TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

sabır sabır da nereye kadar ya. elanonunda canerinde bilmem kiminde... yani şu takımı yenemiyoruz hatta hiç bir takımı yenemiyoruz deplasmanda ya. olacak iş değil yani. yazıklar olsun ya. fb de yener bizi yani kimse kusura bakmasın ya. sinirden ne yazacağımı şaşırdım. rijkardda kalkamadı bu işin üstesinden. yazık yönetime ya. almadığı adam kalmadı. getirin şu geretsi lucescuyu ya. ne bu halimiz. yüreksiz adamlar topluluğu olduk resmen...

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

bu saatten sonra şampiyon olur muyuz hiç bilmiyorum, belki oluruz, belki haftaya feneri de yeneriz, ama şu bir gerçek ki, bu sezon şampiyon olsak da hiç birşey oynamıyoruz, olmasak da oynamıyoruz, bir başlık vardı 2-3 gün önce neden önde pres yapmıyoruz diye, orda bazı yorumcu arkadaşlar müthiş futbol bilgileri ile pres futbolu bitmiştir hede höde diye ahkam kesiyorlardı, Eskişehir maçında yenilen ilk gol, bugünkü gol, o bitmiş pres futbolunu rakipler oynayınca 6 puanımızı aldılar götürdüler, bize de öyle Bursanın ardından bön bön bakmak kaldı.

O değilde Ben bir tek oyuncuyu beğenmedim kimse kızmasın oda CANER. Ne buya birtane orta açamadı sinir etti beni maçta.

Ama kimse Emre'ye laf söylemesin lütfen oda hayatının hatasını yapmıştır.
Neden söylemiyoruz ki .

Barış Özbek,Mehmet Topal,Mustafa Sarp,Ayhan Akman...

Bursa'nın galibiyeti durumunda bizim işimiz tehlikeye girer.

Takımımızı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. barosun girmesi ve 4-4-2 ye dönmemiz ile harika bir top oynadık. .

olay bu diyorum başka bişi değil sen çok mu biliyosun diyebilirsiniz ama bize bu sistem gidiyo işter kardeşim,en azından bu sene

buraya kadar, yahu allah askina kovun bütün oyunculari ben cihanlari orhanlari saidoulari geri istiyorum arkadas,ULAN 3 kulvari da kaybettik hala burada Yok efendim en iyi takim bizim diyenler mevcut,Hani nerede en iyi takim???? hani neredeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?Ulan fenevbahce bile bizden iyi, arkadas bir defa insan yenmezmi deplasmanda??? bir defa allah askina bir defa??bildigim bütün beddualari ettim cogu galatasaray oyuncusuna hic bir ise de yaramiyor, o kadar sinirliyim ki, Göz göre göre kuslari sampiyon yapiyoruz, Arkadas oynatma o zaman keita yi eger deplasman maclarini kaldiramiyorsa oynatma be rijkaard, oynat iste aslan yürekli emre colagi, oynat cem sultan bize ruh gerek RUH RUUUUUH RUUUUUUUUUUUUUUUUUH istemiyorum bu oyunculari,ben 11 tane aslan yürekli oyuncu istiyorum METIN OKTAY gibi HASAN SAS gibi ölümüne oynayan, 11 tane mankeni sahada görmekten biktim, komple takim FOOOSS

OLmayınca olmuyor Bana göre iyi bir oyun ortaya koyduk çokta güzel pozisyonlar bulduk daha trabzonlular franconun yüzünü göremeden 2 tane gol pozisyonuna girdik

Ama Olmadı Sağlık Olsun

Bu Arada Keita Neil Santos maçın iyi isimleriydi

Caner ise ( korner ve ortaları hariç ) iyi oynadı

M.Sarp Barış Elano isteksizdi

Yarın sabah bu maçı unutup artık fener maçına hazırlanmalıyız

Şampiyonluk gitti diyenler sanırım bursayı şampiyon ilan ettiler şimdiden. Bursa yarın denizliye puan verecek. Ama feneri kesin yenmemiz lazım. Yoksa haftaya iş biter.

bu puan kaybı elbet çıkacak birinden o biri de sensin iğne kanarya

TFF Bundan sonra ki her maçı Ali sami Yen de oynatırsa belki şampiyon oluruz !!!

sen deplasmanda trabzonu es esi bursayı fenevi bjk yi yenemiyosun bu maçlardan 1 puan alıyosan şampiyon olma kardeşim olma ya.eğer haftaya fener maçı kazanılmazsa yazıklar olsun bu takıma.stadı başlarına yıkar taraftar yemin ederim

Bu maçın hakkı bu olduğuna inanamıyorum. O Onur artık 50 maç yatar.

Şampiyonluk gitti gibi eğer bursa kazanırsa ki kazanacak heralde puan farkı 5 olacak buda bizim diğer tüm maçları kazanmamız bunların içinde fb ve bursa maçıda dahil bursanıda bir maç ekstradan kaybetmesi gerekiyor hayal kurmanın alemi yok deplasmanda varlık gösteremiyorsak 17 tane deplasman maçının hepsini diken üzerinde bir şekilde oynuyorsak hiçbir zaman rahat bir şampiyonluk elde edemeyiz.

Arda nın eksikliği ciddi biçimde hissedildi, markajın Keita ya yoğunlaştığı anlarda Arda dağıtırdı Trabzonu

Ayrıca Arda ve Elano nun aynı anda olmadığı zaman çift forvete dönmenin bir faydası olmadı

Bu maci gectimde nasil olurda baris gibi birine 90 dk tahamül edebiliyor Frank & Johan anlamis degilim.

Geri
Üst Alt