TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

her mac en az 3 tane net gol pozisyonuna giriyoruz. ama hepsi kaciyor. olacak is degil. bir tane gol vurusu iyi olan adam yok takimda. Baros un vuruslari hep ya tutarsa modunda. elano desen kaleye cok uzak. Arda sut özürlü. bu takima ne oldu anlamiyorum. sahada resmen yürüyoruz. olacak is degil. devre arasinda savunmaya iyi bir adam sart. gecen seneki hatalar aynen devam ediyor. 4 tane stoper. 3 ü banko sakat. sonra onu al oraya cek, sunu al buraya koy derken bütün savunma cöküyor. servet sag stoper de eski kazma günlerinden örnekler sunuyor bizi, Hakan Balta'nin stoper oynadigi maclarda banko gol yiyoruz zaten. adam hic bir sekilde rakibe basmiyor. elestiri üzerine elestiri. ne söylesek bos.

söyle bir tehlike var: Fb bugün maci alacak, oldu mu sana 5 puan fark. ardindan Kadiköyde de yenilecegiz. al sana 8 puan. o farki biraz zor cikartiriz iste. bu sene 2. likle yetinecegiz gibi.

Sağlık Olsun ŞEREFTİR SENİ SEVMEK.

Gereken dersler alınır renkdaşlar hiç merak etmeyin.

Rica ediyorum herkes kafasını toplayıp o şekilde bu topice gelsin , Jardeller , Bülentler istifalar ve hakeretler görüyorum..Yapmayın arkadaşlar !

Varsın Kadıköy'de yenilelim. Ne olacak yani dünyanın sonu mu ? Hiç mi yenilmedik ? Şu takıma şu hocaya da güvenmiyorsak artık bizi Yılmaz Vural paklar...

bazı futbolcu sevdalıları toz kondurmuyodu burda.yok kewell ım yok baros um.takım tutun takım.futbolcu değil.ulan lincoln bile daha iyiydi be.ne elanoymuş.lincolnü özledim şerefsizim.adam tek pas gol.

Bravo Lincoln haa ????

Şimdi yarın sokağa nasıl çıkacağım bilemiyorum.Herkes üzerime gelecek.Dövebildiklerimi kafayı gömeceğim.

Herkes tutturmuş bir Fener gidiyor fenerden önce çok çok önemli 2 maç daha var.

Trabzon ve D.Bükreş bilmem farkında mısınız?

Biz farkındayız sende biraz Galatasaray'lılığının farkında ol ! Yaşadık bi kabus bitti. Ortalığı gelyana verme !

hayır anlamadığım şey ne biliyormmusunuz?İlk 6 hafta süper oynayan takım birden bile nasıl bu kadar düşüş yaşıyabiliyor.Futbolcular ne yapıyor 1-2 hafta sonra ne oluyorda performansları bu kadar düşüyor arda mesela.Türkiye estonya maçında nasıl savaşıyordu neler yapıyordu.Keza geçen maçlarda ve senelerde de öyle şimdi ne oldu messi mi?Hayır hala Galatasaray'ın kaptanı.Varmı daha ötesi.Acaba rotasyon mu ters geldi futbolculara yedek kaldıkları için bazı futbolcular özellikle kewell çok isteksiz olduğu her halinden anlaşılıyor inşallah bütün sorunlar halledilir

Bu takıma nokta santrafor lazım zaten bu bilinen bir gerçek!Fener Gülizar la bir halt edemediği gibi bizimde zor maçlarda Baros ve Nonda la maçı alamayacağımız kabak gibi ortada!

Bu takıma Zigic,Carew,Makukula tarzı bir forvet lazım.Bu tarz bır adam Keita yı gol kralı yapar o derece diyorum!

bilmem dikkatinizi çektimi bu takım gökhan zanın eksikliğini gerçekten hissetti.bugün bu takıma destek olmayıp köstek olanlar galatasaraylıyım demesin.eleştiri olacak tabiki ama köstek asla

Hala sabır Tugay !

9 senedir Kadıköy'de yenemiyoruz ama 4-5 şampiyonluğumuz da var. Varsın Kadıköy'de yenmeyelim. Yemişim Kadıköy'ünü.

Bizde takımı alkışlamıyoruz ama sabır göstermesini biliyoruz.Sen gösterme. Yarın bi gün yine buraya gelir .. Helal olsun , en büyük rijkaard , süpersin Elano , Koyacaz fener sana vs.'li cümleler kurar ve kurarsınız.

En büyük yazıklar size olsun.

Katılıyorum ayrıca; sabır göstermek istemeyenleri artık icraata davet ediyorum. Ne yapacaksınız? Tamam sabır göstermeyelim ne yapalım?

Sevgili Edip abi Bülent ile Rijkaard'ı karşılaştırmak biraz haksızlık değil mi? Biri Tofaş diğeri Ferrari klasmanında. Rijkaard'ın takım yönettiği yerde kusuruma bakmayın Bülent okey takımı yönetir.

Mehmetciğim Bülent ile Rijkaard'ı karşılaştırmıyorum sadece "Sabır"dan bahsediyorum.

Ayrıca,

Tofaş klasmanı arıza yaparsa "Tofaş" dersiniz geçersiniz belki !

Peki Ferrari arıza yaptığında ne dersiniz ?

Ve.. Bülent için düşüncelerinize üzüldüm..

Sevgiyle kalın.

İlk mesajımı böyle bir maçtan sonra atmayı hiç istemezdim...

Çok sinirliyim ve öfkeliyim öncelikle.2 yıldır bu takıma önemli takviyeler yapan yönetime söyleyecek sözüm yok ama artık orta saha ve defans transferlerinin zamanı geldi.Forvetlerimiz gerçekten bu ligin üstü ama burnunun ucuna pas atamayan,zaten topu verebileceği tek seçenek varken 5 dakka top sürüp pas veren orta sahalar ile bu forvetlerinde işi zor malesef.

Herşeye rağmen yine kazanabilirdik.Azizenin satın aldığı hakem olmasaydı penaltımız verilir ceza sahası yakınındaki faullerimiz çalınırdı.Arda'nın laubali hareketleri,Baros'un Nonda'nın kaçırdığı akıl almaz golleri yapabilseydik şu anda kötü gidişe daha moralli çözümler üretiyor olabilirdik.

Bu kadar kötü oynadığımız maçta bile 3 gol atıp biz kazanabilirdik.Futbolcuların kulağı çekilmeli devre arasına kadar minimum puan kayıbı ile gidilip devre arasında orta sahaya ve defansa takviye için çalışmalar yapılmalı her ne kadar o dönemde kaliteli adam bulmak zor olsa da.Çünkü bu orta saha ve defans ile iki senedir yaşananlar ortada.Forvet elemanları çok formda olmadığı sürece beraberlik bile garanti değil.Geçen sene Kocaeli maçı şimdi de bu maç.Uyarı erken geldi benden söylemesi...

hakem neden penaltimizi vermedi

nondaya resmen arkadan daldilar ama yok

bazı futbolcu sevdalıları toz kondurmuyodu burda.yok kewell ım yok baros um.takım tutun takım.futbolcu değil.ulan lincoln bile daha iyiydi be.ne elanoymuş.lincolnü özledim şerefsizim.adam tek pas gol.

Golleri atan Lincoln müydü?.

Barostu.

sukûneti koruyalım harbiden biz Galatasarayız:)

Dinamo Bükreş maçı zaten aman diyorum o maçtada benzer bir oyun yaşanırsa.Uefa yı zora sokarız!

Geri
Üst Alt