TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Rijkaard ın Barça kariyerinde ilk başlarda çok ağır yenilgiler aldığını hepimiz biliyoruz.Fakat 6 da 6 yapınca takım bunu unuttuk!Şimdi bu tarz bir yenilgi gelincede sorunu başka yerlerde aramaya çalışıyoruz.4-3-3 zor bir sistem tamam anlıyorum bununda payı var.

Fakat arkadaşlar takım yürüyor!!!:S

Rica ediyorum herkes kafasını toplayıp o şekilde bu topice gelsin , Jardeller , Bülentler istifalar ve hakeretler görüyorum..Yapmayın arkadaşlar !

Repeat! Repeat! Repeat!

Dön başa, dön başa, dön başa. Pehh... Bre pehlivan...

Karşılıklı herhangi bir tartışmaya girmek istemem ama senin de Skibbe ve Korkmaz zamanında ne denli tavırlar takındığını biliyoruz. Korkmaz'ın avatarına çarpı atmalar, bu takım adam olmaz vs vs.

O yüzden gelipte burada bana Bizde takımı alkışlamıyoruz ama sabır göstermesini biliyoruz.Sen gösterme. Yarın bi gün yine buraya gelir .. Helal olsun , en büyük rijkaard , süpersin Elano , Koyacaz fener sana vs.'li cümleler kurar ve kurarsınız. gibisinden cümleler kurma. Ben koyacaz fener gibi iddialı açıklamalarda hiçbir zaman bulunmadım ve bulunmayacağımda.
Hala sabır Tugay !

9 senedir Kadıköy'de yenemiyoruz ama 4-5 şampiyonluğumuz da var. Varsın Kadıköy'de yenmeyelim. Yemişim Kadıköy'ünü.

Bizde takımı alkışlamıyoruz ama sabır göstermesini biliyoruz.Sen gösterme. Yarın bi gün yine buraya gelir .. Helal olsun , en büyük rijkaard , süpersin Elano , Koyacaz fener sana vs.'li cümleler kurar ve kurarsınız.

En büyük yazıklar size olsun.

Aslında Hıncal falan uyarmıştı bu takımıda herkes yok bunadı saçmalıyor gibi laflar. Şimdi burda biri eleştirsin hemen yazıklar olsun sevinmek için sevmedik gibi laflar.Sahadaki futbolcuya laf yok biz suçluyuz demi. Biz iyi günün taraftarıyız:@

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | 4 Ekim | İkinci yarı

Herşey beklenirdi de bu kadar kötü, bu kadar ruhsuz bir oyunu kimse beklemiyordu sanırım. Ne yaptığını bilmeyen bir takımımız vardı sahada bugün bunun dışında konuşalacak pek fazla bişeyde yok aslında. Karda donmak üzereyiz ama uyumak hoşumuza gidiyor.

Bugün Ankaragücü bir sürü pozisyonda kalecimiz ile karşı karşıya kaldı bir gün bununla karşılacağımız belliydi. Galatasaray daha önceki maçlarından hiçbir ders almamış.

Galatasarayın hücümda sıkıntısı yok sadece düz orta saha oyuncularımız var. Orta sahamızda 50 ye yakın maçı kaldıracak güçte alternatifimiz yok. Linderoth'u iki yıldır görenimiz yok.

Elano bu günlerdeki görüntüsüyle vasat bir oyuncu izlenimi veriyor. Ciddi bir fizik düşüklüğü var 60-90 arası Ankaragücü bizi ezdi. Bundan sonra Frank Rijkaard’ ı herkes eleştirecektir bu gayet doğal futbolun doğasında olan bişey ama önemli olan bu durumlara düşmeden önce olabilecekleri kestirebilmek. Türkiye'de teknik direktörlük kolay değil ve bir gerçek varki Galatasaray Barcelona değil. Eminim ki bu yazdığımdan dolayı birçok arkadaş beni eleştirecektir ama bir tarafda sürekli övülen takımımız Galatasaray ve kaybedilen puanlar bir taraftada iyi oynamıyor diye eleştirilen buna rağmen tüm maçlarını kazanan bir takım. Kesinlikle skora dayalı yazılarımı yazmıyorum ama bir gerçek varki kötüde oynasak puan alabilmeyi öğrenmeliyiz.

