal ile yani iki çapa ile başlayarak korkak başladığını itirfat etti rakibine

ve 1-0 yenikken 2.yarı oyuna hamle yapmayarak başladı.

ve 60.dakka seyirlerinde henüz çömez olan emreye kurtarıcı gibi sarılarak bu vakkitten sonra karambol yaratarak gol atacak adamı keita yı aldı,bunu kabul etmek mümkün değil.

bu akşma olmadı hem futbolcular hem frank maça kafa olarak asılamadılar ve nitekim şampiyonluk yolunda müthiş bir kazık yedik.

Bu üç puanı Trabzon deplasmanında çok arayabiliriz.

Sabri yede öle diyodunuz noldu ? Futbolcuların arkasında durmayı ne zaman öğreneceksiniz galip gelincede bunları yazın haftayada başka birilerine sallarsınız bırakın bu işleri ya

takımların bizi durdurma şekli bu!! tamamen kapanıyorlar, mutlaka hata yapacağımız için o da gol oluyor. Çünkü kasımpaşa gibi oynasalar 4-5 yerler. buna çözüm bulamıyoruz. zaten ortasahada top yapamıyoruz. bu sene böyle gidecek bu. seneye mutlaka transferler yapılır. Defansta Neil-EmreG.. bu değişmemeli. servet olmaz artık, olmuyor.

Bence reijkaard artık bindiği dalı kesmeye başladı.Keita gibi kritik adamı alıp emreyi koymak tam bir kumardı ve rıza çalımbayın ekmeğine yağ sürdü.Çalımbay agresif bir oyunla bizi bunalttı,3 kez adam gibi geldiler ve bunların 2sini gole çevirdiler.Zaten böylesi posizyonları harcamaz iseniz maçı kazanıyorsunuz.Biz dişli rakiplere karşı etkisiz oynuyoruz,defansımız hep hata veriyor.Orta alanda ayhan ve topalın yerlerde sürünmesi es-ese yaradı.

Şuanda öyle bir tablo oluşduki fener bile şampiyon olabilir.trabzon ve fener maçları dönüm noktaları olacak ,artık bazı şeyleri oyuncuların düşünmesi lazım.Frank reijkaardda artık şapkasını önüne alıp iyi düşünmeli.Elinde güzel bir kadro var ve biz artık güzel futbol görmek istiyoruz.Şu maçda baros ve kewell haricinde ciddi bir eksiğimiz yoktu dolayısı ile reijkaardın biraz teknik hatalara düşdüğünü ve özellikle oyuncu değişikliklerini hatalı yaptığını düşünüyorum.

Elbetteki reijkkardı yerden yere vuracak değilim ama artık son maçlara geliyoruz,arayı açmak yerine rakiplere kapatıyoruz ,reijkaardın yumuşak davranmaması lazım takıma karşı çünki bizim oyuncularımız avrupa standartlarında profosyonel hareket etmiyorlar,yabancılarda avrupaya göre gevşek hareket ettiklerinde ortaya disiplinsiz ve agresif olmayan bir takım çıkıveriyor.

Sakatlıklar veya hakem hatalarından bahsetmek istemiyorum çünki her zaman olan şeyler,ben takımın sahada gevşek ve gayriciddi davranışlarından oldukça rahatsız olduğumu dile getiyorum,bunuda önleyecek tek kişi frank reijkaarddır ama reijkaard yumuşak bir teknik adam olduğundan oyuncular rahatça takılıyorlar.

Bunun sonucu işte bu es-es maçı skorudur...

+ 1905 hele bir ara takım disiplinden öyle koptu ki sahada eskişehirli futbolcuları dövmeye basladılar

Yahu Ardayi oyunda tutup Keitayi aldi oyundan, ben bunu hale anlamiyorum.

Bu duruma getiren futbolcular toparlanmasını da bilecektir.Bundan sonra zor deplasman olarak Trabzon kaldı.Bir de bu taraftan bakalım.

Osman kardeş lütfen rahatsızlık duyduğun mesajları raporla.

yo ispiyonculuk olur,ben ceza aldım daha önce caza almanın ne olduğunu bilirim.benim isdediğim hakaret etmesinler.uyarılsınlar sadece bende suç işlersem aynısı olsun,forumdan uzaklaştırılmaya karşıyım.özür dileme şartı getirilebilir mesela,bilmiyorum.bugüne kadar bu forumda kimseyi aşağıladığımı hatırlamıyorum.evet bazen bugün yenildiğimiz maçta olduğu gibi skora üzülüp veryansın ediyorum,dayanamıyorum elimde deil.iisterlerse skor taraftarı desinler,canları saolsun.umarım birgün bende yenilmemize rağmen hayat devam ediyor kıvamına gelirim.yenildiğimizde hayattan nefret ediyorum.beni hayatta kendimi mutlu hissettirecek bi GALATASARAY var.gerisi boş.

bu hafta sonu fenerle fark yine 5 puan olur önemli olan su asamada bursanın takılmasıdır.

kasımpaşayı yenerler de o liderlik baskısını kaç hafta kaldırabilirler orası meçhul ama gerçek şu ki en zor maçları olan gs ve bjk maçlarının son 2 haftalarda olması adamların o haftalara kadar biraz daha havaya girmesine neden olacaktır bekleyip görelim ben şampiyon olacağımıza inanıyorum bugun de çok fazla üzülmedim çünkü çok havaya girmiştik 5 farkla çıkıp içerde fenere yenilmektense ben esesi tercih ediyorum çünkü kontrollu oynamayı başaramıyoruz bu açık

Geri
Üst Alt