TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Baros ve Nonda yetersiz Okan DAMGACI ortalıgı karıştırıyor

Kewell bitmiş Okan DAMGACI ortalıgı karıştırıyor

Defans kötü Okan DAMGACI ortalıgı karıştırıyor aynen devam

Arkandayım Rijkaard bu malzemeyle en iyisini yaptın seneye iyi ibr golcu,iyi bir stoper ve iyi bir sol kanatla coşturursun bizi

Öncelikle yenilgiyi hakettik. Bir musibet bin nasihattan iyidir.

Ama benim anlamadığım yenildik diye olay çıkaran taraftarların amacı ne? Bunlar Galatasaray taraftarı ise ben değilim. Ankaragücü taraftarı tahrik etse de bize yakışmayan hareketler..

Yenilgiye üzülmedim, sonuçta rüya takım değiliz; her takım yenilir. Ama taraftarın bu taşkınlığı beni çok üzdü.

Şuan maçtan çıktım otobüsten yazıyorum.Yenilgi için değil ank taraftarının ahlaksızca konuşması tahrik'inden dolayı çıktı olaylar.Zaten berabere iken olaylar çıktı. ;)

Kimse alınmasın ama birgün karşılaşıcaktık böyle bir sonuçla..

her maç ne kadar pozisyon veriyoruz herkes görüyor kimse kendini kandırmasın tek güzel özelliğimiz bu zamana kadar yakaladıklarımızı hep attık..

beni en çok ürküten 3-0 lık sonuç değil ilk golden sonra herkes dağıldı disiplin gitti.. bizim oyuncular bukadar disiplinsiz mi hemen bıraktılar maçı .. bence çözülmesi gereken ilk sorun bu.. orda maçı resmen bıraktık..hiç yakışmadı bize..

her neyse son 3 maç gösterdi ki medyanın bizi galacticos gibi şişirmeleri bize anca fazladan...

herkes kendine gelsin artık.. birazcık galacticos havasına girince nolduk gördük..

Ne biçim konusuyorsun kendine gel .

Böyle konusmaya meyilli arkadaşlarda kendine gelsin.Sabır diyoruz size.Bülent Korkmaz'ın arkasında çok dedim durulsun.Ama Bülent ile Rijkaard çok farklı.

Terbiyesizleşmesin bazıları

Rijkaardınıza sallamıyorum zaten farkındaysan bu takımda kendini lider sanan adamlara sallıyorum geçen sene biz neden bu kadar kötüydük sanıyorsun. 2 hafta önce zevkten 4 köşe izlerken bu takımı şimdi niye bu hale geldik. Ayhan ayhan dediler gördük ne olduğunu. Göklere çıkardığınız ardaya laf eden aşağlanıyor.Protesto etmek te yasak oldu

Kimse alınmasın ama birgün karşılaşıcaktık böyle bir sonuçla..

her maç ne kadar pozisyon veriyoruz herkes görüyor kimse kendini kandırmasın tek güzel özelliğimiz bu zamana kadar yakaladıklarımızı hep attık..

beni en çok ürküten 3-0 lık sonuç değil ilk golden sonra herkes dağıldı disiplin gitti.. bizim oyuncular bukadar disiplinsiz mi hemen bıraktılar maçı .. bence çözülmesi gereken ilk sorun bu.. orda maçı resmen bıraktık..hiç yakışmadı bize..

her neyse son 3 maç gösterdi ki medyanın bizi galacticos gibi şişirmeleri bize anca fazladan...

herkes kendine gelsin artık.. birazcık galacticos havasına girince nolduk gördük..

Danyal mısın manyal mısın madem kuşsun adam gibi kuşum yaz o zaman.

Arda yı hepimiz seviyoruz ama Bjk maçı dahil kendisi sahada geziniyor.Yalan mı renkdaşlarım?

Sakin olunuz !

Buraya giren bütün kuşlar;Fikrimiz Değişmedi Hala Öylesiniz.

:Daslında neden galatasaray mağlubiyetlerinde moralim bozuluyor biliyormusunuz işyerindeki herkes fenerli birde kazandılar mı iyice üstüme geliyorlar:D bir kere bi tanesi sinirimi bir bozdu küfürü bir yapıştırdım o zamamdan beri benimle konuşmuyo:D:p

Takımda bi çok kişinin gelecek maçta bi zahmet köşeye çekilmesi lazım mesela Arda,Elano,Baros,Ayhan ölü gibiydiler bi yerlerini kaldırmadan top oynadılar üstüne kaçan %100 dende öte gol pozisyonları işin tuzu biberi oldu 1 puana üzülecekken bi yerlerine baka baka dönerler artık..

birde defans hattına nasıl savunma yapılır öğretilmesi lazım amatör küme maçlarında bile bu kadar komik goller yenmiyor..

