TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Konu yanlış yerlere iyice gitti bile arkadaşlar lütfen!

Bu mağlubiyet bazı taraftarlara kafayı yedirtti gerçekten korkmaya başladım...

Lincoln,Bülent Korkmaz hatta Jardel diye sayıklayanlar var..

GEÇMİŞE DÖNMEYİN ZIRT PIRT....

Lincoln olsaydı belkide Panathinaikos'a yenilicektik onun yüzünden,Bülent Korkmaz olsaydı belkide Kasımpaşaya yenilecektik,Jardel olsaydı belkide Eskişehire kaybedicektik...

Geçmişe dönmeyi bıraksın bazıları...

elano da bi numara yok boşa para gitti gibi gözüküyor şimdilik

Bazılarınız eleştirtirmiş Sabır da nereye kadar diye?

Sunu farkına varalım biz yeni oluşan bir takımız herşeyimizle yepyeni bir takımız....

Alışkanlıkların,mentalitenin değişmesi sizce 16 maçla biter mi?

Yeni öğrenilen bilgiler uygulanırken kusursuz bir şekilde hemen yansıtılabilir mi?

Su anda birçok kişi emeklemeyi yeni öğrenen bir bebeğe neden koşturmuyorsun diye kızıyor ... Durun daha dengeyi bulmadan bu takım nasıl 3 ayda kusursuz olsun...

Hepimizin yanlışı ise 6 yıl önce kurulmuş bugun mükemmel top oynayan Barcelona'yı takıma örnek vermemiz.Orda oynayan oyuncuları oyunlarını bizim oyuncularımız da aynısı oysasınlar içindeyiz.... Ama bunun farkında değiliz sorulduğunda.Ayhan'dan Xavi olsun,Arda'dan Messi yaratmakla geçiyor yazılarımız oysaki....Onlardan o tarz hareketler gelmeyince de hayal kırıklığı yaşıyoruz...

Yenilgileri ve Galibiyetleri sahada oynayan 11 futbolcumuz alıyor.Suçluyu 1 -2 kişiye indiremeyiz. Bugun takım halinde kötü oynadık ve yenildik ...

10 hafta yatıp 2 hafta attıran bi futbolcuya Gs'nin ihtiyacı yok !

Var ben güzel futbol istiyorum at gibi koşan futbolcular değil, total futbol diyoruz, göze hoş gelen futbol diyoruz, Rijkaard bunu bu oyuncularla başaramaz, hele Arda'yı çok sevmeme rağmen çok bencillik yaptı bu gün, sinir oldum.

Abdulkaderrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Var ben güzel futbol istiyorum at gibi koşan futbolcular değil, total futbol diyoruz, göze hoş gelen futbol diyoruz, Rijkaard bunu bu oyuncularla başaramaz, hele Arda'yı çok sevmeme rağmen çok bencillik yaptı bu gün, sinir oldum.

Total futbol diyorsun Renkdaş.Bu futbolu en iyi Barça oynuyor değil mi ? Peki her maç messi,iniesta,xavi at gibi koşmuyor mu ? Herkes elinden geleni yapmıyor mu ?!

Total futbol diyorsun Renkdaş.Bu futbolu en iyi Barça oynuyor değil mi ? Peki her maç messi,iniesta,xavi at gibi koşmuyor mu ? Herkes elinden geleni yapmıyor mu ?!

Ayrica Barca niye 2 senedir düsüste olmiyor ))

Bir takim düsüse gecmek zorunda mi ))

hadi ama bu kadar gergin olmana gerek yok.ayrıca maçı bir penaltıya bağlamanında saçmalıktan başka bir sonucu yok ha.

gol o dakikada gelse görürdüm ben ankaragücünü. biz götürürdük maçı 3'e.

penaltı 3-0 ken deil 0-0 ken kaçtı sonuçta.

Valla Xavi,bence dünyanın tartışmasız en önemli futbolcusu!Xavi,Barcanın her maçında oynuyor.Yorgunluk yok,her maç adam 10 numara top oynuyor.Bizim Arda mız ise 2 maç üst üste oynadı Bjk maçından sonra bir yararını görmedim,kaç maç geçti aradan!!!

Mağlubiyette Rijkaard'ın suçu yok. Sonuçta sakatlar dışında eldeki kadroyu çıkardı. Ama bizim oyuncuların fazla ruhsuz oynamasıyla ilerde 2 pas yapamamasıyla bu yenilgi alındı. Milli takım arasından da bize hayır gelmez zaten takımın çoğu milli takımlara gidecek. Dinlenme şansları yok. Belkide daha fazla yorulacaklar. Yinede yolumuza devam ediyoruz. Performans düşüklüğü gözle görülür biçimde var. Bunuda Rijkaard düzeltecektir.

Cümlenin sonuna 'şimdilik'i koyman iyi oldu,en azından Elano kendi formunu yakalayınca senden hesap sormazlar ;)

o yüzden koydum zaten;) inşallah iyi oynar bundan sonra şu an m.city i çok daha iyi anlıyorum elano ya ihtiyacımız yok demişlerdi bizde bu adamlar nasıl elano ya ihtiyaçları yok demiştik ama adamlar işi bilen insanlar :(

Keşke Hakan şükür olsaydı.Bugün belki gol atardı.:)

Hala sabır mabır.Rezil rüsva olduk.Haftalardır kötü oynuyoruz 40 tane bahane buluyorsunuz.Herşey tozpembe değil.Kötü deyince skor taraftarı oluyoruz.Belki de gerçekten öyle olmak lazım.Artık galibiyet istiyorum çünkü.

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | 4 Ekim | İkinci yarı

Emin ol görmemezlikten gelmiyor.Demek ki bir çok yönden eksiğini gördü kü oynatmıyor.Rijkaard gibi bir teknik direkötür Barış gibi birine takmaz.

Galatasaray'ın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard, maç sonrası yaptığı açıklamalarda hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Rijkaard maç sonrası şunları söyledi: "Her zaman dediğim gibi beraber kazanırız ve beraber kaybederiz. Yine öyle oldu. İlk yarıda onlardan daha iyiydik ama gol atamadık. İkinci yarıya da iyi başladık ama olmadı. İlk golden sonra gardımız düştü. Bu durumdam bir sonuç çıkarmalıyız. Takım olarak bu maçı kaybettik. Hayal kırıklığına uğradım. Golü bulmalıyız ve yememeliyiz. Çalışarak bu durumu düzelteceğiz" dedi.

Barış yeri geldi sağ bek oynadı yeri geldi önlibero oynadı yeri geldi hücuma yakın oynadı.Takım formsuz yeni birşeyler denemek gerekiyor artık ve senin elinde oynatabileceğin joker gibi bir adam var ama bırak 11 i 18 de bile göremiyoruz adamı.Benim kızdığım bu.Senin ihtiyacın var birşeyler yapman lazım takım giderek geriliyor ve sen alman ümit milli takımında oynayan bir adamı hiç düşünmüyosun.Bu takımın en savaşçı adamı kim deseniz çoğu gs li barış der ve bizim şuanda savaşan adama ihtiyacımız var.Takım resmen yürüyo sahada.Artık rijkardın bu takıma bi şok yapmasının zamanı geldi.Bugünkü 11 den 3-4 adamı trabzon maçında klübe de görmemiz gerek yoksa milli maç arası bize yarardan çok zarar getiriyo kimse ümitlenmesin toparlarız arada diye.Ancak radikal bir değişiklik bu takımı kendine getirir.Gerekirse A2 den serdar eyiliki 11 e alsın ama bişeyler yapsın artık

Geri
Üst Alt