TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Cevap: TSL 2009/10 | 8. Hafta | Ankaragücü 3-0 Galatasaray | Çözüm : Sabır !

Öncelikle şu yorumu yapacağım.Sonrada uzun bir yorum yazacağım.Elano'ya balon diyen arkadaşlar ŞU AN DÜNYANIN EN İYİ FORVETİ OLAN FERNANDO TORRES'İN PREMİER LEAGUE FUTBOLUNA,TEMPOSUNA,SERTLİĞİNE 1 SENEDEN SONRA ALIŞTIĞINI.ONDAN SONRADA ŞOV YAĞTIĞINI UNUTMASIN.

Bence Ayhan felan hikaye derhal Emre Colak cikmasi lazim A takima.

inanamiyorum ne insanlar varmis burada .. hemen 4-5 olur kadiköyde gibi sacma seyler yaziyorlar

SONUNA KADAR INANIYORUM SANA GALATASARAY !!!

Trabzon macina kadar 15 gün süre var. Ama bizim icin birsey degismiyor. Bizim futbolcularimiz Hemen hemen hepsi Milli maclarda oynayacaklar ve Rijkaard 15 gün Serkan kurtulus ve Linderothla calisacak.

ya arkadaşlar ben kafayı taktım bu takım niye top rakpdeyken önde baskı yapmıyor barcelona gibi bilen biri söylesin.Defans oyuncuların ağır olmasından mı aceba o zaman seneye veya ilk yarının sonunda hızlı bir defans alsınlar:mad:

Hala sabır mabır.Rezil rüsva olduk.Haftalardır kötü oynuyoruz 40 tane bahane buluyorsunuz.Herşey tozpembe değil.Kötü deyince skor taraftarı oluyoruz.Belki de gerçekten öyle olmak lazım.Artık galibiyet istiyorum çünkü.

Sanki 10 maçtır yeniliyoruz.

1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile dağılacak camia değiliz.

bize 6 maç üstüste galibiyet serisini ve Pana maçı galibiyetini de yaşatanlar bu kadro idi!

bir yerde sorun oluştu; üstesinden de gelinecek evellallah..

Ben formamla hava almaya gidiyorum.Laf atan olursa kötü yaparım.:D

bence bizim kadro kalitesiz.. Sarp'la marp'la olmaz bu işler.. defans desen Championship takımlarının defansı bile bizden kaliteli.. kanat oyuncuları çok dandirik... Rijkaard süper, sistem süper ama oyuncular kalitesiz malesef... seriden sonra formdan düşünce sonuç bu malesef bu kalitesiz kadroyla...

Kewell'a neler oldu anlıyamıyorum... Nonda Baros nasıl o golleri kaçırıyorlar anlıyamıyorum..

Caner, Servet, Elano, Uğur, Topal, Sarp vs.vs.. bu adamlara kaldıysak işimiz zor... Rijkaard gibi bir hocaya yazık oluyor keşke biraz paramız olsaydı...

ne kadar Galatasaray sevdalısı varmış 253 ziyaretçi :D

Öncelikle şu yorumu yapacağım.Sonrada uzun bir yorum yazacağım.Elano'ya balon diyen arkadaşlar ŞU AN DÜNYANIN EN İYİ FORVETİ OLAN FERNANDO TORRES'İN PREMİER LEAGUE FUTBOLUNA,TEMPOSUNA,SERTLİĞİNE 1 SENEDEN SONRA ALIŞTIĞINI.ONDAN SONRADA ŞOV YAĞTIĞINI UNUTMASIN.

Herkes sakinleşsin uzun bir yorum yapacağım.

Hocam haklısın fakat Elano da bir Keita daki şevkin yarısını görebiliyormusun?Ben göremiyorum,benim gibi düşünenlerde bu yüzden malum yorumları yapıyor.Birde Brezilya lı futbolcularda Kaka dışında istikrarlı bir adam son dönemde ben pek göremiyorum.Bize istikrarlı adam lazım.Mesela Arda da istikrarlı değil!Ama Keita istikrarlıda,kısaca ne var ne yok Aldulkader Keita da var!!!

