TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Takımda bi kısmetsizlik var ama..

Rica ediyorum herkes kafasını toplayıp o şekilde bu topice gelsin , Jardeller , Bülentler istifalar ve hakeretler görüyorum..Yapmayın arkadaşlar !

Lincoln bile var hocam ne diyorsun...

Karaktersiz Lincoln ile karakterli Elano arasında şu anda bir fark yok. :)

Ah Jardel ah:(

Barosla Nondayı gördükçe bu cümleyi kuruyorum sadece

Onlara gelene kadar çok futbolcu var Okan eleştirilecek.Onlar yine de çabalıyor,uğraşıyor.Onlara gelmeden önce bir Elano var ki hali şu an içler acısı.Kendine çeki düzen vermesi gereken çok futblcu var takımda.

Polyanacılık yapayım;

1-0 yenilmektense 3-0 yenilmek çok daha iyi oldu. Kimse kendini kandıramaz artık. Keşke geçen hafta Eskişehir maçında olsaydı; bu haftayı belki kurtarırdık.

Bir hafta boyunca Gs mizin galibiyeti için bekleyip duran taraftara harbiden işkencedir bu futbolcuların yaptığı!!!

Jardel'i bende özledim.Ne goller atıyordu.

Bu takıma nokta santrafor lazım zaten bu bilinen bir gerçek!Fener Gülizar la bir halt edemediği gibi bizimde zor maçlarda Baros ve Nonda la maçı alamayacağımız kabak gibi ortada!

Bu takıma Zigic,Carew,Makukula tarzı bir forvet lazım.Bu tarz bır adam Keita yı gol kralı yapar o derece diyorum!

Anlamıyorlar bunu renkdaş yada anlamak istemiyorlar

Biz bazen çok şişiriyoruz neymiş Baros Avrupanın en iyi glculerinden biriymiş

Bravo çok güzel şişiriyorsunuz

Sarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Rıdvan koptu gidiyor, adam saldırdıkça saldırıyor.Utanmasa Galatasaray küme düşer diyecek.

valla ben hepsini dövebileceğimi düşünüyorum o zaman yarım bayağı leş'im olacak:D

Bizim sınıfta sadece 4 Fenerli var ama malesef 3'ü benim en iyi arkadaşım. Yarın benden çok yaratıcı küfürler duyabilirler üstüme gelirlerse.

Son 2 senedir bize karşı hiç puan alamayan ve 0 gol atan evet yanlıs duymadınız 0 gol atan ankaragücüne yenildik.

Ankarasporun kıyagıyla kadrosunu genişleten ve adeta şampiyonluk macına cıkmıs gibiydiler.

Bu sene şampiyonluk fenere verildi arkadaşlar hiç bosuna yormayın kendinizi.

Biz takımımızın yanında olalım yeter. Gözünüzü seveyim şu beyinsiz angutlara malzeme vermeyin. Onların saçma salak yorumları alıp buraya kopyaladıgımız tarzında yazıları yazmayın buraya.

Haydi ceza ver bari de şu yazıkça cümlelerden kurtulsun forum.
Hala sabır Tugay !

9 senedir Kadıköy'de yenemiyoruz ama 4-5 şampiyonluğumuz da var. Varsın Kadıköy'de yenmeyelim. Yemişim Kadıköy'ünü.

Bizde takımı alkışlamıyoruz ama sabır göstermesini biliyoruz.Sen gösterme. Yarın bi gün yine buraya gelir .. Helal olsun , en büyük rijkaard , süpersin Elano , Koyacaz fener sana vs.'li cümleler kurar ve kurarsınız.

En büyük yazıklar size olsun.

İlk mesajımı böyle bir maçtan sonra atmayı hiç istemezdim...

Çok sinirliyim ve öfkeliyim öncelikle.2 yıldır bu takıma önemli takviyeler yapan yönetime söyleyecek sözüm yok ama artık orta saha ve defans transferlerinin zamanı geldi.Forvetlerimiz gerçekten bu ligin üstü ama burnunun ucuna pas atamayan,zaten topu verebileceği tek seçenek varken 5 dakka top sürüp pas veren orta sahalar ile bu forvetlerinde işi zor malesef.

Herşeye rağmen yine kazanabilirdik.Azizenin satın aldığı hakem olmasaydı penaltımız verilir ceza sahası yakınındaki faullerimiz çalınırdı.Arda'nın laubali hareketleri,Baros'un Nonda'nın kaçırdığı akıl almaz golleri yapabilseydik şu anda kötü gidişe daha moralli çözümler üretiyor olabilirdik.

Bu kadar kötü oynadığımız maçta bile 3 gol atıp biz kazanabilirdik.Futbolcuların kulağı çekilmeli devre arasına kadar minimum puan kayıbı ile gidilip devre arasında orta sahaya ve defansa takviye için çalışmalar yapılmalı her ne kadar o dönemde kaliteli adam bulmak zor olsa da.Çünkü bu orta saha ve defans ile iki senedir yaşananlar ortada.Forvet elemanları çok formda olmadığı sürece beraberlik bile garanti değil.Geçen sene Kocaeli maçı şimdi de bu maç.Uyarı erken geldi benden söylemesi...

Son 2 yılda 4 tane orta saha oyuncusu aldık. Sorun defansta. Bize yabancı bir stoper gerek.

Rıdvan fırsatını buldu kusuyor resmen. Neskeens ve Albert Roca Pujol'e bile sallıyor. Nerdeler diyor ya ? Şaka gibi bu adam. Onu oraya yorumcu diye oturanlar utansın. Sokaktan bir tane fanatik fenerbahçeli bulup yorumlatsalar ancak bu kadar olur. Bizim takım teknik heyetiyle futbolcusuyla adamın içine nasıl oturmuş ki ...

Geri
Üst Alt