TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 4 Ekim | Devre Arası

Bi izleyemedim maçı sinir oldum .

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 4 Ekim | Devre Arası

Servet-Hakan Balta-Mustafa Sarp cok yavas oynuyorlar ve ileriye attiklari toplarin buyuk bir bolumu rakibe gidiyor. Servet'te sebebini bilmedigim bir asiri kendine guven var. Cizgide de calim atmaya calisti ya artik, Arda bile denemez o hareketi. Ayhan iyi, Elano'nun biraz daha ayakta kalabilmesi lazim, ozellikle sirti donuk top aldigi pozisyonlarda. Aydin sahada yoktu ilk yari boyunca. Caner ve Ugur Ucar iyi oynadi. Su Linderoth bir iyilesmedi gitti, Mustafa Sarp ve Mehmet Topal'a katlaniyoruz hala.

Servete haddini bildirsinler.N e bu kendini messi zannediyor herhalde.Her topta ilerde.Ayhan berbat ötesi oynuyor.Bu maç zor biter.Ankaragücü hep savunma yapıyor.İlk yarı pozisyonumuz yok.Aydın sahada yok.Neskens uyuyor mu?İkinci yarı değişiklik yapılması lazım yoksa sonu hüsran olur.

Arda,Elano,Ayhan berbat ötesi..Hele Ayhan´i hic böyle berbat görmedim..

Sadece Aydin ile tehlikeli olmaya calisiyoruz onu da beceremiyoruz..

Pas futbolu kaleciye ikide bu dönmek ise, böyle pas futbolu istemiyorum..

Ayhan ve Elano ciksin, Nonda ve Kewell oyuna girsin...

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 0-0 Galatasaray | 4 Ekim | İlk yarı

Tamam, Arda'yı da kovalım, Servetide kovalım, Baros'u da kovalım.

onunla ne alakasi var ya

arda kac kere arkaya yardim etmeye geldi

aydin ne yapti????

sag kanatdan geliyorlar hep

ugur tek basina kaliyor

Arda'yı eleştirenlere;

1 maçla kral olmadı, 1 maçla tahtan inmez.....

Baros, Elano, Arda, Ayhan, Aydın hepsi birbirinden kötü oynuyor . 2. Yarı düzelirler inşallah.

Eskişehir ve Strum Graz maçındaki o ileride basma şablonu kaybolmuş. Oyunu rakip sahada oynamalıyız.

Aydın ve Kewell,

Baros ve Nonda değişmesi gerek.

Ayrica Hakan Balta antreman macinda mi? Ne bu rahatlik?

Servet´e ne yaptirmak istiyor Rijkaard anlamadim..Dünyanin en düz futbolcusuna hareket yaptiriyor hücumda..O istemezse yapamaz Servet..Ne oynamaya calisiyoruz anlamadim..

Umarim ikinci yari biraz akillaniriz..Yine de pozisyon bulduk ama kolayca harcadik..

Arda ne yapmak istiyor onu da anlamadim...Arda´yi böyle görmek bana cok koyuyor..

Cok kötü oynuyor Arda..Iki hareket yapti diye iyi oynadi diyemem

Ardaya b.k atanlar o şut girse kral ilan edicekler adamı..Saçma saçma konuşmayın.Yatın kalkın Arda gibi bir oyuncunun altyapıdan çıktığına şükredin..

Su ana kadar macin adami Hikmet Hoca.

arda zaten 3 maçtır kayıp yok ortalarda... bjk maçında bile yoktu ortada...

çok yavaş oynuyoruz çok...

sabır gol gelecek.:)

Bence Aydinin yeine Nonda girsin.

----------sarp------------

-elano-----------ayhan----

---------arda--------------

----baros-----nonda---------

oynayalim.

Önceden oyunu 40 metre'ye sıkıştırıp orda oynardık.

Son zamanlarda bu mesafe baya genişledi.

Baros rakip ceza yayında. Servet'de bizim ceza yayında oynuyor.

Ne demek istediğim anlaşılmıştır.

Şansa bi gol atamazsak maç gidecek..

Geri
Üst Alt