Şu an içinde bulunduğumuz durum ne yazık ki çok kötü. Daha güzel şeyleri yazmayı hepimiz isterdik.

Maçı düzgün yorumlayan tek program malasef.Başka açacak kanal yok.Yoksa bu herifin suratına bakmak gibi işkenceye katlanmamç

Kusura bakma ama maci duzgun yorumladigi yok her cumlesinde fenerle Galatasarayi kiyaslar.

rıdvan denyosu şaşırma sabrımızı taşırma.trabzon maçında bu azize uşağına iyi bir beste şart oldu.bu kadar fanatik yorumcu olmaz yav.f5tvdeki yorumcular ancak bu kadar yanlı

Arkadaşlar,

nasıl olsa düzelir. Ben de sinir içindeyim ama sakin olmalıyız.

Dayanın, bir gün iyi oynamaya da başlayacağız, ki bu sezon hiç yapamadığımız bir şey.

Sevinmek için sevmedik renkdaşlar rijkaard takımı en kısa sürede toparlar inşallah paniğe gerek yok

Fenerli Rıdvan ve Güntekin i izlemeyin!!!

Bu maçtan çıkarmamız gereken en önemli ders;

Görünen o ki buradaki çoğu arkadaşımız galibiyet taraftarı. Hemen yönetime, teknik heyete, futbolculara sallamaya başlamış birkaç arkadaş.

Ben Galatasarayımızı ne Ankaragücünü yensin nede kadıköyde derbi kaybetmesin diye sevmedim. Galatasaray sevgisi aşktır, tutkudur ama ne yazıkki üyelerin yarısı belki dahada fazlasında bu aşk bu tutku yok anlaşılan. Seyircilikten taraftarlığa terfi edememiz çoğu arkadaşımız.

Burda ağır eleştiride buluna arkadaşları takip edin, yarın birgün güzel futbol ve bol gollü galibiyetten sonra takıma nasıl methiyeler dizecekler ve yine ilk puan kaybında vur, öldür...

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | 4 Ekim | İkinci yarı

Barış gibi savaşan adamı da rijkard sağolsun yok etti.Bizim önlibero da savaşan adama ihtiyacımız var ama barışı gören var mı kaç maçtır

''Rijkaard sağolsun''

Ben sana artık hiç birşey demiyorum valla.Senin gibi düşünen herkese hiç birşey demiyorum.İnsanı kurutuyorsunuz.Şu medyada bizi kötüleyen yorumculardan farkınız yok.

Sarııııı kırmızııııı enbüyük cimbommmmmmmmmmmmmmmm

Son olarak şünü söylemek istiyorum futbolcu ne yaparsa yapsın takımı ipten alsın bir maçta 5 gol atsın o Futbolcunun üstüne hiç düşmeyeceksin arkadaş.Olay bu.Buğün bunu gördük kabus gibiydi.Futbolculara da sert bir uyarı yapılması gerekiyor.Çünkü hakikatten durum vahim.Bazı futbolcular kendilerini acayip bişeyler sanmaya başladılar.birilerinin müdahale etmesi lazım.Özellikle Arda'ya takım kaptanı olduğunu birinin söylemesi lazım.

Arda kendinde de mi ki kaptan olduğunu farketsin.Ahmet çakar ardaya laf ettiğinden beri adam bişeyler ıspatlamanın peşinde.Ahmet çakara messiden iyi topçu olduğunu mu kanıtlayacaksın arda.Sen böyle mi kaptanlık yapacaksın.3-0 olduktan sonra santra yapıldı ve arda tek başına topu almış 5 kişiyi çalımlamaya çalışıyo aferin arda böyle devam et sen

Ben seni bi deli ederim şimdi

Laflarına dikkat et:mad:

Ama senin seviyen belli sinirlenmeme degmez

Okan sende kardeşim bir yenildik mi? hemen ortaya fırlıyorsun baros şöyle baros böyle nonda da tu kaka ama yendik mi hemen geri vites.

Sen şimdi bu mağlubiyetle beraber sonu soruyla biten çooook başlık açarsın zaten mesajdan çok başlığın var.

Ben iddiaa ediyorum baros bu ligte yine gol kralı olacak ve bu takım zamanı geldiğinde müthiş futbol oynayacak ki bu şampiyonluktan önemlidir.

Geri
Üst Alt