TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Ayrıca hakem 1. goldeki eli görmese de 2-0'dan sonra biz bastırırken lehimize çok karar verdi. Mesela penaltımız böyleydi. Hakemi eleştirmiyorum o yüzden. Takım olarak kötüydük. Büyük kulüp olduğumuza göre bahanelerin arkasına saklanmamalıyız.

2-0 dan sonra diyet ödedi hepsi bu neticede bugunkü yenilgide kimse hakemin etkisi yok diyemez.

Cevap: TSL 2009/10 24. Hafta | Eskişehirspor 2-1 Galatasaray | 8 Mart | Maç Sonucu

Emre Çolak'a da sallamayı bırakın. Çocuğun hiç bir suçu yok. Keita maçta etkin değildi ve Rijkaard onu çıkardı. Tartışmaya gerek yok.

Ayrıca hakem 1. goldeki eli görmese de 2-0'dan sonra biz bastırırken lehimize çok karar verdi. Mesela penaltımız böyleydi. Hakemi eleştirmiyorum o yüzden. Takım olarak kötüydük. Büyük kulüp olduğumuza göre bahanelerin arkasına saklanmamalıyız.

renktas, hakem cok art niyetliydi. o elle pozisyonda sonra devre arasi o kadar utanmis olacakki, bari ikinci yari isi biraz duzeltim dedi. ama is isten gecmisti, cunku hemen 2-0 oldu. yani istedigi oldu hakemin.

Keita çok kötü oynadı bugün ama bende bu değişiklikten biraz korkuyorum geleceğe bir yansıması olur mu diye?Çünkü Keita'da bu durumlarda tavır koyma,alınma gibi bir havayı hep sezmişimdir.

Yahu Ardayi oyunda tutup Keitayi aldi oyundan, ben bunu hale anlamiyorum.

ardanın kart göreceği açıktı da bu kadar saçma sapan kart görmesi tuhaftı yahu elle yediğimiz golde bile o kadar isyan etmedi

Elano,Atletico Madrid maçlarında ön libero oynadı ve gayet başarılıydı.Xavi ve Lampard özelliğinde bir futbolcu.Sarp ve Topal kadar mücadele gücü yüksek.

Öte yandan benim gibi Frank Rijkaard'ta saçmaladı demeye getiriyorsun,çünkü sen beni sallada Rijkaard'tan daha iyi biliyorsun futbolu demekki:rolleyes:

Rijkaard,Elano'yu lig maçlarındada ön libero gibi oynattı defalarca;)

Ek olarak sallayanlar ve sallamayanlar diye iki sınıfa ayırmak kadar işin kolayı olmadı bu başlıklarda,işin kolayına sende kaçsan ha bir eksik ha bir fazla ne fark eder?

Elano'yu Topal'ın yanında ikinci önlibero oynatmakla, Topal'ın yerine önlibero oynatmak aynı şey mi?

Tek güvencem zaten, herkesin futbolun kitabını yazdığı bi ülkede, FR gibi futbolu yeni yeni öğrenmeye başlamış bir teknik direktörümüz olması.

Hafızalarınız Topal'ın, 2 sezon önceki şampiyonluğumuzdaki payını ya da Avrupa Şampiyonasındaki performansını hatırlayamayacak kadar rezil durumdaysa, sizin için tek yapabileceğim üzülmek olur.

konu ile alakası yok ama kewell ile baros eger 2-3 hafta içinde dönmeyeceklerse bence daha dönmesinler.

yo ispiyonculuk olur,ben ceza aldım daha önce caza almanın ne olduğunu bilirim.benim isdediğim hakaret etmesinler.uyarılsınlar sadece bende suç işlersem aynısı olsun,forumdan uzaklaştırılmaya karşıyım.özür dileme şartı getirilebilir mesela,bilmiyorum.bugüne kadar bu forumda kimseyi aşağıladığımı hatırlamıyorum.evet bazen bugün yenildiğimiz maçta olduğu gibi skora üzülüp veryansın ediyorum,dayanamıyorum elimde deil.iisterlerse skor taraftarı desinler,canları saolsun.umarım birgün bende yenilmemize rağmen hayat devam ediyor kıvamına gelirim.yenildiğimizde hayattan nefret ediyorum.beni hayatta kendimi mutlu hissettirecek bi GALATASARAY var.gerisi boş.

Şuraya bende katılıyorum..Ama takımımıza güveniyorum..

2-0 dan sonra diyet ödedi hepsi bu neticede bugunkü yenilgide kimse hakemin etkisi yok diyemez.

Tabiri caizse hakem maçın içine etti ama hakeme sallamıyorum. Maçı kaybetmemize sebep olan 1 numaralı etken o olmadığı için.

O değilde ne derseniz deyin benim şahsi görüşüm şu takımdaki bütün oyuncuları düşünseniz hiçbiri yetenek olarak Giovani dos Santos ve Keita kadar yetenekli değiller...

Özellikle Giovani Dos Santosun maçın ilk dakikasından itibaren oyunda olması gerektiğini düşünüyorum adam 90 dakika boyunca deli gibi koşup pres yapıyor,çalım atıyor,pas veriyor,adam geçiyor,defansa yardım ediyor Eskişehirsporu yorardı ilerde...

