TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Yahu bu kadar güzel kadromuz var, sadece orta saha zayif diye bu kadar puan kaybedilmez ki.

kadronun neresi güzel, manager oyununda güzeldir bu kadro tabi, UYANIN millet takim tel tel dökülüyor,bu takimin icin bos, bombos!!!

Cevap: TSL 2009/10 26. Hafta | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 21 Mart | Maç Sonucu

Valla hakeme saydırmak istiyorum.Ama neyse canımız sağolsun fener maçından başlayan bi seriyle sene sonunu kupayla göreceğimizi ümit ediyorum.

Yazık...

Arkadaşlar Elano'yu çıkartmaktan başka çaresi yoktu çünkü yabancı bir oyuncu oyuna soktuğu için yabancı bir oyuncu çıkmalıydı kuralları bilin sonra Rijkaard'a sallayın.

Müthişmi oynadı jo cıkarsın onu o zaman..

Rijkaard eğer inatla 4-3-3 oynatacaksa ileri uç şöyle olmalı

-Keita------Giovani-------Arda-

-------------Baros------------

hayir eger 4-3-3 oynayacaksak soyle olmali

------elano----arda-----

keita-----------------jo-

------------baros-------

kewell dondugunde kewell jo degisiklik olabilir

Bu maçtaki en büyük hata Ayhan'ın yerine Barış'ı oynatmaktı. Son 10 da oynanan futbolu görünce insan içinden diyorki demek isteyince oluyor. Böyle ruhsuz bir takım sizce nasıl şampiyon olabilir? İstediğin kadar kaliteli kadron olsun, istediğin kadar iyi oyna, inancın ve ruhun yoksa zaten maçı kazanamazsın.

Maçın en iyilerine gelirsek eğer bana Santos, Neill ve Mustafaydı. Kim ne derse desin Keita'nın küçük maçların adamı olduğunu bu maçtada gördüm. Atletico Madrid maçları dışında hangi büyük maçta iyi oynadı ki?

Santos inişli ve çıkışlı bir grafik çizmesine rağmen yaptığı deparlar, attığı çalımlar ile gerçekten de sahanın yıldızıydı diyebilirim.

Gelelim Caner'e...

Bir insan arka direğe hiçmi orta yapamaz? Bu nasıl bir ayaktır böyle? Son dk. ve sen şans yakalamışsın, ön direğe orta açıyorsun. Böyle bir zihniyet olamaz. Kimse bir maçta oyuncuları yere sokamazsın diye cevap yazmasın bana. Sezon başından buyana bu sürkeli böyle gidiyor, böylede gidecek.

arkadaş yapma gözünü seveyim Keita küçük maçların adamıymış, maç boyunca en az 2 oyuncu Keita ya bastı top her Keita ya gelişinde. Adamlar Keita yı marke etmek için iyi çalışmış, Keita buna rağmen iyi oynadı.

arkadaşlar elano yabancı kontenjanı yüzünden çıktı oyundan, neil-jo-keita-elano-leo-gio vardı sahada... bunlardan hangisi alabilirdi sizce elano yerine? belki jo olabilirdi ama 1-0 geride olduğumuz için elanoyu alıp 2 forvete döndü...

ama tabi bütün bunlar barışın bu takımda oynamasını gerektirmez...

Arkadaşlar Elano'yu çıkartmaktan başka çaresi yoktu çünkü yabancı bir oyuncu oyuna soktuğu için yabancı bir oyuncu çıkmalıydı kuralları bilin sonra Rijkaard'a sallayın.

varya tüküreyim o yabancı kontenjanına federasyona:mad:

Herşey bitmiş değil ama bizi çok zor günler bekliyor.

Valla hakeme saydırmak istiyorum.Ama neyse canımız sağolsun fener maçından başlayan bi seriyle sene sonunu kupayla göreceğimizi ümit ediyorum.

Hakemin ne hatası vardı :confused: bence normal yönetti maçı,bizim oyuncularımız kötü oynadı...

Bir hata ile iyi oynayan Emre'yi harcayanlara YAZIKLAR olsun. Şampiyonluk gitti ne demek kardeşim??? Nasıl bir taraftarlıktır bu? Haydi Aslanlar, herkese inat yürüyün şampiyonluğa.

valla haklısın bak burda sinirden üzüntüden ölüyoruz sanki tsye yenilmiş gibi üzülüyoruz.doğruya üzülmeye ne hakkımız var,taraftar sadece sevinmek için vardır dimi,en sevmediğim şeyde yenildiğimizde üzüntümüzü dile getirmeye başladığımız an,hemen biri çıkıyor siz nasıl taraftarsınız hadi desteklemeye,biz elbette desteklicez ama kaybedincede bırakında şurda adam gibi üzüntümüzü paylaşalım yaa.Sevincimizi paylaşınca eferin sen taraftarsın,sıra öfke ve üzüntüye gelince sen taraftar deilsin defol burdan mantığını,artık terkedelim.

caneri hiç beğenmedim bugun

Benim suçum kardeş.Baros'u oyuna alıyorsun jo keita santos var bunları topla benmi bulusturcam.barışa sarp'a kalmış bir orta saha:S hangi mantıkla barış cıkmaz da elano cıkar.bunlar aynı mevkinin adamları sonuçta...Rijkaard'ı da eleştirmeyi bilelim..

biraz önce söylediklerinle dağlar kadar fark var. dedinki bu takımda orta saha yok. tamam yok ama bu rijkaardın suçu mu? peki sahada en fazla 6 yabancı olması lazım elano'yu çıkarmasaydı da kimi çıkarsaydı. keita'yı dersen ilk atletico maçında keita berbat oynamış son 35 dk da atleticoluları yerlerde süründürmüştü. belki ona güvendi. gio dersen adam bugün takımdaki en istekli en iyi adamdı. neill ve franco'yu geçtim zaten. belki jo olabilirdi ama bir forvet çıkarıp bir forvet sokmanın da mantığı yok. elanoyu çıkarmak en mantıklısıydı. ama bana kalsa elanoyu çıktıktan sonra barış veya sarpı çıkarıp yerine onlardan daha iyi top yapan bir ayhan veya emre çolak alınabilirdi.

Bu ali kavak ne ayak?

Joyu çıkarsa ileri uçta kim kalıyor dostum demekki bi bildiği var ki 2 forvet oynatıyor Jo forvet pozisyonunda tam olarak oynamadı zaten sürekli kanatlara geçti ve top indirdi dikkat edersen sanki winger gibi çalım filan atıyordu yani bu maç için konuşuyorsam tam olarak forvet oynamadı.

bakiyorumda keitayi elestiren yok burda....

Keitayi gören oldumu ?

1. M. Sarp ve Baris, Galatasaray'ın Oyunçuları olamaz. Teknik ve Oyun Zekası 0. Öyle Oyuncular Anadoluda cok var.

2. Giovanni'yi begendim. Adam daha yeni yeni alışior.... bizimkiler 2. Yari nerdeyze bütün atakları ordan başlatılar.

3. Pas trafigi yok'du, cogu zaman topları şisirdik.

Geri
Üst Alt