TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Bu maçtaki en büyük hata Ayhan'ın yerine Barış'ı oynatmaktı. Son 10 da oynanan futbolu görünce insan içinden diyorki demek isteyince oluyor. Böyle ruhsuz bir takım sizce nasıl şampiyon olabilir? İstediğin kadar kaliteli kadron olsun, istediğin kadar iyi oyna, inancın ve ruhun yoksa zaten maçı kazanamazsın.

Maçın en iyilerine gelirsek eğer bana Santos, Neill ve Mustafaydı. Kim ne derse desin Keita'nın küçük maçların adamı olduğunu bu maçtada gördüm. Atletico Madrid maçları dışında hangi büyük maçta iyi oynadı ki?

Santos inişli ve çıkışlı bir grafik çizmesine rağmen yaptığı deparlar, attığı çalımlar ile gerçekten de sahanın yıldızıydı diyebilirim.

Gelelim Caner'e...

Bir insan arka direğe hiçmi orta yapamaz? Bu nasıl bir ayaktır böyle? Son dk. ve sen şans yakalamışsın, ön direğe orta açıyorsun. Böyle bir zihniyet olamaz. Kimse bir maçta oyuncuları yere sokamazsın diye cevap yazmasın bana. Sezon başından buyana bu sürkeli böyle gidiyor, böylede gidecek.

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

herkes fenere şöyle atacaz böyle atacaz diyorda bizim rakibimiz fener değilki arkadaşlar uyanın artık yaa... deplasmanlarda maç kazanamıyoruz yaa hayret yaaa...

fenere 5 at sonra git sivasa yenil orda ne anladım bu işten ben???

Yahu bu kadar güzel kadromuz var, sadece orta saha zayif diye bu kadar puan kaybedilmez ki.

Bakıyorumda neden barış yerine elano çıktı deniyor.Kaç tane yabancı oynatactı acaba o arkadaşlar ?

deplasmanda ts yi yenemeyen takımın şl de ne işi var bursa gitsin

Bu mantıkla her türlü takımı aşağılayabilirsiniz. Biraz mantıklı şeyler yazalım. O zaman La ligada Almeriaya tenerifeye yenilen avrupaya gidemesin. Hatta trabzon 4. takım Valenciayı Sevillayayı yenemeyeni ligde atsınlar.

Rijkaard eğer inatla 4-3-3 oynatacaksa ileri uç şöyle olmalı

-Keita------Giovani-------Arda-

-------------Baros------------

kalite olarak iyiyiz başka bişeyde iyi değil

Bu mantıkla her türlü takımı aşağılayabilirsiniz. Biraz mantıklı şeyler yazalım. O zaman La ligada Almeriaya tenerifeye yenilen avrupaya gidemesin. Hatta trabzon 4. takım Valenciayı Sevillayayı yenemeyeni ligde atsınlar.

sadece ts değil tüm deplasmanla raynı kazandığımız deplasman söyleyin 1 tane yahu

Arkadaşlar Elano'yu çıkartmaktan başka çaresi yoktu çünkü yabancı bir oyuncu oyuna soktuğu için yabancı bir oyuncu çıkmalıydı kuralları bilin sonra Rijkaard'a sallayın.

bu 8,de 8 lafı bir forumda çokca gözüme çarpıyor.bilin bakalım neresi?:Daynı kaderimi paylaşıcaz şimdi bunlarla:(

aynı kaderi paylaşmıycaz haftaya bu gun bu saat de o 8de 8 lafı başka bi yerde çarpmaz gözüne;)

Yemin ediyorum burada okadar negatif yorum okuyorumki sinir oluyorum yemin olsun.

Tamam arkadasim. Yenildik, kötü oynadik takimini Elestir. Ama uslubuyla elestir yaa..

Sen takimina bukadar sayabiliyorsan, küçük düsürebiliyorsan, futbolcuna neredeyse küfür edebiliyorsan lütfen birak git. Elestir, ama elestirmeninde bir dozu vardir..

Caner çok mu iyi oynadi? Hayir.. Sinirmi oldum? Evet.. Ama asla küfür etmem. Galatasarayimza yakisan'da budur zaten..

rijkaard eğer inatla 4-3-3 oynatacaksa ileri uç şöyle olmalı

-keita------giovani-------arda-

-------------baros------------

yav bu sene 4-3-3 oynayamıyoruz işte ilk defa rijkaard a laf etcem istemeden olmuyo olmuyo olmuyo işte bu orta sahayla bu sene olmazzz

Orta sahamız çok güçsüz ya...

Barış Özbek(Almanya 3.liginden gelmişti yanlılmıyorsam)

Mehmet Topal(Bank Asya liginden)

Ayhan Akman(yaşı 33 oldu)

Yani bilmiyorum şampiyonluk ne kadar gerçekçi bu oyuncularla Özhan Canaydın zamanından kalma oyuncuların sıkıntısını çektiğimizi düşünüyorum...

Benim tek korkum Trabzonspor'a yenildik diye şimdi Adnan Öztürk'ün eline koz geçti seçimler öncesi :(

Geri
Üst Alt