TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Okana gün dogdu. Bakalim bugun kac kisi Okan yuzunden bann yicek.

Güzel kardeşim senin derdin nedir? Kim anlamıyor, Haldun Üstünel mi?

Yoksa diğer taraftarlar mı? Eğer "anlamayan" bizsek, anlayınca ne olacak güzel kardeşim? Gidip senin sevdiğin oyuncuları mı alacağız? Herkes gerizekalı, bir sen mi akıllısın?

Amacın nedir, ne yapmaya çalışıyorsun, GSCimbom üyelerinden transfer mi bekliyorsun?

Haklısın. Aynen katılıyorum. Okan konuşsun dursun. Allah herkese ağız, herkese el vermiş, ailelerde pc alınca yazmakta serbest oluyor.

Milli takim arasini iyi degerlendirmeliyiz

Bu takıma Emre Belözoğlu gibi bir oyuncu lazım.

Arkadaşlar Servet pozisyon mu değiştirdi her pozisyon ilerde. Tamam arasıra çıksın ama her pozisyonda çıkacak diye bir kural yok anlamıyorum servet'i,acaba kenar yönetim mi birşeyler söylüyor çık diyor hayret! Sabri'de aynısı yapıyor ya her pozisyon çıkıcaksın diye bir kural yok arkadaş ileri.Son maçlarda hep arda kullanıyor kornerleri ve sağlam ortalarda yapamıyor şu sıralar.Duran toplarda da kan değişimine ihtiyaç var.Dua edelim Gençler birliği bugün kazansın.Yoksa o ballı takım 90+ fln dinlemez maç kazanmaya devam eder.Ama bu takım milli arada kendine gelir.Aslan cimbom

Şampiyonluk hayal herşey bitti demek yanlıştır kesinlikle

ama Rijkaard artık takım savunması eksikliğini gidermelidir

Hiçbir takım bu kadar bindirme yiyerek başarılı olamaz

Bu yediğimiz atakların sorumlusu takımı 4 forvetle oynatan Rijkaarddır

amacı nedir 2 yerim ama 3 atarım, 3 yerim 5 atarım

olurmu olur ama herzaman değil

adınız istikrarsız takıma çıkar

ayrıca Baros bitirici bi forvet değil

Umarım bu yediğimiz tokat bazı kişilerin aklını başına getirir...

Okan sende kardeşim bir yenildik mi? hemen ortaya fırlıyorsun baros şöyle baros böyle nonda da tu kaka ama yendik mi hemen geri vites.

Sen şimdi bu mağlubiyetle beraber sonu soruyla biten çooook başlık açarsın zaten mesajdan çok başlığın var.

Ben iddiaa ediyorum baros bu ligte yine gol kralı olacak ve bu takım zamanı geldiğinde müthiş futbol oynayacak ki bu şampiyonluktan önemlidir.

Erkut Bey ben Galatasaray için çabalıyorum Galatasaray için

Onun için sürekli eksiklerini ön plana çıkartıyorum daha iyi olması için

Son olarak Barış Arslan büyü artık

Yarın formamla dışarı çıkacağım.Sataşmak isteyen gelsin.Ağzını burnunu değiştireyim.:D

Çok değil ne Nonda ne Baros sadece Makukula!

Bugun bir kez daha anladım ki 3 büyükler içinde en sabırsız taraftar biziz.

Sezon başında burda yeminler eden sözler veren taraftar gitmiş direk geçen seneki piskopata baglamıs taraftar gelmiş. Haydi gidin istanbula takım indiğinde yine telefon falan atın bu seferde ayhan'ı kurban seçin yada bu yaşta arda'yı küstürün.

Alınan alınsın kızan kızsın kendinizi kandırmayın, biz sabır falan gösteremeyiz bu takıma. Yendiği sürece sorun yok ama hemen bir beraberlik ve mağlubiyet sonrası açıp ağzımızı yumuyoruz gözümüzü. Bugun fener yense fark 5 puan olsa nolacak ? Hadi kadıköyde yense 8 puan olsa nolacak ? En çok fark atana vermiyorlar şampiyonluğıu sene sonunda lider olana veriyorlar. Daha ilk haftalarda herşeyin telafisi olur.

Kendinize gelin, gerçek bir Galatasaray taraftarı gibi davranın yada en azından davranmaya çalışın

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | 4 Ekim | İkinci yarı

''Rijkaard sağolsun''

Ben sana artık hiç birşey demiyorum valla.Senin gibi düşünen herkese hiç birşey demiyorum.İnsanı kurutuyorsunuz.Şu medyada bizi kötüleyen yorumculardan farkınız yok.

Sen ihtiyacın olan oyuncuyu görmemezlikten gelemezsin adın ne olursa olsun yok böyle bi hakkın.Burası galatasaray spor klubü.Barışın m.topal dan m. sarp tan eksiği nedir yaaa.Hiç değilse 90 dakika koşan bi adam.Alman ümit milli adamımız var ama sahada görmek nasip olmuyo

Zaten güçlü olan hücum hattımıza ard arda yıldız isimlerle takviyeler yaptık. Ancak özellikle orta saha ve defansı unuttuk. O bölgelere tecrübeli, savaşçı, güçlü yabancılar almalıydık. Servet kaldı ama yanında müzmin sakat Gökhan Zan var. Sezon başı Aurelio tarzı bir transfer keşke gerçekleşebilseydi. Artık yapacak bir şey yok. Mehmet Topal'ın düzelmesini, Mustafa Sarp'ın olağanüstü performansını yeniden göstermesini, Gökhan Zan'ın iyileşmesini bekleyeceğiz. Ya da Barış gibi alternatiflere yöneleceğiz.

he he doğru 3 - 1 olurdu penaltıdan önce maç 3 - 0 mıydı adam akıllı yorum yaz

hadi ama bu kadar gergin olmana gerek yok.ayrıca maçı bir penaltıya bağlamanında saçmalıktan başka bir sonucu yok ha.

Golleri atan Lincoln müydü?.

Barostu.

Attıran kimdi Lincoln'dü Kim Baroş'a Lincoln nokta top atıyor sölesene, Elano'mu, Arda'mı, Kewel'mı bu takıma Lincoln gibi mental gücü yüksek bir adam lazım, hatta Lincoln sevmediğimiz Lincoln.

Geri
Üst Alt