Derhal Prekazi, Tanju Çolak, Uğur Tütüneker, Felipe, Ali Lukunku, Revivo, Victoria vs. oyuncuların yanı sıra teknik direktörlüğe de Brain Burch gelmeli. Kesinlikle bu yeni jenerasyon takımla buluşmalı. KESİNLİKLE.

Kuşlar ın canı aganigi naganigi istiyor sanırsam:p

Maçık kırılma anı Barosun kaçırdıgı pozisyondu,eger o gol olsaydı mutlaka arkası gelirdi .Bir de rakibin öz güveni geldikçe bizim gol atmamız mucize olurdu

üstüne üstlük birde Nonda kaçırınca akibetimiz belli olmuştu.

Bizim hataları sıralarken şunları hatırlıyalım.

1.Takım ilerdee hucumda öldürücü tek pas yapamıyor

2.Orta sahadan beklenen randıman gelmeyince rakiblere güven geldikçe onlarda saldırıp golü buluyor.

3.En önemlisi takımda oyun disiplini diye bir şey olmadıgıdır.

Bu maçın skoru kötü oldu,yoksa futbolda her sonuç olur ama boyle 3 dak. da 2 gol yenmez.

Olan oldu eleştirlerde sakin olmakta fayda vardır,bazı KUŞLAR sevinebilirler olabilir..Onların satılmış medya mensubu yazarları 6 haftadır GS çok şanşlı diye diye, bizi bir nevi kurutular [NAZARA İNANIRMISINIZ ] bilmem ama bu kadar [KEM GÖZLÜ ,ŞER SÖZLÜ BAYKUŞ LARIN OLDUGU TÜRKİYEDE ] ONLARIN NAZARLARIDA OLACAKTIR...

Benimde sizlerden ricam olacak,lütfen sizde FEBEŞ çok şanlı hiç sakat oyuncuları olnmuyor , her maçta şanslarıyla ve kismetleriyle MAÇ KAZANIYORLAR .. Bu şansları onları KESİN ŞAMPİYON YAPAR deyin ama hergun deyin,herkes desin .. Eger onların nazarı varsa belkide bizim nazarlarda onları tutar ne dersiniz .. ..

Denemeye degmezmi onlar ın spor yazarları aynı numarayı yaptılar ve bugun o netice çıktı [ geçen haftadan beri ] belli olmuştu..

Onlar unutmasın bize gülecekler ,dalga geçeçekler ama gün gelir bizde onlarla dalga geçeriz..

Unutmayın Fatih Terimin ilk geldigi sene ALİ SAMİ YENDE bizi 4-0 yenmişlerdi

o maç bi milattı ,4 sene şampiyon oldugumuz dönemin başlangıcıydı..

Yinede unutmayın Chelsa da bizi İstanbulda 5-0 yenmişti o yıl UEFA yı almkıştık ,hatta o malum EZİK KUŞLAR , ALİ SAMİ YENDE 5.0 deprem oldu diyede dalga geçmişlerdi...

Bizim farklı yenilgilerimiz , bize ilerde bazı yerlere götürmüştür,ama o EZİK KUŞLARIN FARKLI YENİLGİLERİ onlara bir faydası olmamıştır..

İnşallah bu yenilgi bize iyi bir ders olurda onlara ilerde iyi bir ders veririz...

Sakin olup enseyi karartmıyalım ,EZİK KUŞLARIN dalgalarına ve alaylarına sadece sesizce cevab verelim . Malum İntikam soguk yenir bizde onların yaptıklarını gülümsemeleyle bakalım..Günü geldiginde bizde dalgamızı geçeriz

bu dunyada, kimsenin AHI KALMAZ elbet bizimde ahımız onları bulur..

SAYGILAR..:):mad:

Mehmet Topal ve Servet'in böyle olacağı sezon basından belliydi.Mustafa Sarp ise rakibe iyi basıyor ama kendine basınca saçmalıyor.Diyorum hep bizim ilacımız

1)Marquez

2)M.Diarra veya Emana alıcan bu 2 sini göndereceksin Serveti 7 ye Topal'ı 5-6 ya hem kasandan çok çıkmayacak hem de 2 tane eksik olduğun mevkide tas gibi olacak kadron.

Geri
Üst Alt