Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 hafta yatıp 2 hafta attıran bi futbolcuya Gs'nin ihtiyacı yok !
elano da bi numara yok boşa para gitti gibi gözüküyor şimdilik
Var ben güzel futbol istiyorum at gibi koşan futbolcular değil, total futbol diyoruz, göze hoş gelen futbol diyoruz, Rijkaard bunu bu oyuncularla başaramaz, hele Arda'yı çok sevmeme rağmen çok bencillik yaptı bu gün, sinir oldum.
Total futbol diyorsun Renkdaş.Bu futbolu en iyi Barça oynuyor değil mi ? Peki her maç messi,iniesta,xavi at gibi koşmuyor mu ? Herkes elinden geleni yapmıyor mu ?!
hadi ama bu kadar gergin olmana gerek yok.ayrıca maçı bir penaltıya bağlamanında saçmalıktan başka bir sonucu yok ha.
Total futbol diyorsun Renkdaş.Bu futbolu en iyi Barça oynuyor değil mi ? Peki her maç messi,iniesta,xavi at gibi koşmuyor mu ? Herkes elinden geleni yapmıyor mu ?!
Cümlenin sonuna 'şimdilik'i koyman iyi oldu,en azından Elano kendi formunu yakalayınca senden hesap sormazlar![]()
Keşke Hakan şükür olsaydı.Bugün belki gol atardı.![]()
Emin ol görmemezlikten gelmiyor.Demek ki bir çok yönden eksiğini gördü kü oynatmıyor.Rijkaard gibi bir teknik direkötür Barış gibi birine takmaz.
Galatasaray'ın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard, maç sonrası yaptığı açıklamalarda hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.
Rijkaard maç sonrası şunları söyledi: "Her zaman dediğim gibi beraber kazanırız ve beraber kaybederiz. Yine öyle oldu. İlk yarıda onlardan daha iyiydik ama gol atamadık. İkinci yarıya da iyi başladık ama olmadı. İlk golden sonra gardımız düştü. Bu durumdam bir sonuç çıkarmalıyız. Takım olarak bu maçı kaybettik. Hayal kırıklığına uğradım. Golü bulmalıyız ve yememeliyiz. Çalışarak bu durumu düzelteceğiz" dedi.