Dua edelimde sezon sonu Gio'yu alalım tek isteğim bu,birde Dünya Kupasında iyi oynarsa Meksika bir yerlere gelirse asıl olay o zaman başlayacak...

medya da çok acayip bir olay var: şampiyonluk yarışında tek rakibimiz fbymiş gibi çok enteresan yorumlar dönüyor. bjk,bursa, yokmuş gibi davranılıyor. Asıl rakibimiz son haftalara girerken Bjk olacak göreceksiniz.

bugün takımı izlerken gerçekten inanamadım arkadaşlar şampiyonluğa giden bir takım hırslı olur takım içinde yardımlaşma ön planda olur ama bunların hiçbiri yoktu sahada rakip üzerimize gelmek istemiyorken bile resmen gelin bize gol atın dedik bu durum galatasaraya yakışmıyor..... şampiyon olacaksak takımın buna inanması lazım

Manyakmısın abiciğim adamlar aldığını şişirdi nasıl önde basacaktık?

nasil onlar bizim savunmaya pres yapti bizde yapmaliydik anlamam top sisirimisler falan filan, biz pres yapsaydik eli ayagi dolanirdi defansin, hataya zorlardik zaten hep kazma futbolcularla dolu defanslari, uzun adamlarla, top kullanamayan adamlarla

bu mağlubiyetin sorumlusu şu şu diyerek ne geçiyor elinize arkadaş. bir takım maç kaybediyorsa Topal, Servet yüzünden değil takım halinde kaybediyor. illa ki birisini suçlamaya gerek yok.

Keita niye çıkmışmış, Emre niye girmişmiş boş iş bunlar. 2 puanlık avantajımız var ve bunu iyi kullanmalıyız. Zor maçlar oynayacağız ama daha iyilerini yapabiliriz.

2 puanlık avantajımızın garantisi yok maalesef. Bursa bu hafta kazansın, D.Bakır maçı içinde hükmen galibiyet vs alırsa bir bakmışsın 2 puan geridesin. Hatyadır bugün oynanan oyun.

Kusura bakmayın, E.Çolak çok iyi bir yetenek tamam. Ama yöneticileri bile çıldırttı. Ayrıca fiziken yetersiz ve erken bu tip maçlar için. Keita gibi heran gol atıp-penaltı yaptırabilecek adamı çıakrıp E.Çolak girmez. Sorun burda.

Takım olma yolunda güzel bir ders almış olduk. Defansta top oyalamalar falan saçmalıktır bu devirde heleki deplasmanda. Topa sahip olmak demek ilerde veya orta sahada kontrol etmek demektir. Top yeteneği düşük 2-3 adam ile top çevirmek hatadır.

Hakemin kararları yüzünden maç gitti doğru ama hatalar olucaktır. Asıl sorun bizim ne yaptığımız. Bazı oyuncuların özgüveni yüzünden oluyor bunlar. Çok önemli bir avantaj eridi bitti gitti. Şampiyonluk için ne kadar erkense, şampiyonluk gitti demek içinde o kadar erken bazı heyecanlı arkadaşlarımıza belirtmek istedim. Bundan sonra puan kaybı yapma lüksümüz kalmadı. Haftaya Arda yok bakalım nasıl bir performans izleyeceğiz. Tek mutlu olduğum nokta skor değiştiğinde ileri çıkıyor olmamız geçen sene bu yoktu mesela. Koca devreyi yan paslar ile geçirdik sonuç normal. Hakeme saygılar.

antalya da hiç umrumda değil ama esesten oldum olası nefret etmişimdir anadolu ünide okuyorum hayatımda bu kadar ezik bi taraftar görmedim esteki arkadaşlar ne demek istediğimi daha iyi anlarlar kendilerini barçadan üstün görüyorlar ve bizde göz göre buna 2 senedir katlanıyoruz şu an arabalarla şehir turu yapıyorlardır ve dövüp bıçaklayacak galatasaray formalı adam bekliyorlardır onların taraftarlıktan anladğı bu

Onlarda biraz seref olsa bjk'ye yatmazlar hep.

Şampiyon olucaz

Zaman zaman böyle kayıplar olur fazla moralleri bozmaya gerek yok Es Es bu ligin en zor 3 deplasmanından biridir.

Bu duruma getiren futbolcular toparlanmasını da bilecektir.Bundan sonra zor deplasman olarak Trabzon kaldı.Bir de bu taraftan bakalım.

Yenile yenile bi Trabzon kaldı hakikatten!

Sabri yede öle diyodunuz noldu ? Futbolcuların arkasında durmayı ne zaman öğreneceksiniz galip gelincede bunları yazın haftayada başka birilerine sallarsınız bırakın bu işleri ya

Sen benim yazılarımı takip et ,ondan sonra gel sabri ye de ona da buna da şöyle dediniz, de..

ben en başından beri Topal ve Ayhan ı bu takımda istemiyorum ,arkasında duracağım adamları ben çok iyi bilirim bana futbolu öğretme,eğer galatasaray a katkısı olmayacaksa ve olmuyorsa bir adamın ben niye arkasında durayım

bu işten para kazanıyorlar ve iyi olmak zorundalar,kimse benim babamın oğlu değil

galatasaray sevgisi futbolculardan daha ağır basar bana.

onun için galatasaray sevgisini ve tutuculuğunu bana öğretme ben kişsel olarak yorum yapmıyorum bu adamların oyun stili ve vizyonu Galatasaray a uygun değildir.

bi kaç sayfa önce paylaşıldı işte 2 sezonda bjkden yediği goller açık daha konuşmaya gerek bile yok

Geri
Üst Alt