Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor - Galatasaray | 21 Mart |19.00
trabzonsporda top kullanmasını bilen oyuncular;
serçuk ( cezalı sanırım )
alanzinho ( ilk 11 başlamıyor son 3 4 maçtır, bizim maçta başlar yada başlamaz )
colman
serkan ( önünde hakan balta ağır kalabilir ama caner oynarsa pek bişey yapamaz )
gabric ( bu adam ne yapar çözemedim henuz )
yukarıdaki 4 adam da oynasa ne olabilir? sadece 2 3 adamın yaratıcılığına kalmış bir takım trabzonspor... en son oynadıkları antep maçında farktan kurtuldular resmen... son dakikadaki beraberliğe sanki galip gelmiş gibi sevindiler...
bana göre sıradan bir anadolu deplasmanından farkı yok bu maçın, trabzonspor'un aman aman bir futbol oynayabileceğini sanmıyorum... kadrosunda çok düz sayılabilecek futbolcu dolu... bizim maçta bu düz olan adamlar olağanüstü oynarlarsa onu da bilemeyiz herhaldeki...
oynadığı zaman soldan alanzinho ve gabric ( bu ikisi aynı anda oynamıyolar genellikle ), sağdan serkan balcı, ortadanda selçuk ve colman ile oyun kurmaya çalışan bir takım... caner ileri çıkar da geri dönmeyi unutursa serkan o boşlukları iyi kullanabilen bir oyuncu, orda sıkıntı yaşatabilir... onun dışında orta göbek, sağ kanat ve defansın göbeğinde bir tehlike yaratacaklarını sanmıyorum... tabii eskişehir maçı gibi harika pas hataları yapmaz isek...
elano - msarp - barış... bu 3lü ile çıkacaktır sahaya rejkaard... trabzonun ortasahasındaki oyuncular düzler ama çok koşup mücadele ediyolar, onlara karşılık vermek için diri bir ortasaha lazım...
sonuçta kolay bir galibiyet alırız diye düşünüyorum...