TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Bence Gökhan Zan'a inanılmaz ihtiyacımız var herkes o adama burun kıvırıyor ama Servetten 10 kat daha iyi oynuyor nasıl göremiyor insanlar bunu inanılmaz ya..

Evet sağlam bir Gökhan Zan her zaman iyidir.;)

"Sonuna kadar Rijkaard'a destek!" gibi bir başlık vardı zamanında. İnsanlar yemin ediyordu falan. İlk yenilgide bu "destek" bitti galiba.

Barcelona taraftarı 6 ay kötü sonuçlara sabretti ama biz dayanamayacağız galiba...Sonuçta bizim hedeflerimiz daha büyük, o kadar sabrımız yok.

Öncelikle kendimi bildim bileli gündüz maçlarında kazanamayız. Geçen haftadan beri belliydi puan kaybedeceğimiz ve öyle de oldu yenildik. Üzgünlüğüm yenilmekten ziyade oyuncuların Galatasaray ruhuyla oynamaması. Pozisyon bulamıyoruz. Keita ve Sabrinin yokluğunda Sağ kanat çöktü. Sol kanatta sezon başından beri sıkıntı vardı zaten. Oyunu geriden açamamamız, Elanonun top dağıtamaması ve hiç bir sorumluluk almaması, Ardanın tam olarak ne yaptığını bilmeyerek oynaması ve bir sürü neden.

Servet için bir şeyler yazmak istiyorum. Servet yüreğiyle oynayan biri. Takımdaki çoğu oyuncu yapması gerekenleri yapmadığından Servet toplu oyunda daha fazla olmak istiyorum. Bir ... beceremiyorsunuz çekilin ben yapayım der gibi. Ama halı saha maçı değil ki bu.

Durumlar kötü nasıl iyileşir bilemem F.R. nin takım ruhunu geri kazandırması lazım. 11 kişide savaşmalı ki bir şey yapabilelim.

Nedir istediğiniz ? Rijkaard'ı gönderelim mi ? Arda'yı yedek mi bekletelim ? Elanoyu kadro dışı mı bırakalım ? Baros formsuz diye oynatmayalım mı ? Eee daha başka ! Asıl sorun bunların hiç biri değil,asıl sorun DEFANS'ta ! !

Allahtan Milli takım arası var,Takımın silkelenip kendine gelmesi için büyük şans.

Yazıklar olsunluk bir durum varsa bunu en çok bu taraftarlar haketmiştir. Transfer dönemi orayı burayı doldurup, zafer şarkıları söyleyenler şimdi başlarım sabrınıza diyor. Evet başlayın sabrımıza gidip Rijkaarda a taş atın, arda nın kafasını yarın. Kewell a sorun "Ar yu big player?" size yakışan hareket budur. Futbol bu yeneceğiz de yenileceğiz de. Futbolcular moralsiz de olacak formsuz da, Okan sen de şunları doğru söyledim diye yazmışsın ama pana-beşiktaş maçlarından sonra bu takım pas yapamıyor dediğimde gülmüştün bana. Ayrıca bir renkdeş yazmış çok haklı pana maçında bırakın 3-1 i 3-0 ken elim ayağım titriyorsa bu işte bir yalnış var demektir. Merak ettiğim bu sorun çözülebilecek bir şey mi? Göreceğiz.

Arkadaşlar biraz daha sakin. Takım galibiyet aldığında gelip burada övücü şeyler yazıyorsunuz , en ufak bir yenilgide yapmadığınız şey , söylemediğiniz laf kalmıyor.Eğer gerçekten Galatasaray taraftarıysanız böyle günlerde daha yapıcı olmalısınız. Lütfen elimizden geldiği kadar sakin olalım.

Sonuç ne olursa olsun sonuna kadar Galatarasay !

elin adamı 90. dakkada takır takır ipe dizsin futbolcuları biz sabıra devam.

artık " sabır " kelimesinden sıkıldım.

Bizi izleyen kuşlar, bizi izlemeye devam edin. Skor ne olursa olsun BİZ ASLANIZ siz minikkuşsunuz..

Ben demiştim demek kötü ;

– Şu kalitesiz Sturm Graz’dan bile bu kadar pozisyon yedik, yarın adam gibi forveti olan bir takımla karşılaşınca 10 dakikada 3′lük oluruz top kaptırınca pres yapmazsak.