Pres yapacaksın arkadaş pres. Mücadele edeceksin. İlk yarı uyumayacaksın. Rijkaard son maçtan hiçbir ders çıkartmamış yada futbolcular dediklerini yapmıyor, ikisinden biri. Öndeki 4'lü top rakipteyken bizim yarısahamızda bekliyor, böyle top oynanmaz. Topu kazansan ne olacak, savunma hattına bir pres yapıyorlar aynen iade ediyoruz topu, bütün takımlar çözmüş artık bunu. Bir bizim takım çözemedi. Mücadele etmeden maç kazanılmıyor...

kuşlar üşüşmüş buraya.akşam gençler size takınca sizi göreceğim.bir galibiyetle cimbomlu olmadık bir mağlubiyetle takımımızı bırakmayız.ne mutlu galatasaraylıyım diyene.son sözüm hakeme ulan insan ancak bu kadar yanlı maç yönetir.hepsi azizin çocuğu

KÜFÜR YASAK ! Uyarı ile geçiştiriyorum.

Rijkaardınıza sallamıyorum zaten farkındaysan bu takımda kendini lider sanan adamlara sallıyorum geçen sene biz neden bu kadar kötüydük sanıyorsun. 2 hafta önce zevkten 4 köşe izlerken bu takımı şimdi niye bu hale geldik. Ayhan ayhan dediler gördük ne olduğunu. Göklere çıkardığınız ardaya laf eden aşağlanıyor.Protesto etmek te yasak oldu

Protesto değil.Yazdığın mesajın içinde küfür var.Farkında olmadan yazdın belki ama farkında olun,ol;).

bu arada bu elanoyu koskoca brezilye milli takımına alıyolar ya yıkılsın baba dünya

bence rotasyon işleri bizim biraz dengemizi bozdu ne olursa olsun iskelet bir 11'i olması gerekir bir takımın bence hele ki bu takım yeni sisteme geçiş yaptıysa

bu mağlubiyet herkesi üzer ama umutsuzluğa kapılmanızı anlamıyorum zor bir viraja giriyoruz takımın arkasında olmasak Ts ve fb maçları bizi uçuruma götürür

bu takım erken form tutmak zorunda kaldı maçlara erken başladık kazakistan israil abuk sabuk memleketlere gittik milli takım arası tüm oyuncularımız milli takımda banko oynayan oyuncular ..

hernüz herşey çoooookkk yeniii .Galatasaray deri değiştiriyor böyle ufak tefek kazalar olacaktır kazaları faciaya taraftalar çevirir siz bu taraftarlardan olmayın lütfen

Ulan bari Gençler çaksa da moralimiz düzelse.

Ha birde Rıjkaard'a sallayıp duran taraftarlarımıza bir çift sözüm var,Barosun,nondanın laubali bir biçimde yaptığı kazmalıkları,sahaya girip engelleyip kendi giderecek hali yok,kısacası Rıjkaard'ın sahaya çıkıp oynayacak hali yok! Sorun takımda! Bu takım ilk 5 hafta harikalar yaratan aynı takım..Kadroda ne derece fark var..Başta Arda olmak üzere futbolcularda bir hava,bir rehavet var;sorun bu..

Birde futbolcuları eleştiren taraftarlara,skor taraftarı diye tepki gösteren taraftarımızada sözüm var.Eğer bugün ilk 5 haftaki oyunumuzdan birini oynatıp 3 yeseydik burada kimse gıkını çıkarmaz,sağlık olsun derdi,bende dahil..

Ama Ben inanıyorum ki bu mağlubiyet bize yarar sağlayacak,son maçtaki düşüşümüzü görüyorsunuz arkadaşlar,hadi 1 puanlara ses çıkaran yoktu da,şimdi bir anadolu takımından yenilen fark bazı şeylerin değişime gitmesi düşüncesini hakim edecek ve yine Ardada dahil bi havalarda olan futbolcularımızın silkinmesini sağlayacak..

Sonuç olarak inşallah en kısa zamanda çöküntüyü avantaja çevireceğiz..

Takım maça konsantre olamamış galiba

Geri
Üst Alt