TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cimbombomum benim! Biricik sevgilim! Söyle senden baska, kimin var benim?! Seninle AGLARIM seninle GÜLERIM! Söyle senden baska, kimin var benim!

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Bursa puan kaybedecek te Şampiyon olacağız.Bu kadar sorumsuz takım ben görmedim.Trabzon'a o kadar yolu giden arkadaşlarımızı tabi fazla düşünmez o takım.Çalım atınca çok bi marifet oluyor sanki.Bu kadar içimin acıdığı bir durumda ben çok iyi mücadele ettiniz bravo gibi yapmacık cümleler kuramam kimse kusura bakmasın.

Emre olmasaydı 4 gol yerdin onu düşünerek birazda adamın hatasını bildirebilirsiniz. Ama adamı yerden yere vurmanın anlamı yok.

Üstad Emre o hatayı yapmasaydı o kadar ileri çıkmayacaktık geride de o kadar açık vermeyecektik , daha temkinli oynayacaktık . Bir de öyle düşün .

kendinize gelin nereye gidiyor sampiyonluk haftaya eziklere koyariz

şimdi feneri yen bide bursanın puan kaybını bekle ohooooo

trabzon ne zaman ortasahada pas yaptı o kadar kolay geçti ortasahayı sanki bizden kimse yokmuş gibiydi ortasahada...

sene sonu 2 yada 3 tane dmc almadıktan sonra şampiyonlar ligine gitsek bile hüsran olur... barışı halısaha maçlarına bile çağırmam...

sadece kendi sahamızda yıldızlaşacak futbolcu istemiyoruz.çünkü bu durumda her halukarda şampiyonluk yaş.e ozaman niye uğraşılıyo.paralar savruluyo.kur ozaman 10 milyonluk bir dirençli anadolu takımı.ne şiş yan sın ne kulübün paraları.off ne diyorum ya sıyırmaya başladım galiba:D

fenev maçını kazanamazsak unutun şampiyonluğu falan

Fener 2 atacak galip gelecez .. sonra haftaya gidip sivas yeniliriz .. iste böyle bir takim bu takim

Çok beklersin bu oyunla fener yener bizi..Zaten Asy de son 3 maçta 1 galibiyetimiz var oda volkanın hatasından attığımız bir gol.

Acin uleyn GS-FB topigini :evilsmile:

Bence yarin Bursa kazanirsa sampiyonluk gitti. adamlar birde Ankaraspordan 3 puan alacaklar daha. Ikincilik icin mucadele ederiz artik fb ve bjk ile.

yani kazanmazsa, hala sampiyonluk yarisin icinde mi olacagiz????

valla helal olsun ..

fb, bursa, ts, eskişehir deplasmanları 0 puan ..

bjk, gayseri deplasmanları 1 puan..

Tebrik ederim sizi....

şu ana kadarki sezonun özeti budur... diğer takımları fb bjk bursa da zaten yeniyorlar, sen bunları yenemedikten sonra git ötekilere 18 at ne fark eder...

ilk 2 ye girinde şampiyonlar ligi müziğini duyalım......

sadece kendi sahamızda yıldızlaşacak futbolcu istemiyoruz.çünkü bu durumda her halukarda şampiyonluk yaş.e ozaman niye uğraşılıyo.paralar savruluyo.kur ozaman 10 milyonluk bir dirençli anadolu takımı.ne şiş yan sın ne kulübün paraları.off ne diyorum ya sıyırmaya başladım galiba:D

:2_thumbs_up_-_anima

Çok beklersin bu oyunla fener yener bizi..Zaten Asy de son 3 maçta 1 galibiyetimiz var oda volkanın hatasından attığımız bir gol.

evet dogru ya fenerde sanki barca gibi oyniyor su ts eziklere 10 basar

Geri
Üst Alt