- İlk yarı çok geride top çeviriyoruz ve sonuca gidemiyoruz. İlk yarı takım isteksiz.

– Savunmayı çok geride kuruyoruz. Bu yüzden ileride çoğalamıyoruz.

Savunmayı önde kurup, presle rakibi boğan bir takım olmamız gerek. İlk haftalarda olduğu gibi. Takım çok yorgun, halleri yok.

Bu takımda Baros ve Nonda yerine çok değil Kayseri li Makukula olsun öpüp başıma koyarım!Şaka gibi:)

Frank Rijkaard ve Johan Neeskens dışındaki mahlukatlara bugün için sadece yazıklar olsun diyorum.

böyle skorlar olabileceğini tahmin ediyorduk hepimiz, kimsenin beklemediği o mükemmel başlangıçtan sonra beklenen sancılı sürece girdik belki de.

34/34 yapcak halimiz yok, puan kaybedeceğiz muhakkak, ne ilk ne de son puan kaybı olacak bu.

sezon başında sabır yeminleri edildi, aslında beklenen bir süreçti bu, sezon başında söylediklerimin arkasındayım hala.

ama eleştirilecek şeyleri de sadece sabır sabır diye es geçmemeliyiz, eleştirilecek birşey varsa eleştirilir.

takımımız son maçlarda mücadele ortaya koymuyor,oyuncularımız bencil, takım ruhundan, olgusundan oldukça uzak hareket ediyor.

bunlar sistem'le açıklanabilecek şeyler değil, oyuncuların biraz aklını başına toplaması gerekiyor ve bunun için bu mağlubiyet belki de iyi oldu.

tamam, takımımızın sonuna kadar arkasındayız gerekli sabırı da göstereceğiz ama hiçbir zaman da eleştirmezsek, herşeye göz yumarsak bu takıma yarardan çok zarar verir.

Rıdvan Dilmen'in bile diline düştük adam bir gün GS 8 yerse şaşırmayın diyor yav.

Hala mı sabır ?

Derbiye 2 hafta kalmış, nereye sabır ? Gelipte alkışlayayım mı şu takımı şu halde ? İyi ki skor 1-0 olduğunda çıkıp gittim maçtan.

Yazıklar olsun...

Hala sabır Tugay !

9 senedir Kadıköy'de yenemiyoruz ama 4-5 şampiyonluğumuz da var. Varsın Kadıköy'de yenmeyelim. Yemişim Kadıköy'ünü.

Bizde takımı alkışlamıyoruz ama sabır göstermesini biliyoruz.Sen gösterme. Yarın bi gün yine buraya gelir .. Helal olsun , en büyük rijkaard , süpersin Elano , Koyacaz fener sana vs.'li cümleler kurar ve kurarsınız.

En büyük yazıklar size olsun.

ya ağır eleştirilere gerek yok bence defansın göbeğinden kaynaklanan bi sorun bu skor bence ayrıca biraz motive sorunu bahsettiğimiz ruha bişeyler oluyor önemli olan bu bence istek arzu yok denecek kadar azdı:( üzgünüz ama umutsuz değil sadece sabretmek lazım sabır sabır lütfen biraz sabır..

arkadaşlar reykardın bana göre suçu yok. belki tek hatası tek forvet sisteminde ısrar etmesi. onun dışında bi hatası yok. bütün suç futbolcularda. kendilerini bir iki maç şansa bala goller atıp öne geçince hakikaten real futbolcusu sandılar. allah aşkına bi tane ayakta durabilen futbolcu söyleyin. bi tane bulamassınız inan. çünkü profosyonel değiller mütevazi değiller hepsi havalanmış kendilerini bişey zanneden milyonluk..... gerisini siz doldurun artık, furtbolcular demeye bile gerek görmediğim şahsiyetteydiler bugün. bu kadarmı dağınık olunur bu kadarmı rezil top oynanır inanın sinir sistemim mahvoldu yazık valla biz onlardan daha çok düşünüyoruz takımımızı onların umrunda değil inanın. rezillik yaşadığımız inanın. yenildiğimiz takım takım değil inanın bana. bu sonuçtan sora küme bile düşer bunlar bakın görürsünüz..yazıklar olsun diyorum tüm futbolculara biraz ahlaklılarsa biraz gurur varsa kendilerine bi an önce çeki düzen verirler yoksa bütün bi sezon gidicek bu gidişle....

Geri
Üst Alt