TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 3-0 Ankaragücü | 14 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 3-0 Ankaragücü | 14 Mart | Maç Sonucu

S.Ulueren gibi çapsız bir adamın yorumcusuda bu kadar olur zaten

Cevap: TSL 2009/10 25. Hafta | Galatasaray 3-0 Ankaragücü | 14 Mart | Maç Sonucu

güiza için antudan bi yorum :D

hani kaçırsalar kaybolsa babam olsa aramam bu güizayı ::D

angutun biri çıkıp birazdan bunu derse şaşırmam '' o düşen bendim statları kapansın diye attım kendimi aşağı '' :D

Fenerlidir büyük ihtimalle o aşağıya düşen vatandaş.Kapalı'nın önüne geçip hareket çekersen böyle olur.Amacı belli zaten,gönderilmiş stada birileri tarafından.(!) Hatta Yeni Açık köşede o yabancı maddeleri atanlar da Galatasaray taraftarı değildir.Sonraki hafta Fenerbahçe maçı olduğunu düşünür taraftar.Biraz olsun düşünebiliyorsa.Provakatörler işbaşındaydı bugün...

Bu arada Neilin ofansa ciktigi zaman (sag beke gectikten sonra) cok etkili paslari oldu. Ofans anlaminda cok begendim Neili sag bekte.

Bizim Türk futbolcumuz kafasini kaldirip, dikine, akilli pas falan atamiyor yahu.

Adam Ingilterenin 2 sinif bir takimdan geliyor, kalite olarak bizimkilere fark atiyor...

Fenerlidir büyük ihtimalle o aşağıya düşen vatandaş.Kapalı'nın önüne geçip hareket çekersen böyle olur.Amacı belli zaten,gönderilmiş stada birileri tarafından.(!) Hatta Yeni Açık köşede o yabancı maddeleri atanlar da Galatasaray taraftarı değildir.Sonraki hafta Fenerbahçe maçı olduğunu düşünür taraftar.Biraz olsun düşünebiliyorsa.Provakatörler işbaşındaydı bugün...

kesinlikle katılıyorum hiç bir galatasaraylı o dangalaklığı yapmaz bu kadar eminim bizden olmadığına ya zaten hemen tepki geldi o atana gördünüz

Harika oldu.Bu maçı alırsak tamam diyordum ve şimdi diyorum. TAMAMDIR BU İŞ !

öyle olmuyor iste ama. Allah korusun Fenerbahce ve Trabzon'a karsi puan alamazsan langirt asagi 4'üncü bile olabilirsin 2 haftada.

Bu arada Neilin ofansa ciktigi zaman (sag beke gectikten sonra) cok etkili paslari oldu. Ofans anlaminda cok begendim Neili sag bekte.

Bizim Türk futbolcumuz kafasini kaldirip, dikine, akilli pas falan atamiyor yahu.

Adam Ingilterenin 2 sinif bir takimdan geliyor, kalite olarak bizimkilere fark atiyor...

Neill bizim vazgeçilmezimiz oldu yav . Adam çok sağlam çıktı.

Tribünden düşen 75 li ne olmuş son durum nedir ?

Bu arada tribünden düşen arkadaş fenevli ise ne diyeceğimi bilemiyorum.

ASY de bir başka oynuyoruz,deplasmanlardada artık bir istikrar yakalarsak şampiyonluğu bizden kimse alamaz!

ankaragücü korner atarken sahaya para atan şahsiyetsizlerde büyük ihtimal araya sızmış proveketör fenerlilerdir..Akıllarınca futbolcuya zarar verip sahayı kapattıracaklar..

Ezikler sizi..

Gayet güzel oldu bu galibiyet. Süper oynamadık ama maçın her anında galibiyeti alıcağımız belli oluyordu.

Keita insan değil :) maç içinde ritmini tutturduğu zaman kesinlikle durdurulamıyor. O iyi olduğu zaman da takım coşuyor. Resmen sol kanadı unuttuk Arda da olmayınca. Dos Santos iyi değildi bugün ama bunun sebebi de sol kanadı unutmamızdı. Jo'da maç içerisinde gayet etkili ve iyiydi ne zamanki sol kanada geçti onun da adını duymaz olduk. Aslında maç tam Dos Santos'luk bir hale gelmişti ama Keita maça damgasını vurunca başka bir desteğe ihtiyaç kalmadı :)

Gökhan Zan yerine Neill sezon başında takıma kazandırılsaymış şu anda daha iyi bir yerde olabilirmişiz ligde. Hem kestiği hemde oyuna soktuğu toplar çok iyiydi. Servet bu işe bulaşmayınca takım defansa yapılan baskıyı da iyi kırdı.

Sabri'yi de özlemişiz Keita ile sağlam yardırdılar sağ taraftan.Hem kademeleri çok iyiydi hem de Keita'ya verdiği destek.

Kral'ın geri dönüşü ise süper oldu :).

Bu maçta ASY'deymiş gibi oynamadık.

Bugün iyi mücadele ettik,golün erken gelmeside maçı Kasımpaşa havasından ve stratejisinden çıkardı.Bence Gs futbolcusu ASY'de bir başka oynuyor.Sizin dediğinize cevap olarakta sadece Keita ASY'deymiş gibi oynadı ve yetti!

Buarada Neill ile defansımız çağ atladı!Ama genede Neill ve Emre Güngör daha iyi ikilidir.

Geri
Üst Alt